השאלון השבועי!!

הדרוש13

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo131.gifהשאלון השבועי!!../images/Emo131.gif../images/Emo32.gif

כל שבוע תעלה הפינה עם אשלון חדש
והשבוע: שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?: מיקום: האם תקרא לבן/בת שלך על שמך?: אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?: אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, איך היו קוראים לך?: האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?: האם תנטוש את שם המשפחה שלך אם תהייה מפורסם?: מין: רווק?: תאריך לידה: גיל שהיית רוצה להיות בו: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו?: צבע שיער: אוהב אותו?: צבע אהוב: חיות מחמד: מה העבודה שלך?: יש פירסינג?: קעקועים?: אובססיות?: התמכרויות?: האם אתה חי את הרגע?: יש לך סודות?: האם אתה אוהבת את הכתב יד שלך?: יש לך הרגלים רעים?: איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?: אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?: מה הפחד הכי גדול שלך?: אתה יודע לשיר?: האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קוּל?: האם אתה מתבודד?: מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?: אם היית מישהו אחר, היית מתחבר עם עצמך?: האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?: מה החולשה הכי גדולה שלך?: מה החוזק הכי גדול שלך?: אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?: אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?: יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?: אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?: מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?: יש לך ביטחון עצמי?: לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?: האם אתה: מעשן?: על סמים?: מתפלל?: הולך לבית כנסת?: מדבר עם זרים?: ישן עם בובות פרווה?: יוצא לטיול בגשם?: מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?: נוהג?: אוהב לנסוע מהר?: האם אי פעם...: פגעת בעצמך?: אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?: היית מאוהב?: היית על סמים?: שחית בעירום?: ברחת מהבית?: שיחקת "סטיפ פוקר"?: חטפת מכות?: החטפת מכות למישהו?: התחילו איתך?: היית על במה?: ישנת מחוץ לבית?: חשבת על התאבדות?: כל הלילה נשארת ער?: לא אכלת יום שלם?: דיברת בטלפון כל הלילה?: ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?: ישנת כל היום?: הרגת מישהו?: חשבת שאתה משתגע?: נישקת מישהו מאותו המין?: היה לך חלום שהתגשם?: הרגת חיה בטעות?: הרגת חיה בכוונה?: סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?: גנבת משהו?: היית ברדיו/טלוויזיה?: קפצת בנג'י?: היה לך חלום שחזר כמה פעמים?: האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?: בקסם?: באלוהים?: בשטן?: בסנטה קלאוס?: ברוחות?: בפיות?: במזל?: באהבה ממבט ראשון?: ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)?: במכשפות?: האם אתה מבקש משאלה כשהכוכב נופל?: באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?: בדת מאורגנת?: אתה חושב שלאלוהים יש מין?: לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?: יש לך חברים הומואים/לסביות?: מי החבר הכי טוב שלך?: מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?: מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?: מי החבר ש..: אתה מכיר הכי הרבה זמן?: הכי מעט זמן?: הכי מצחיק?: הכי קרוב?: הכי מוזר?: הכי חכם?: שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?: הזמר הכי טוב?: הכי רועש?: האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: על מי אתה סומך הכי הרבה?: עם מי אתה רב הכי הרבה?: האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?: האם אתה סומך על אחרים בקלות?: בבית של מי היית אחרון?: האם חברים שלך מכירים אותך?: האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?: האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מי היה האדם האחרון..: שרצית להרוג?: שצחקת עליו?: שהלכת איתו לקניות?: ששבר לך את הלב?: שאכזב אותך?: שגרם לך לבכות?: ששימח אותך?: אחותי הקטנה שראית איתו סרט?: שדיברת איתו בטלפון?: שראית?: מה אתה לובש כרגע?: איזה ספר אתה קורא?: מה יש על הפד לעכבר שלך?: תאר איך אתה מרגיש כרגע ב-5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?: האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?: האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?: ה אתם עושים..: בימי שישי שבת?: בסילבסטר: בחגים: בערב: נהנתם מהשאלון? השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות אבל גם בננות יכולות וצריכות לענות אליו

הדרוש13

New member
אתם לא מאמינים..../images/Emo2.gif

אני עניתי עכשיו שעה על השאלון הזה ופתאום הכל נחמק...
אוףףףףףףף אני שונאת את תפוז!! זהו החלטתי!!!

