מזה החום הזה?

ריjת

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo178.gif מזה החום הזה?../images/Emo178.gif

כל ה
לפה!

LIAH1

New member
חחחחחחחחח אתם לא מבינים

איך אני קראחו מקנאה בכם על שאתם מרגישים חוםםםםםם בכלל
אני לעומתכם קופאת לי בשקט במשרד עם מעילון פליז ועור ברווז
הקיץ שלי פשוט מתבזבז לי מבין האצבעות
באסה

לולי פוברסיטה../images/Emo201.gif

למה הם לא נרגעים קצת
לפעמים בקיץ כבר יותר קר מבחורף עם המזגנים האלה
אני אישית כבר ממש מחכה לחורף
בינתיים בלילה אני יושנת ממש בכיף עם התריס מורם עד למעלה
ואני אפילו לפעמים מתכרבלת קצת עם השמיכה הדקה שלי
זה הכי קרוב לחורף שיש לי כרגע

מתכוננים לחג ב../images/Emo43.gif אנשים

יעל עזרא, מטפלת זוגית ומשפחתית, מנחת קבוצות תתארח בין השעות 21.00-23.00 בפורום אם לאם-קשרי אמהות ותשיב לשאלות בנושא חגים, משפחות ומה שביניהם.אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1429&msgid=105022465
מרתון רכיבה טיפולית בפורום סוסים יתארחו נציגי בתי ספר השונים לרכיבה טיפולית יענו על כל שאלותיכם בנושאי רכיבה טיפולית, הקורסים השונים, בתי הספר, תוכניות הלימוד, והמקצוע בכלל. אתם מוזמנים לשרשר שאלות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=382&msgid=105024558
פותחים את השנה עם מתנה אתר
תפוז אנשים ואתר http://www.artlook.co.il מסדרים לכם מתנות שוות לחג אתם מוזמנים לסכם את השנה החולפת באופן מקורי בפורום נשואים ונשואת או אולי ולעצב כרטיסי ברכה בפורום ימי הולדת ומתנות ואולי תזכו במתנות מדליקות במיוחד
הבלוגיה ואתר ההכרויות "כפיות" מזמינים אתכם לתחרות "סיפורי סינגלס" שתפו אותנו בחוויות הרווקות שלכם ותוכלו לזכות במנוי מתנה ל"כפיות". פרטים נוספים והנחיות השתתפות, בבלוג הבית: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1070686
כל מה שרציתם לדעת על דגים: חריימה, גפילטעפיש ועוד. לרגל ראש השנה, פרויקט בערוץ האוכל http://www.tapuz.co.il/food/default.asp

ריjת

New member
כמה שזה....נכון!

