שאלון נחמדון

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif שאלון נחמדון ../images/Emo230.gif../images/Emo42.gif ../images/Emo27.gif

תענו מה 'כפת לכם ?
מתנגן: הרגשה: בקרוב: התעוררתי היום בשעה: רגע השיא שלי היום: רגע השפל: הייתי מתחלף היום עם: צפיות למחר: תקווה: מרגש אותי: משמח אותי: מעציב אותי: מכעיס אותי שיר של אדם שהכי טחנתי בימים האחרונים : מצב ארנק - כמה ביזבזתי היום: הדבר האחרון שזללתי: פעם אחרונה שצחקתי: פעם אחרונה שבכיתי: פאדיחת היום: סקסי: ספר אחרון שקראתי: תוכנית אחרונה בטלויזיה: מסר לעולם:

sivan1996

New member
עונה לשאלון נחמד.... :)

מתנגן: כרגע, דור דניאל- גם אם לא. הרגשה: מעולה!!!! :) אני מתאהבת באדם כל פעם מחדש! 3> בקרוב: יום הולדת לאחותי D: מזל טוב!! 3>
התעוררתי היום בשעה: 12 וחצי.... :p רגע השיא שלי היום: גיליתי שאדם עושה בקרוב קליפ לשיר IF I HAD YOU :) רגע השפל: כשהפסדתי בבאולינג................
הייתי מתחלף היום עם: טומי :) אני חושבת שכולם יודעים למה... D: צפיות למחר: יום הורים.... (אני לא חוששת.... =) התקווה: בת שנות 2000 מרגש אותי: השיר והקליפ של TIME FOR MIRACLES....... אני כל פעם בוכה מחדש...... משמח אותי: לגלות שאדם לא סתם פלצן, אלא הוא כן מתייחס למעריצים שלו!!! 3> מעציב אותי: לחשוב על הפספוס הזה שהוא לא בא לארץ....
מכעיס אותי: שמתייחסים אליו כאל הומו, ולא כאל זמר מוכשר וחתיך
שיר של אדם שהכי טחנתי בימים האחרונים: MUSIC AGAIN, ועוד לא נמאס לי
מצב ארנק - כמה ביזבזתי היום: 80 ש"ח לבאולינג ועוד כמה.... :) הדבר האחרון שזללתי: גלידה ממקדונלדס D: פעם אחרונה שצחקתי: היום, כשזרקתי 3 כדורים ביחד בבאולינג :) פעם אחרונה שבכיתי: בסרט "להתאהב ברומא". נזכרתי באדם..... פאדיחת היום: למזלי, לא הייתה אחת.... D: סקסי: זאת שאלה? ברור שאדם למברט!!!!
הוא כל חיי!!!! האיש החתיך והמסוקס הזה!!!!! 3> ספר אחרון שקראתי: מעריב לנוער
תוכנית אחרונה בטלויזיה: הפרסומת של חלב תנובה
מסר לעולם: אני מאוהבת................

hadasltom

New member
יאללה

מתנגן:dont jump-tokio hotel הרגשה: סטלה בקרוב: לישון שוב התעוררתי היום בשעה:אממ זה יותר..התעוררתי אתמול בשעה שתיים ולא ישנתי עד שבע בבוקר היום חח רגע השיא שלי היום:הגנתי על הגיטרה שלי בגופי שירד גשםXD רגע השפל:נתתי לעצמי להירטבO-O הייתי מתחלף היום עם:ביל קאוליץ חח צפיות למחר: נראה כבר תקווה:שאדם וטוקיו יבואו לישראלל מרגש אותי:ראיונות של תאומים משמח אותי:כנ"ל מעציב אותי:לראות חתול דרוס:( מכעיס אותי:אנשים מעצבנים שיר של אדם שהכי טחנתי בימים האחרונים : לא יצא לי האמת מצב ארנק - כמה ביזבזתי היום: בהתחשב לזה שהייתי במדורה-כלום הדבר האחרון שזללתי:גרעינים שחוריםXD זה סם פעם אחרונה שצחקתי: בטח במדורה פעם אחרונה שבכיתי:ואו לאיודעת פאדיחת היום: נאמ אינלי רעיון סקסי:טום קאוליץ ספר אחרון שקראתי:קוראת-שחר מפציע(דמדומים 4) תוכנית אחרונה בטלויזיה:הטלוויזיה פועלת מה שיש יש מסר לעולם:לכו לישון.

ר ו ח ל י

New member
ka ka kinda busy.

מתנגן: Boys Like Girls - love drunk הרגשה: עייפה בקרוב: הולכת למשחק של מכבי התעוררתי היום בשעה: 5 בבוקר
רגע השיא שלי היום: סגרתי 70 מיילים! (כחלק מהתפקיד שלי בצבא אני עובדת על מיילים של תקלות בכל מיני יחידות..) רגע השפל: הייתי מתחלף היום עם: היום עם מי שגר בפינלנד כי אדם שם. צפיות למחר: לישון קצת
תקווה: שיהיה טוב מרגש אותי: אדם משמח אותי: אדם מעציב אותי: רוע של אנשים מכעיס אותי צביעות שיר של אדם שהכי טחנתי בימים האחרונים : can't let you go. DAAAAH. מצב ארנק - כמה ביזבזתי היום: 80 ש"ח. הדבר האחרון שזללתי: קינדר בואנו
פעם אחרונה שצחקתי: היום פעם אחרונה שבכיתי: פאדיחת היום: סקסי: גלאמברט
ספר אחרון שקראתי: תוכנית אחרונה בטלויזיה: חדשות הבידור
מסר לעולם: צהוב עולה.