Jazz Singer

New member
אמאלה, איזה אורך...

שם: עדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?: השם הפרטי לא, אבל יש לי שם אמצעי שהוא על שם סבתא של אבא שלי. מיקום: בבית האם תקרא לבן/בת שלך על שמך?: לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?: שחר אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, איך היו קוראים לך?: לא הייתי מחליפה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?: לא האם תנטוש את שם המשפחה שלך אם תהייה מפורסם?: לא מין: נקבה רווק?: אכן תאריך לידה: 26/2/82 גיל שהיית רוצה להיות בו: 16 גובה: 1.65 צבע עיניים: כחול/ירוק אוהב אותו?: מאד צבע שיער: שטני אוהב אותו?: מאד צבע אהוב: כחול חיות מחמד: דג מה העבודה שלך?: נציגה טלפונית בשירות משלוחים+סטודנטית יש פירסינג?: לא קעקועים?: לא אובססיות?: נראה לי התמכרויות?: כן האם אתה חי את הרגע?: משתדלת יש לך סודות?: כן האם אתה אוהבת את הכתב יד שלך?: כן יש לך הרגלים רעים?: כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?: שאני שרה יפה ושיש לי עיניים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?: אנערף... מה הפחד הכי גדול שלך?: שמישהו קרוב אליי יהיה מאד חולה אתה יודע לשיר?: כן
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קוּל?: לא האם אתה מתבודד?: לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?: בריאות, אושר ואהבה אם היית מישהו אחר, היית מתחבר עם עצמך?: יש מצב האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?: מפחיד אולי, לא, אבל שונאת, כן. מה החולשה הכי גדולה שלך?: הפרצוף העצוב של חבר שלי, הוא סוחט כל כך הרבה בעזרתו. מה החוזק הכי גדול שלך?: למדתי עם השנים לעמוד על שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?: את הגנים שקיבלתי מאמא שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?: לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?: בטח אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?: יחסית, כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?: כסף זה לא הכל בחיים יש לך ביטחון עצמי?: בערך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?: לכלב עם 3 ראשים. האם אתה: מעשן?: כן, לפעמים על סמים?: לא מתפלל?: לא הולך לבית כנסת?: לא מדבר עם זרים?: תלוי מי ואיפה ישן עם בובות פרווה?: לא יוצא לטיול בגשם?: לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?: לא נוהג?: כן אוהב לנסוע מהר?: לא מאד האם אי פעם...: פגעת בעצמך?: כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?: לא היית מאוהב?: כן היית על סמים?: לא שחית בעירום?: לא ברחת מהבית?: כן שיחקת "סטריפ פוקר"?: כן חטפת מכות?: כן החטפת מכות למישהו?: כן התחילו איתך?: כן היית על במה?: מלאאא ישנת מחוץ לבית?: כן חשבת על התאבדות?: כן כל הלילה נשארת ער?: כן לא אכלת יום שלם?: כן דיברת בטלפון כל הלילה?: כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?: כן ישנת כל היום?: כן הרגת מישהו?: לא חשבת שאתה משתגע?: כן נישקת מישהו מאותו המין?: כן היה לך חלום שהתגשם?: כן הרגת חיה בטעות?: לא הרגת חיה בכוונה?: ג'וקים, עכבישים וכו'... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?: לא גנבת משהו?: מחק מחברה שלי היית ברדיו/טלויזיה?: כן קפצת בנג'י?: לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?: כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?: לא בקסם?: לא באלוהים?: לא בשטן?: לא בסנטה קלאוס?: לא ברוחות?: לא בפיות?: לא במזל?: לא באהבה ממבט ראשון?: כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)?: כן במכשפות?: לא האם אתה מבקש משאלה כשהכוכב נופל?: כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?: לא בדת מאורגנת?: מה זה זה? אתה חושב שלאלוהים יש מין?: לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?: לישון יש לך חברים הומואים/לסביות?: כן מי החבר הכי טוב שלך?: אילנה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?: חבר שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?: לא לקבל עצות (סתםםםםםם) מי החבר ש..: אתה מכיר הכי הרבה זמן?: טלי הכי מעט זמן?: ליאת/רוני הכי מצחיק?: החבר שלי הכי קרוב?: החבר שלי הכי מוזר?: ליאור הכי חכם?: החבר שלי
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?: נחשו... החבר שלי
הזמר הכי טוב?: יש לי חברות זייפניות הכי רועש?: אני האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר?: מה זה השאלות האלה, באמא'שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין?: החבר שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לקוחות בעבודה (בגלל זה יצא לי חשבון פלאפון רק 85 ש"ח) על מי אתה סומך הכי הרבה?: על החבר עם מי אתה רב הכי הרבה?: עם אמא שלי ואח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?: לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?: תלוי בבית של מי היית אחרון?: בבית הוריו של חברי האם חברים שלך מכירים אותך?: כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?: לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן מי היה האדם האחרון..: שרצית להרוג?: אחת שקשורה למתושלח (קוקי תבין) שצחקת עליו?: הבוס שלי בעבודה שהלכת איתו לקניות?: החבר ששבר לך את הלב?: האקס החרא שאכזב אותך?: החברה הכי טובה שגרם לך לבכות?: החבר ששימח אותך?: החבר שראית איתו סרט?: החבר שדיברת איתו בטלפון?: חברה מהעבודה שראית?: הקופאית בסופר מה אתה לובש כרגע?: מכנס של פו הדב וחולצת פליז איזה ספר אתה קורא?: הארי פוטר 6 (ממכר!!!) מה יש על הפד לעכבר שלך?: עכבר(?) תאר איך אתה מרגיש כרגע ב-5 מילים: בא לי ללכת לישון מלא האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?: לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?: לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?: לא מה אתם עושים..: עונה על השאלון המטופש והארוך הזה
בימי שישי שבת?: נחה, מבקרת את אבא שלי, יוצאת, מבלה עם חבר שלי בסילבסטר: בטח סתם נהיה בבית ונביא איזה סרט בחגים: בחיק המשפחה בערב: בדרך כלל עובדת אני לא מאמינה שסיימתי