1. נבדק! לארטיק רמזור אין טעם של רמזור 2. במסעדה מזרחית אין גבול לכמות הכלים שמלצר ערבי מסוגל להעמיס על עצמו 3. גבר שמתקלח בבוקר הוא לא באמת גבר 4. כל פעם שתנסה לבדוק אם המקלדת שלך כותבת בעברית, ייצאו לך האותיות כ ג י ע ברצף 5. אם את לא בהריון, אין לך סיכוי לעבוד כחזאית בערוץ 2 6. לא משנה כמה הבחורה שבתוכנית של יאיר לפיד לא מצחיקה, תמיד יאיר יצחק 7. לא משנה איך, אבל בכל פעם שתשיר לתוך מאורר זה ישמע כמו קורין אלאל 8. באופן לא ברור, לחיצה חזקה על המקשים בשלט יפעילו אותו גם כשהבטריות גמורות 9. אין בחורה שלא ניסתה להגיע עם הלשון שלה לפטמה 10.כל פעם שבחורה לא תרצה להיפגש איתך היא תגיד שיש לחברה שלה יומולדת 11.ככל שבחורה יותר דתיה ככה החזה שלה יותר גדול 12.. המיונז תמיד יהיה בצד של המקרר 13 לא נכנסים לשירותים אחרי שאבא חירבן שם 14. כשחברה שלך מסתרקת , זה סימן שהיא עצבנית 15. בכל חתונה של דתיים תמיד יהיה אחד שירקוד במעגל עם m-16 על הגב 16. ערבי עם כבשים הוא בדואי 17. לזיין כונפה רק בגלל שהיא קצינה זה כמו להביא ביד עם סבון כלים רק בגלל שקוראים לו 'דנה' 18. אף אחד בארץ לא מכיר שירים של ניסים גראמה, אבל כולם יודעים שיש לו תלתלים 19. אין לך סרטן או מחלה סופנית אחרת, אין סיבה הגיונית שתלך עם בנדנה 20. כל השערות שאתה מאבד מהראש צומחות חזרה על האוזניים 21. אם אתה מנגן בגיטרה ויש לך שיער ארוך - אתה יכול להשכיב כל בחורה מהנוער העובד והלומד 22. ככל שהחברה שלך יותר צעירה, כך היא יותר כוסית 23. לא משנה כמה היא כונפה - ברגע שתריח שיש מצב תמצא בה מיד כמה יתרונות 24. אנשים שצריך להרוג: אנשים שמחכים לחורף, כדי להתכרבל בפוך עם כוס שוקו חם 25. זה לא דוכן שווארמה אם אין על הקיר תמונה של הבעלים מצולם עם כדורגלן 26. רק לנשים יש "רגשות מעורבים". אצל גברים זה או המצב סבבה או חרא 27. כל מה שמפריד ביניננו לבין עולם נטול דו"חות חנייה זה שמישהו ימציא פתרון לווישרים ברכב 28. כששמן עושה התעמלות, תמיד תהיה לו תחבושת על הברך 29. ה'סגור דלת' במעלית הוא כפתור קטן שלא מחובר לכלום 30. כל בחורה, שתינתן לה ההזדמנות, תדבר עד שלא ישאר לה אוויר 31. אנשים שצריך להרוג: כאלה שמספרים לך איך "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" שינה להם את החיים 32. לא משנה מה תגידו - תמיד, אבל תמיד, יש עוד מקום לצ'יפס 33. הנשים הן עצלניות עד כדי כך שאפילו כשהן משתינות הן יושבות 34. לא משנה איפה תעמוד וכמה זמן תחכה לה, הרכבת אף פעם לא תעצור עם הדלתות מולך 35. בכל כתבת טלוויזיה על אימוני המשטרה הפלשתינאית יראו שוטר קופץ דרך חישוק בוער 36. לגבר אסור לראות תפוזים או תותים ולחשוב איך הוא עושה מהם ריבה 37. אין בן שלא בודק אם הזרם של הדוש במקלחת לא מגיע לתקרה זהו. הרשתי לעצמי להשמיט כמה

mishi 1

New member
משעמם לי

שמתם
כבר הא? (ככה נראית קוריאנית שמתחזה לקוריאני על הבוקר...
)

mishi 1

New member
טוב אני אלך לדבר עם הכלב ../images/Emo107.gif

האווווווו.... יפיוף. למי שעדיין לא ניחש - קופי פרינס.
וזו הסצינה שהיא מדברת עם הכלב ... חח

אוחחחחחחח איזה נהגים לא זהירים../images/Emo46.gif

אבא שלי נסע להקפיץ את אחי לעבודה שלו... לא הגיע לסוף הרחוב ומישהו נכנס בו מלפנים ל
אותו אחד עלק ניסה לחנות (איפה שיש פניה ימינה
) וכשחזר רוורס לא ראה את אבא שלי ונכנס מלפנים...
מזל להם לא קרה כלום
אבל המלפנים נראה מזעזע... הכל זז
בעעעעעעעע אבא שלי שומר על ה
מכל משמר, הוא נהג סופר זהיר..
ודבר כזה קורה לו
ועוד החבר של זה שנכנס באבא שלי אומר לאבא שלי שהוא האשם..
גררררררר זה כל כך מכעיס
לו השני היה טורח להסתכל במראות לפני שהוא חוזר אחורה היה רואה את אבא שלי
באמת מה שחסר עכשיו שיוציאו את אבא שלי אשם בכל הסיפור
אוףףףףף

דפנושית

New member
אויי איזה היחו דה פוטה!

שונאת את אלה שמאשימים את הלא אשמים... לגבי האוטו - לא נורא, את זה אפשר לסדר! אבל מקווה שהעניינים בין אבא שלך לבחורצ'יק השני יסתדרו..

ברור שאפשר אבל הבעסה נשארת...../images/Emo4.gif

גם אני מקווה
כי כל העניין פשוט מכעיס

זידהלה4

New member
אויש איזה עצבים../images/Emo4.gif

אני אומרת לך אני התחלתי לנהוג בעצמי וכמות הנהגים המחורבנים בארץ הזו היא פשוט לא נתפסת...מזל באמת שלא קרה לאבא שלך כלום ואני מקווה שהביטוח יסדר לכם הכל צ'יק צ'ק
אל תתעצבני בתאלה

למעלה