סלבריטים

Kaplan3

New member
אנחנו על המפה! (במבטא של טל ברודי)

וואי זה מזכיר לי.. ראיתי בכל מיני פורומים שהפרסומים שיש בצדדים קשורים לנושא של הפורום, כמו בפורום אודיו והגברה שיש להם פרסומות למערכות סראונד או דברים דומים. אולי יהיה אפשר לסדר לפורום באנרים של חלילית או מרום, או זילדגי'אן או דברים כאלה? יש מצב תומר?

Drums

New member
אני לא חושב שזה תלוי בתומר..

נראה לי שזה יותר תלוי בתפוז

Vdrums

New member
בשביל מה? שתתרגז על המחירים?

חוץ מזה מה יש להם לפרסם? אם תרצה זילדג'יאן זה לא שיש לך תחרות בשוק...

Kaplan3

New member
גם מחירים של מערכות סראונד

בפורום אודיו והגברה מרגיזים, זה לא אומר שלא מפרסמים אותם
סתם חשבתי שיהיה נחמד ואפילו די יעיל אם נצרף באנרים של חנויות כמו מרום, או חלילית או כלי זמר שיהיה גישה נוחה למחירונים שלהם, או בכלל לקטלוג מוצרים שלהם.. לפעמים אנשים שואלים פה שאלות שנובעות לרוב מעצלנות של להיכנס לאתר או להרים טלפון ולבדוק את המחיר, אז אולי לפחות צריך להבהיר את זה שאנחנו לא מחירונים מהלכים..

Vdrums

New member
זה לא יעזור, כי שמפרסמים אז מפרסמים

מוצר אטרקטיבי ולא יפרסמו מחירון. בשביל זה יש אתרים. לגבי אנשים ששואלים, כמה שהם ישאלו לא יעזור להם תשובה מדוייקת יקבלו רק בחנות.

Vdrums

New member
אז שהאגודה למלחמה בשירשור שגוי

תתעסק גם בהפצת המסר שהפורום הוא לא מחירון/מחסן מלאי של חנויות המוזיקה. זה לא שיש לאגודה עומס, היא יכולה לעשות עוד דברים.

Kaplan3

New member
סבבה, אני מניח שכל אחד בפורום עם

כוונות טובות ישמח לעזור להפיץ את המסר הזה
יש לך איזה רעיון לסיסמה או משפט מחץ קליט?

Vtach

New member
יש לנו הרבה עומס..

אבל בסדר... ננסה לארגן איזה משהו.... ד"א.. אפשר לסדר איזה כותרת בראש העמוד (כמו בפורום צוותי חירום 311).. משהו בסגנון.. "הפורום הוא לא ענף של שום חנות מוזיקה ואי לכך ובהתאם לזאת הוא לא מחסן\מחירון של חנויות אלו... כל שאלה בנושא מלאי\מחירים יש להפנות לחנויות המוזיקה"...

למעלה