kerenbr17

New member
פייייי יאללה

שם: קרן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?: לא.. אבל שם שני על שם סבתא מיקום: קריות האם תקרא לבן/בת שלך על שמך?: חחח לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?: אין לי מושגג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, איך היו קוראים לך?: מממ הייתי רוצה שובל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?: אפעם לא האם תנטוש את שם המשפחה שלך אם תהייה מפורסם?: לא.. מין: נקבה רווק?: אכן
תאריך לידה: 7.12.1988 גיל שהיית רוצה להיות בו: 17 גובה: 1.71 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו?: מאד צבע שיער: שטני אוהב אותו?: ממ חביב.. צבע אהוב: כתוםם חיות מחמד: חח היה לי פעם אפרוח
מה העבודה שלך?: ילדים, עובדת בצהרון =] יש פירסינג?: לא קעקועים?: גם לא אובססיות?: חח שוקולד
התמכרויות?: לא לא לא האם אתה חי את הרגע?: מאדד יש לך סודות?: לא משו רציני.. האם אתה אוהבת את הכתב יד שלך?: לפעמים יש לך הרגלים רעים?: חח כן אני אוהבת להציק קצת.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?:
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?: וואו... אין לי מושג תאמת... אני אחשוב על זה
מה הפחד הכי גדול שלך?: לא להיות מאושרת אתה יודע לשיר?: חחחחחח לא ממש האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קוּל?: לא, טוב לי ככה האם אתה מתבודד?: הכי לא.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?: אהבה ומשפחה אם היית מישהו אחר, היית מתחבר עם עצמך?: אני חושבת שכן.. אני לא עד כדי כך נוראה
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?: לא אני לא מפחדת משומדבר ממש.. מה החולשה הכי גדולה שלך?: שוקולד
מה החוזק הכי גדול שלך?: היכולת לחייך גם כשהכי קשה ועצוב בעולם אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?: ממ פהה ושם כמה שינויים קלים.. אבל בגדול אני מסתדרת עם עצמי לא רע.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?: כן, מאד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?: כן אבל זה סיפור ארוך מדייי... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?: טובים? מדהימים הם היוו.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?: לקבל כל אדם באשר הוא אדם יש לך ביטחון עצמי?: כן אבל לא יותר מדי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?: חחח פו הדוב..
האם אתה: מעשן?: לא
על סמים?: לאא מתפלל?: ביום כיפור =] הולך לבית כנסת?: ביום כיפור... מדבר עם זרים?: חח תלוי על מה ישן עם בובות פרווה?: לא.. יוצא לטיול בגשם?: כןן.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?: אני לא שונאת אפחד.. נוהג?: בקרוב אני מקווה.. אוהב לנסוע מהר?: ------ האם אי פעם...: פגעת בעצמך?: עשיתי דברים שקצת פגעו בי.. לא במובן הפיזי כמובן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?: לא היית מאוהב?: כןןןן
היית על סמים?: מעולם לא שחית בעירום?: חח לא
ברחת מהבית?: רציתי.. אבל לא שיחקת "סטיפ פוקר"?: לא לא יצא לי.. חטפת מכות?: לא החטפת מכות למישהו?: חח כן בצחוק... התחילו איתך?: כן
היית על במה?: כןן ישנת מחוץ לבית?: כן בטח חשבת על התאבדות?: בחיים לא.. החיים הכי יפים בעולםםם לא חבל?! כל הלילה נשארת ער?: כן ברור לא אכלת יום שלם?: יום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה?: לא לא להגזים... ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?: כן ישנת כל היום?: קצת פחות.. הרגת מישהו?: חליללהה חשבת שאתה משתגע?: חחחחחחח אולי
