TheDiablo

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo72.gif

אביתר אני חושב העלת פעם תוכנה של קוביות... אם למישהו יש תוכנה לזריקת קוביות זה מצוין תודה.

darkAI

New member
אני מבין שאתה מתכוון ל2 קוביות?

אז הנה, רק תשנה את הסיומת לexe

darkAI

New member
אחת יותר נוחה ../images/Emo3.gif

ופשוט תסגור את החלון ע"י לחיצה על X

TheDiablo

New member
זאת טובה אבל רק בקשה../images/Emo72.gif

אם אתה יכול לסדר שיהיו אופציות לשבע קוביות שונות אחת קוב' 3 קוב' 6 קוב' 8 קוב' 10 קוב' 12 קוב' 20 וקוב' 100

Master Boo

New member
DND?

הכנתי עד ק-20, שכחתי מאחוזים. אני אוסיף 100 ואעלה לכאן.

מממממ למה זה???

DND כמו שאביתר שאל? כי אם כן תסביר לי מה אתה עושה זה מעניין אותי ^^.

TheDiablo

New member
כה זה לD&D ../images/Emo72.gif

כשהשחקן מטיל קוביות הוא קובע בערך כל דבר במשחק.. נזק,קסמים,התחמקות,יכולות...כמעט כל דבר... כמובן שזה תלוי גם בדמות עצמה למשל כשאתה מתקיף מחשבים גם התקפה, והגנה של היצור וכו' אבל זה די מסובך..

יוני אני יודע מה זה DND אני משחק...

מכתה ד'.........לא הבנתי מה אתה עושה עם התוכנה יעני לשם מה? יש קוביות זורקים...... התוכנה אתה רוצה בשביל.........? כאילו מה אתה משחק דרך האינטרנט או משהו >_> אני לא מבין אני טמבל...........לא ישנתי מצטער הסבר נא ונמק ^^.

TheDiablo

New member
../images/Emo45.gif אני אסביר../images/Emo72.gif

בן דוד שלי,חברים שלו ואני משחקים ביחד משנה שעברה. הבעיה שהם גרים בחיפה ורק בחופשים אנחנו משחקים. לכן אנחנו עוברים לשחק גם בVENTRILO ולכן אני צריך.

174M4R

New member
מנצל"ש!

היום תעודות!!!! אני מקווה שלא טעיתי ביום....

AdAmD1

New member
../images/Emo121.gifאם זה ל DND אז אין קוביה של 3

יש של 4 אל תתווכח איתי כי אני משחק כבר שנה וחצי :)<
)

אולי התפקשש לו P:

רק שנה וחצי איזה נוב XDDD סתם סתם העיקר אתה נהנה...........איזו מהדורה שלילית (שלישית)?

AdAmD1

New member
../images/Emo121.gifאיכס פייייייייייי טפו טפו ../images/Emo3.gif

השלישית זה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איכסססססססססססססססססססססססססססססססס אני משחק רק מהדורה שניה (עם כמה שינויים קטנים)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יפה אמרת המשך בדרכך P:

בא לי שאדוראן........

למעלה