זקוקה לעזרתכם !!

MyTaoWay

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo53.gif זקוקה לעזרתכם !!

היי חבר'ה
ממש לא נעים לי לבקש,
זאת הפעם הראשונה אני משתתפת בתחרויות... אבל בתחרות הזאת אני ממש רוצה לזכות בגלל שזה יקדם אותי מבחינה מקצועית.. אני מאוד אודה לכם את תלחצו לי לייק בתחרות של תפוז רק לייק עם סמל כזה
רק לייק אחד שיכול לשנות לי את החיים ! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=248&MessageId=152769753 תודה לכם !!!!!!!!!

hatkyinc

New member
שמעתי וראית אותו, אני לא התחברתי אבל זה בסדר

אם מישהו אחר כן. פשוט האמרה הנואשת הזאת נראת לי מוגזמת, גם אם היא הייתה על איש שמוכר והשיג פי כמה...

MyTaoWay

New member
נשאל אחרת

למי הכי התחברת? מי אדם שאתה מעריך/מעריץ בתחום השיווק באינטרנט?
אני מאמינה שאפשר ללמוד מכל אדם..

hatkyinc

New member
באמת אפשר ללמוד מכולם, וכל אחד חזק במשהו אחר

באופן אישי לבחור ההוא, אני פשוט לא מצליח להקשיב ליותר מכמה דקות, כשהוא דיבר בכנס שהייתי, פשוט יצאתי... לפני זה שמעתי אותו לכמה רגעים בוובינר או סרטון. בארץ אין הרבה אנשים, יש את רן ארוסי (שפורש), איתי פז וזהו מבחינת אנשים שמלמדים. אורן שץ מ seoisrael שמעתי עליו דברים טובים, שמעתי אותו בהרצאה והוא יודע להסביר דברים מסובכים ממש בפשטות ובצורה רהוטה ויפה. - ממוקד SEO. יגאל, המיליונר בפיג'מה, גם יודע על מה הוא מדבר, אבל הוא לא ממש מנסה ללמד בצורה השימושית ביותר. אין לו מוצרים או משהו. את האמת אני מנסה להיות סוג של מקור כזה, עם הקורס החינמי וקורסים נוספים בהמשך בתשלום. הסיבה העיקרית שאני מרגיש את הצורך, זה כי אין מספיק בארץ ואין רמה גבוהה מספיק. בעיקר החוסר שאני רואה אצל האנשים האחרים זה שאין שילוב הנחיה והנעה לפעולה, אלה רק תוכן יבש. וגם שכל התוכן שמועבר מבוסס טרנדים ולא הדרכה בסיסית ויסודית כדי לעזור לאנשים לבנות את הכל מ 0 ועד ליעד האישי שלהם. הפן שלי זה להכניס סוג של ק'וצינג פנימה, ובאמת לעבוד עם אנשים משלב ה 0 ולבנות יסודות חזקים כדי לאפשר אחר כך להתרחב לכל השאר. אנשים מחו"ל: Anik Singal - קניתי מוצר שלו, הייתי אומר אבל לשים לב מה הוא עושה יותר ממה שהוא מלמד. יודע לעשות שיווק ומכירה בטירוף. John Johnes - מיקור חוץ. גם קניתי מוצר ואני מרוצה. Harlan Kilstein - קופי רייטינג. Eli - Bluehatseo - על אוטומציה לקידום ואמפריית אתרים אוטומטית, מתאים לאנשים טכניים בעיקר. ....

MyTaoWay

New member
תודה!

אני אחפש את החבר'ה מחו'ל בגוגל, בקשר ל-מה כתבת ''החוסר שאני רואה אצל האנשים האחרים זה שאין שילוב הנחיה והנעה לפעולה, אלה רק תוכן יבש. וגם שכל התוכן שמועבר מבוסס טרנדים ולא הדרכה בסיסית ויסודית כדי לעזור לאנשים לבנות את הכל מ 0 ועד ליעד האישי שלהם.'' מסכימה איתך ! אגב מה עם מכללת קליקים? לדעתך הם עונים על לבנות מ0 ועד ליעד אישי? כן שמעתי שארוסי פורש ב2012, למה לדעתך הוא פורש כבר מיצה? או נהפך למיליונר ?
נ.ב אתה בא לכנס של יגאל פינס?

hatkyinc

New member
המשך

מכללת קליקים, יש לי את הקורסים שלהם. הם כן בסיסים, ומתחילים מ 0, אבל אני עדיין חושב שחסר להם הקדמה של התמונה המלאה ואת התבנית השלמה. גם של חסר לי הרבה, הם מביאים אם ה"איך", אין המשך למקורות מתקדמים, אין את ההכוונה הבסיסית של המטרה לפחות לא ברמה מספקת עבורי. והדבר שהכי חבל, זה שאין חיבור בין נושאים הקורסים ואיך לערבב ולהשתמש בתוכן של אחד כדי לעזור לשני. נ.ב. רן ארוסי הקים ועכשיו סילוויו מנהל. לדעתי ארוסי עובר לדברים שיותר מושכים אותו כרגע, לא יודע מה הם, אבל הייתי אומר עניין של שעמום/שינוי מיקום ועניין אישי. מתי הכנס של יגאל?...

MyTaoWay

New member
הבנתי..

אני לא קניתי את הקורסים של קליקים ,למרות שהם בטח טובים ויכולים ללמוד דבר או 2, אני מעדיפה למצוא מקורות מידע אחרים ,היום בגוגל יש הכל רק צריך לדעת איך ומה לחפש... הכנס של יגאל בחודש הבא, הוא דיבר על תאריכים של אמצע החודש... ואמר שיפרסם את האתר שהוא בונה -להרשמה של הכנס בשבוע הזה ! מעניין מה יהיה שם.. אני סקרנית..

MyTaoWay

New member
האמת היא

שעקב ה''רשלנות'' שלי פיספסתי את ההרשמה המוקדמת, אבל ארשם בהרשמה מאוחרת ב28 חייבת להיות שם
ואתה נרשמת? תהייה שם?

למעלה