נישקת מישהו מאותו המין?: כן היה לך חלום שהתגשם?: בטח =] הרגת חיה בטעות?: לא הרגת חיה בכוונה?: רק ג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?: מממ אולי כשהייתי קטנה.. עכשיו לא גנבת משהו?: כנ"ל.. אולי כשהייתי קטנה.. לא משו רציני היית ברדיו/טלוויזיה?: מממ כן קפצת בנג'י?: לא, אבל אני מתה לעשות את זהה היה לך חלום שחזר כמה פעמים?: לא כל כך זוכרת חלומות
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?: מממ לפעמים בקסם?: לעע.. באלוהים?: בטח בשטן?: לא בסנטה קלאוס?: חחחחח לא ברוחות?: לא בפיות?: לא במזל?: מממ כן נראה לי באהבה ממבט ראשון?: כןן
ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)?: לא ממש לא במכשפות?: חחחחחחחח לא לא לא האם אתה מבקש משאלה כשהכוכב נופל?: לא יצא לי לראות עד היום, אבל באופן עקרוני כןלמה לא.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?: ממ.. כן.. בדת מאורגנת?: מאורגנת? מזתומרת? אתה חושב שלאלוהים יש מין?: יכול להיות.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?: לא יודעת
יש לך חברים הומואים/לסביות?: מממ מכירה מישהי.. אבל לא ממש חברה מי החבר הכי טוב שלך?: אירנה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?: אירנה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?: חייך - מחר יהיה יותר גרוע
מי החבר ש..: אתה מכיר הכי הרבה זמן?: אתי הכי מעט זמן?: מממ.. לא עולה לי עכשיו הכי מצחיק?: לורן הכי קרוב?: אירנה הכי מוזר?: מאיה הכי חכם?: אירנה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?: אירנה הזמר הכי טוב?: טלי הכי רועש?: חח לורן האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר?: הכוונה לאותו המין? חברה? לא.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין?: אירנה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ליאון על מי אתה סומך הכי הרבה?: יתיר עם מי אתה רב הכי הרבה?: אמיר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?: לא ממש האם אתה סומך על אחרים בקלות?: כן.. ולצערי גם נכוויתי בכלל זה כמה פעמים בבית של מי היית אחרון?: סבא שלי =] האם חברים שלך מכירים אותך?: נראה לי כן.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?: מה פתאוםם.. הדבר הכי יפה בעולםם האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מי היה האדם האחרון..: שרצית להרוג?: אבא שצחקת עליו?: אפחד.. אני לא כזאת.. שהלכת איתו לקניות?: אמא ששבר לך את הלב?: יתיר שאכזב אותך?: יתיר שגרם לך לבכות?: יתיר (חחח כמה אפשר?) ששימח אותך?: חחח כולם.. שראית איתו סרט?: יתיר
שדיברת איתו בטלפון?: חגית שראית?: אחי ואחותי מה אתה לובש כרגע?: ג'ינס וגופייה איזה ספר אתה קורא?: מחול הפלמינגו מה יש על הפד לעכבר שלך?: אין פד
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב-5 מילים: הכי מאושרת בעולםם.. החיים מקסימים
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?: כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?: לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?: ברורר ה אתם עושים..: בימי שישי שבת?: יוצאת ונחה בסילבסטר: מסיבה מטורפתת
בחגים: עם המשפחה החמודה שליי
בערב: חברים, עבודה.. נהנתם מהשאלון? חח כן היה נחמדד גאדד אני לא מאמינה שעשיתי את זה!! גאה בי

