MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif שלום.יש לי שאלה.

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול,אבל אם לא,אשמח אם תייעצו לי לאיזה פורום אני יכול לפנות. אז ככה: עברתי לפני חצי שנה בערך ניתוח עקב חור במעי [רובכם הגדול אולי לא ידע מה זה,אבל זה לא משנה] זימנו אותי לועדה רפואית ושם נתנו לי דחייה של הגיוס בשנה. עכשיו,ממש לא מתחשק לי להתגייס בגיל 19+ ולסיים ת'צבא שיש לי עוד המון תכנונים אחרי כמו לימודים,נסיעות וכו'. איך אני יכול להסביר לצבא את כל זה ושאני רוצה להתגייס בזמן המיועד שלי ולא בעוד שנה? והאם הם יקשיבו לי בכלל? הם יתנו לי את ההנחות עקב הניתוח שאני צריך בכ"ז? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. שבת שלום לכולם.

radio101fm

New member
מוזיקאים צעירים../images/Emo35.gif ב"חומר מקומי" מחפשים אתכם!

שעות על גבי שעות ימים על גבי ימים שבועות על גבי שבועות חודשים על גבי חודשים שנים על גבי שנים אתם יושבים, כותבים, מלחינים, עושים חזרות, מקליטים.... מישהו רוצה לשמוע אתכם
תמיד חלמתם שישמעו את החומר שלכם ברדיו
ב"חומר מקומי" מחפשים אתכם
אם הקלטתם שיר או יצירה כלשהי באיכות שידור ואתם רוצים לקבל את החשיפה הראשונה, שלחו את הקטע לדוא"ל: [email protected] או לרדיו ירושלים: עבור התוכנית "חומר מקומי"- רח' שחראי 24, מלון שלום, בית וגן. הוסיפו פרטים עליכם ו/או על היצירה, כולל כתובת ומספר טלפון ואנחנו כבר נדאג לכל השאר... חומר מקומי מגזין המוזיקה הישראלית של רדיו ירושלים כל יום, 20:00 בערב ב101FM

שלום

שלום, שמי ספיר ואני תלמידת כיתה י"ב במגמת מדעי החברה. במסגרת העבודה של היחידה החמישית במדעי החברה, אני עורכת מחקר בנושא עמדות בני בנות כלפי מוטיבציה לגיוס לצה"ל. אודה לך מאד אם תשתף פעולה פעולה עמי ותנעה על השאלות במלוא הכנות והרצינות. השאלון הינו אנונימי ולא יעשה בו שימוש למעט המחקר בעבודה זו. בשאלון זה אין תשובה נכונה ולא נכונה, אלא תשובה המייצגת את דעתך האישית. אם הינך נתקל בשאלה שבה אף אחת מהתשובות המייצגת את דעתך, בחר בתשובה הקרובה ביותר לדעתך. השאלון נכתב בלשון זכר, אך מכוון לזכר ונקבה כאחד. תודה !

Bloodless

New member
היה עדיף בפורום מתגייסים.

אבל לדעתי, שלח להם חוות דעת רפואית לפיה אתה כשיר לגיוס ובקש להקדים את הגיוס שלך. אני בטוחה שזה יספיק.

mAAyAn 1

New member
מחר אני חוזרת לבסיס.../images/Emo10.gif

חוזרת לשבוע וחצי! ה-ת-א-ב-ד-ו-ת! וויש מי לאק!

mAAyAn 1

New member
גם אני! כלכך!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תמיד את יכולה להתקשר. יש לי עכשיו קצת יותר הפסקות מהטירונות...
[אבל ממש קצת]

mAAyAn 1

New member
תודה מותק!../images/Emo24.gif

אני בקורס בעובדה. קורס שממש לא הולך לי בו, הוא ממש לא מעניין ובכלל ההרגשה שלי שם ממש חרא! שלא נהנים-אז לא נהנים. :/

K e R e N18

New member
אההה גם בן דוד שלי עכשיו בקורס

בעובדה.. והוא מת לעוף משם.. כנראה באמת לא משו שם..:-\ שיהיה בהצלחה

jenngirl

New member
../images/Emo32.gifאילת מחכה לי!../images/Emo42.gif../images/Emo82.gif

ב-3 הימים הקרובים לא אהיה כאן,אני נוסעת לאילת עם חברות. למקרים דחופים יש אפשרות להשיג אותי בפלא למי שיש. שיהיה לכולכם המשך שבוע נעים
[אשתדל להתחבר משם אם אני אצליח].

shiran™

New member
מאמי שלי תהני

ותחזרי עם מלא חוויות סיפורים ותמונות!! אוהבת אותך

למעלה