DiscoUnicorn

New member
I'M SO WEIRD...../images/Emo6.gif

מתנגן: Can't let you go!! הרגשה:רעבה...
בקרוב:אוכל....!!
התעוררתי היום בשעה:11
רגע השיא שלי היום:שראיתי את הנשיקה של אדומי
רגע השפל:באימון כדורעף..... הייתי מתחלף היום עם:טומי
צפיות למחר:לסיים ב-11...
תקווה:אין הרבה
מרגש אותי: אדם,בראדי,מוזיקה...ועוד מלא חחח משמח אותי:כנ"ל מעציב אותי:חיות פצועות,נכשל במבחן... מכעיס אותי: שנעלבים סתם ככה,קנאה,שנאה,סנובים,שקרנים וצבועים! שיר של אדם שהכי טחנתי בימים האחרונים : Cant let you go מצב ארנק - כמה ביזבזתי היום:הבאתי לאמא 15 שקלים..נחשב?
הדבר האחרון שזללתי:יוגורט..עוד מעט נאכל עוד משו חח פעם אחרונה שצחקתי:הרגע
פעם אחרונה שבכיתי:היום..
פאדיחת היום: וואו כל האימון היה לי פאדיחות!!
סקסי: אדם!!
וגם האיש זאב מדמדומים
ספר אחרון שקראתי:עדיין קוראת The Dead Hour by Pete Jihnson תוכנית אחרונה בטלויזיה:שמש מסר לעולם:בא לי לאכול

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחח וואו את הילדה הכי מורעבת שאני מכירה...

ואגב לאיש הזאב מדידומים קוראים ג'ייקוב בלק או בשמו האמיתי טיילור לאוטנר
מאמי שלי.....חחחחח

DiscoUnicorn

New member
חחח לא אכלתי היום(((((

ואני אחרי אימון מתה מרעב חחח... עלק דיאטה XD אם הייתי מקבלת שקל על כל פעם שהייתי אומרת "ממחר דיאטה" כבר היה לי לפחות 1000 שקל
(לא אני לא שמנה..אבל המאמנת רוצה אותנו רזותת..חחח) טיילור הזה כל כך
אם הייתי נאלצת לבחור בינו לבין רוברט פטינסון..טוב היה לי קצת קשה..אבל אחרי מחשבה של שעה בערך..טיילור 100%
אבל עדיין..הם לא משתווים לאדם
טוב זזתי לאכול..חחח

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחח תוכלי ותחזרי מורעבת קטנה שלנו

במה את מתאמנת? וגם אני כמוך עם המחר דיאטה...חחחח וגם אני לא ממש שמנה אבל כן צריך קצת אין מה לעשות...
פעם אהבתי את רוברט אבל היום אני כבר ממש לא אוהבת אותו....יש תמונות שהוא נראה כמו איזה רוח או מת והוא גם נראה מנייאק כזה וגם לא אסטטי
אני אוהבת אותו רק בסרטים....רק בתור אדוארד..חחחחח אז אני הרבה הרבה יותר אוהבת את טיילור
הוא גם מאמי כזה יותר נחמד כזה....לא יודעת....
אבל כמובן שאדם הרבה יותר חתיך מכולם!!! הוא הכי בעולם!!

DiscoUnicorn

New member
חחחח אני מתאמנת ב....(למתחXD סתם)

אני מתאמנת בכדור-עף
אה חח אף פעם לא אהבתי את רוברט..אבל הוא יפה..אין מה להכחיש
כן הוא נראה...דייי קר כזה..לעומתו..טיילור ממש HOT חחח
ברור שאדם הכי חתיך בעולם !
כשאני חושבת על אדם יש בא לי לראש בראד(צי'קס)...ואז העייניים היפיפיות שלו
חחחח זהו אכלתי