../images/Emo13.gifעונה

שם:אורנית האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?:לא מיקום:קריות האם תקרא לבן/בת שלך על שמך?:לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?:אין לי מושג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, איך היו קוראים לך?:דניאל,ליאור האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?: כן! במקום לקרוא לי אורנית(עם שווא בר') קוראים לי אורנית(עם פתח/קמץ בר') גרר האם תנטוש את שם המשפחה שלך אם תהייה מפורסם?:לא,למה שאני אהיה מפורסמת?! חחח מין: נקבה רווק?: כן תאריך לידה:9.9.91 גיל שהיית רוצה להיות בו:15(אני בת 14..) גובה: 1.60 בערך צבע עיניים: ירוק-חום אוהב אותו?: מאוד צבע שיער: חום כזה אוהב אותו?: כן צבע אהוב: אדום/כתום חיות מחמד:
מה העבודה שלך?:אין יש פירסינג?:לא קעקועים?: לא אובססיות?: האמת שאין לי מושג.. התמכרויות?: צופים? האם אתה חי את הרגע?:לא תמיד.. יש לך סודות?: לא ממש.. האם אתה אוהבת את הכתב יד שלך?:כן הוא נחמד יש לך הרגלים רעים?: יש מצב איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?:שיש לי עיניים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?: אף פעם לא חשבתי על זה
מה הפחד הכי גדול שלך?:מוות.. אתה יודע לשיר?:לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קוּל?:ממש לא! האם אתה מתבודד?: לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?:משפחה אם היית מישהו אחר, היית מתחבר עם עצמך?:יכול להיות האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?:לא ממש... מה החולשה הכי גדולה שלך?:
מה החוזק הכי גדול שלך?:
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?:את זה שאני ביישנית אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?:לא ממש יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?: בטח,מי לא? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?: לא ממש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?:שאתה אף פעם לא יודע מה מצפה לך מחר יש לך ביטחון עצמי?:לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?:אין לי מושג! האם אתה: מעשן?: לא! על סמים?: לא! מתפלל?: לא.. הולך לבית כנסת?:לפעמים,ממש לעיתים רחוקות מדבר עם זרים?: חחח ישן עם בובות פרווה?:לא יוצא לטיול בגשם?:מממ לפעמים
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?:כן... נוהג?:לא אוהב לנסוע מהר?:לא האם אי פעם...: פגעת בעצמך?: לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?:לא,אולי רק להיגעל היית מאוהב?: לא יודעת אם לקרוא לזה אהבה היית על סמים?: לא שחית בעירום?: לא ברחת מהבית?: לא שיחקת "סטיפ פוקר"?: ? חטפת מכות?:יש מצב
החטפת מכות למישהו?: בטח! חחח התחילו איתך?: מממ לא יודעת אם לקרוא לזה ככה חחחחחח היית על במה?:כן ישנת מחוץ לבית?:כן חשבת על התאבדות?:לא כל הלילה נשארת ער?:לא לא אכלת יום שלם?:כן,יום כיפור?! דיברת בטלפון כל הלילה?:לא! ישנת כל היום?: לא הרגת מישהו?:אולי ג'וק...אבל זה היה הגנה עצמית! חשבת שאתה משתגע?: כן נישקת מישהו מאותו המין?:לא היה לך חלום שהתגשם?: אולי..לא זוכרת הרגת חיה בטעות?: כן? הרגת חיה בכוונה?: כן? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?: יש מצב גנבת משהו?:כן היית ברדיו/טלוויזיה?:לא נראה לי קפצת בנג'י?: לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?:לא זוכרת האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?: לא ממש בקסם?: כנ"ל באלוהים?: כן בשטן?: לא בסנטה קלאוס?:חחחח לא ברוחות?:לא בפיות?:לא במזל?: כן באהבה ממבט ראשון?:כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)?:כן במכשפות?:לא האם אתה מבקש משאלה כשהכוכב נופל?:כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?:מממ לא ממש בדת מאורגנת?:? אתה חושב שלאלוהים יש מין?:לא יודעת יש לך חברים הומואים/לסביות?:לא מי החבר הכי טוב שלך?:גלי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?:אימא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?:החיים נתנו לי את העצה הזאת-לחיות את הרגע,כי אתה לעולם לא יודע מה מצפה לך מחר מי החבר ש..: אתה מכיר הכי הרבה זמן?:גלי הכי מעט זמן?:נועה הכי מצחיק?:שירה הכי קרוב?:גלי הכי מוזר?:גלי? הכי חכם?:גלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?:מור הזמר הכי טוב?:רן דנקר,עידן רייכל,הראל מויאל,סקעת.. יש הרבה הכי רועש?:מרלין מנסון
חחח האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר?:לא! עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין?:גלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: גלי? על מי אתה סומך הכי הרבה?:גלי עם מי אתה רב הכי הרבה?:ספיר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?:לא ממש האם אתה סומך על אחרים בקלות?: מממ כן בבית של מי היית אחרון?:לא זוכרת חחח האם חברים שלך מכירים אותך?: לא ממש האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?: לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?בטח מי היה האדם האחרון..: שרצית להרוג?:למה להרוג? שצחקת עליו?: עזבו. חחח שהלכת איתו לקניות?:ממ.. ששבר לך את הלב?:אי אי אי.. שאכזב אותך?: ממ.. שגרם לך לבכות?:כל המצב הזה ששימח אותך?: אח שלי הקטן-איזה חיוך
שראית איתו סרט?:אמא שדיברת איתו בטלפון?:ממ.. שראית?:אח שלי מה אתה לובש כרגע?:פיג'מה איזה ספר אתה קורא?:בשלבי קריאה של תרנגול כפרות
מה יש על הפד לעכבר שלך?:אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב-5 מילים:נחמד אבל יכול להיות יותר טוב(6 מילים..סורי) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?:כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?: לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?: לא ה אתם עושים..: בימי שישי שבת?:בבית?
בסילבסטר:לא יודעת.. בחגים:משפחה בערב:טלויזיה נהנתם מהשאלון?כן!

