Emergency Exit
New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif
הקודם לא קופץ ואני יודעת שלא כתבתי פה מי יודע מה בחודשים האחרונים ואני רוצה להגיד כמה דברים שלא ממש קשורים אחד לשני ואני אעריך אם תקראו
1. קודם כל אני מצטערת על הנטישה, הפורום והסאגה ממש חשובים לי, אבל אני לא בטוחה שהבנות פה כבר זוכרות ומכירות ואכפת להן מהנוכחות שלי או של אחרות וזה קצת מה שהחזיק אותי כאן כי לקרוא ולהתעסק בסאגה אין לי זמן בכלל, והחברה והיחס והאכפתיות זה מה שמשך אותי להישאר, וזה קצת מרחיק. אבל אתן תמיד אצלי בלב, ובזמן האחרון אני כולי בשיעורי נהיגה, בגרויות אחרונות, מבחנים אחרונים, צופים ועבודה ואני בקושי מחזיקה את עצמי גם ככה. בכ''מ, נחמד שיש אתכן מדי פעם להשתעשע ולחלוק מה היה בGLEE וכאלה
2. זה מאוד הציק לי שהיתה רק תגובה אחת על מה שכתבתי בOFF הקודם, חברה שלי והמשפחה שלה סובלים כבר יותר משנה וכשיש הזדמנות להחמיר את הענישה לנהגים שנוהגים בשכרות אני חושבת שזה המקום של כולנו לקחת חלק, וגם אם לא תוכלו להגיע לעצרת אז לפחות לפרסם בפייסבוק או לאיודעת, להביע דעה או כאב. צונאמי ביפן זה אכן מצער, אבל כשחיים של ילדה בת 12 שהיתה לפני חגיגות בת המצווה שלה נהרסו בגלל נהג שיכור פה בארץ זה לא מעניין? 3. וזה הכי לא קשור בארץ.. עברתי טסט.
שבוע טוב לכולן ומצטערת על החפירה.
הקודם לא קופץ ואני יודעת שלא כתבתי פה מי יודע מה בחודשים האחרונים ואני רוצה להגיד כמה דברים שלא ממש קשורים אחד לשני ואני אעריך אם תקראו