וואי.. זה לא נגמר../images/Emo70.gif

נתחיל:
שם: אילנית
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?: כן, אמא שלי בזמנו נורא אהבה את הזמרת
האם תקרא לבן/בת שלך על שמך?: לאאא.. [יש לי כבר שמות בשבילם]
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?: אממ.. נצטרך לשאול את אמא ואבא [אילן
]
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, איך היו קוראים לך?: לא הייתי מחליפה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?: לא..
האם תנטוש את שם המשפחה שלך אם תהייה מפורסם?:
רווק?: כן
תאריך לידה: 20.1.82
גיל שהיית רוצה להיות בו: 5
גובה: 1.66
צבע עיניים: חום
אוהב אותו?: כן.. למרות שלא הייתי מתלוננת לעיניים כחולות
צבע שיער: חום עם קצת גוונים
אוהב אותו?: כן.. אבל אני חייבת להסתפר
צבע אהוב: כחול / סגול
חיות מחמד: ארנב
מה העבודה שלך?: לא כדאי לכם לדעת
יש פירסינג?: היה, בלשון! ועכשיו אני רוצה לעשות שוב
קעקועים?: לא היה ולא יהיה
אובססיות?: כן, לקנות כל דבר בשלישיות.. וגרביים.. וצעיפים.. ועגילים!
התמכרויות?: אני אלכוהליסטית
.. סתם, לאומנות
האם אתה חי את הרגע?: לצערי לא תמיד
יש לך סודות?: כמו לכולנו, לא
האם אתה אוהבת את הכתב יד שלך?: כן
כשהייתי קטנה הייתי מחקה את אחותי והיום יש לנו כתב דומה
יש לך הרגלים רעים?: לא שזכור לי
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?: שיש לי חיוך יפה
וצחוק מתגלגל
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?: ללא שם. עדיין [הסבר 7 שורות למטה]
מה הפחד הכי גדול שלך?: שיקרה משהו רע לקרובים שלי
אתה יודע לשיר?: כן אבל רק במקלחת
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קוּל?: כדי להצחיק
לא כדי לי להיות קול
האם אתה מתבודד?: לפעמים.. כדי לסדר את המחשבות
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?: להיות מאושרת, בריאה, מאוהבת מאהבה ולהצליח
אם היית מישהו אחר, היית מתחבר עם עצמך?: כן [בצניעות
]
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?: כן, שאני לא החלטית
מה החולשה הכי גדולה שלך?: שאני בוכה מהר
מה החוזק הכי גדול שלך?: הידע לדאוג לעצמי
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?: להיות יותר החלטית
אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?: לא
אני מאוד רגישה
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?: כן
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?: יום אסל יום בסל
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?: אם אין אני לי מי לי
יש לך ביטחון עצמי?: ככה ככה
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?: פופאי
האם אתה:
מעשן?: לא [יש לך אש במקרה
]
על סמים?: חס וכרפס..
מתפלל?: לפעמים
הולך לבית כנסת?: בשבת חתן
מדבר עם זרים?: לא מרבה
ישן עם בובות פרווה?: נגמלתי בגיל 16
יוצא לטיול בגשם?: לא.. קר לי
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?: שלום שלום, לא יותר מזה
נוהג?: לא
אוהב לנסוע מהר?: לא אוהבת שנוסעים מהר.. זה מלחיץ אותי
האם אי פעם...:
פגעת בעצמך?: לצערי כן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?: לא
היית מאוהב?: כן - בעבר, בהווה ובע"ה גם בעתיד
היית על סמים?: תעלי 13 שורות למעלה
שחית בעירום?: לא
ברחת מהבית?: לא, אבל היו פעמים שהייתי צריכה אוויר ממנו
שיחקת "סטריפ פוקר"?: כן.. עם החבר - אחד על אחד
חטפת מכות?: כן.. קרב חתולות בגיל 15
גררר..
החטפת מכות למישהו?: כן, באותו קרב לא יצאתי פראיירית
התחילו איתך?: כן
היית על במה?: פעם פעמיים
ישנת מחוץ לבית?: כל שבת שניה [אצל החבר]
חשבת על התאבדות?: לא
כל הלילה נשארת ער?: כן.. זה קורה לעיתים קרובות
לא אכלת יום שלם?: כיפור נחשב
דיברת בטלפון כל הלילה?: כן.. גם זה קורה לעיתים קרובות
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?: כן
ישנת כל היום?: מקסימום 14 שעות
הרגת מישהו?:
תפסתם אותי [איך אני אצא מזה עכשיו
]
חשבת שאתה משתגע?:
כןןןן
נישקת מישהו מאותו המין?: כן, על השפתיים
היה לך חלום שהתגשם?: עדיין לא
הרגת חיה בטעות?: נמלה
הרגת חיה בכוונה?: ג'וק

המשך../images/Emo26.gif

יש לך חברים הומואים/לסביות?:
מיום שישי - כן
החבר הכי טוב שלך?: לימור
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?: חבר שלי ולימור
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?: תאמיני בעצמך
מי החבר ש..:
אתה מכיר הכי הרבה זמן?: קרן
הכי מעט זמן?: גלי
הכי מצחיק?: אשר
הכי קרוב?: חבר שלי
הכי מוזר?: שני
הכי חכם?: חבר שלי
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?: בוביייי
הזמר הכי טוב?: עדי [למרות שלא שמעתי אותה.. אני מאמינה שהיא טובה]
הכי רועש?: שילוב שלי ושל גלי
האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר?: לא
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין?: בתקופה האחרונה עם עדי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לימור
על מי אתה סומך הכי הרבה?: עצמי, חבר שלי ולימור
עם מי אתה רב הכי הרבה?: אמא [לצערי, כן
אני לא אוהבת לריב איתה]
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?: לא כולם
האם אתה סומך על אחרים בקלות?: הפסקתי כשהבנתי שזה פוגע בי
בבית של מי היית אחרון?: אצל ההורים של חבר שלי, בערד
האם חברים שלך מכירים אותך?: כן
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?: לא
מי היה האדם האחרון..:
שרצית להרוג?: מישהי מהעבודה
שצחקת עליו?: הבנות [המגעילות] בעבודה
שהלכת איתו לקניות?: עם עצמי [הקניות הכי טוב שיש
]
ששבר לך את הלב?: אין
שאכזב אותך?: חבר שלי
שגרם לך לבכות?: על מישהי שלא נמצאת איתנו
ששימח אותך?: גלי [גילתה אכפתיות מרגשת]
שראית איתו סרט?: [סטנד אפ] עם אחי
שדיברת איתו בטלפון?: אמא
שראית?: אמא
מה אתה לובש כרגע?: מכנס שחור, גולף כחול, מעיל פליז, כפפות וקררר לי
איזה ספר אתה קורא?: לא ספר, מגזין - קוסמופוליטן
מה יש על הפד לעכבר שלך?: צבע אפור מעפן
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב-5 מילים: קפואה, עייפה, רעבה ורוצה הביתה
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?: אין לי מסנג'ר בעבודה [אבל יש קומונה, ואותכם
]
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?: לא
האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?: גלגל"צ
מה אתם עושים...:
בימי שישי שבת?: בבית עם חברים
בסילבסטר: שום כלום
בחגים: מפגשים משפחתיים, טיולים, הופעות
בערב: חוזרת הביתה גמורה.. מתעדכנת מה הפסדתי
נהנתם מהשאלון? מה.. זהו
הדרוש'
העברת לי את הזמן.. היה כיף

Jazz Singer

New member
אישה שלי

איזה חמודה את שאת חושבת שאני שרה יפה למרות שלא שמעת אותי שרה
כבר אמרתי לך שאני מתה עלייך הכי בעולם??

kakibatati

New member
../images/Emo41.gif תשובות

כבר עניתי על השאלון אם בא לכן הנה לינק... http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=196645

למעלה