עונהנהנהנה ../images/Emo13.gif

מתנגן: Skid Row - 18 And Life
הרגשה: דכדוך+מוטיבציה. כן, קצת סותר אחד את השני חח בקרוב: משכורת !!!!!!!!!!! :) התעוררתי היום בשעה: 7 וחצי רגע השיא שלי היום: שאמרו לי שאני מאוד בוגרת לגילי רגע השפל: כשאישה מטומטמת עיצבנה אותי בקופה. הייתי מתחלף היום עם: אחי הקטן שהלך להפנינג בעבודה של אבא עם מלאמלאמלא משחקים ואוכל ! צפיות למחר: אין תקווה: ...... ? מרגש אותי: סרטים עצובים וכאלה משמח אותי: הודעה יפה מידיד/ה מעציב אותי: שכל החברות שלי התגייסו ואני בקושי רואה אותן
מכעיס אותי שהצבא המפגר הזה לא נותן לי שום תפקיד שאני באמת רוצה. שיר של אדם שהכי טחנתי בימים האחרונים : הגירסא האקוסטית של WWL
מצב ארנק - כמה ביזבזתי היום: משהו כמו 20 שקל על אוכל בעבודה
במקרה פינקתי את עצמי היום חחח הדבר האחרון שזללתי: פיצה !!!
פעם אחרונה שצחקתי: ממש לפני כמה דקות... ראיתי כל מיני קטעים ישנים מיומטוב/לא נפסיק לצחוק פעם אחרונה שבכיתי: ממ לפני חודש ככה פאדיחת היום: לא הייתה D: סקסי: אדדדדדדדדדדםםםםםםם כמובן
ספר אחרון שקראתי: New Moon, אבל עוד לא סיימתי אותו תוכנית אחרונה בטלויזיה: עספור !!!!
מישהי רואה פה ? מסר לעולם: צבא זה קקי ! אבל בכל זאת תתגייסו.

איה1974

New member
../images/Emo13.gif בא לי לענות, מה'כפת לי!

מתנגן: הרגשה: ביאוס קל, אני לומדת למבחן קשה בחשבונאות.. בקרוב: מבחן קשה.. התעוררתי היום בשעה: -6:30 בערך רגע השיא שלי היום: אין רגע שיא. כל היום מורכב משיאים קטנים:) רגע השפל: הייתי מתחלף היום עם: צפיות למחר: ציפיות יש רק בכריות:) תקווה: מרגש אותי: אנשים רגישים! משמח אותי: הצלחה, אנשים מאוהבים, WORLD PEACE! מעציב אותי: התעללות, אכזריות מכעיס אותי: שקרים שיר של אדם שהכי טחנתי בימים האחרונים : השיר האהוב ביותר שלו עליי הוא KISS AND TELL מצב ארנק - כמה ביזבזתי היום: נאדה הדבר האחרון שזללתי: שוקולד *ברגעים אלה* פעם אחרונה שצחקתי: היום. מאיזו כתבה ב-YNET פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פאדיחת היום: סקסי: ביל + אדם ביחד ספר אחרון שקראתי: ספר האסטרטגיות ללמידה תוכנית אחרונה בטלויזיה: לא צופה בטלויזיה. כעקרון הדבר האחרון היה קליפים ב-MTV מסר לעולם: תהיו נחמדים! זה לא עולה כסף

music again

New member
עונה.

מתנגן:30 Seconds To Mars - Closer to the Edge הרגשה: מתחלפת כל 5 דקות, אז אין טעם לרשום אפילו. בקרוב:30 Seconds To Mars מגיעים לארץ ואולי אני אלך (כבר אמרתי את זה לגבי כל כך הרבה הופעות וכל פעם לא הלכתי בסוף, ובטח זה יקרה גם הפעם...) התעוררתי היום בשעה: 06:40 רגע השיא שלי היום: שהזמינו אותי ליום הסטודנט (עלוב, אני יודעת..) רגע השפל:אני חולה כבר מיום שישי,והיום הייתי כמו סמרטוט בעבודה, ב-3 שעות הראשונות הייתי מתחלף היום עם: כל בנאדם שיש לו יותר בטחון עצמי וחברים מאשר לי. צפיות למחר: הולך להיות יום לא ברור (אני חוזרת לתפקיד הקודם שלי בעבודה) תקווה: המילה לא קיימת בלקסיקון . סתאם, יהיה טוב? מרגש אותי: אנשים שלא מתייחסים למה שהחברה מכתיבה ועושים מה שבראש שלהם, ומאמינים בעצמם משמח אותי: אדם למברט, 30 Seconds To Mars מעציב אותי: איך שנראים החיים שלי בכלל מכעיס אותי: כנ"ל-החיים שלי (וסליחה על הפסימיות) שיר של אדם שהכי טחנתי בימים האחרונים : AFTERMATH מצב ארנק - כמה ביזבזתי היום:לשם שינוי לא הרבה-כ- 5 שקלים על שוקו ולחמניה הדבר האחרון שזללתי:עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים פעם אחרונה שצחקתי: היום פעם אחרונה שבכיתי: היום פאדיחת היום: לא היתה לי היום אחת כזו (ובדרך כלל לא חסר לי כאלה) סקסי: אדם למברט, ג'ראד לטו, סוייר מאבודים ספר אחרון שקראתי: האי של סופייה-ויקטוריה היסלופ תוכנית אחרונה בטלויזיה: פשע מן העבר מסר לעולם: אל תתייחסו למה שאנשים אחרים אומרים לכם. תהיו מי שאתם אבל גם תזהרו ממה שאתם אומרים לאחרים. מילים יכולות לדפוק לאנשים את החיים יותר מאשר אלימות פיזית. ונסיים בנימה אופטימית .:

music again

New member
הוא לא רק חתיך

הוא גם שובב לא קטן... זה מה שעושה אותו עוד יותר סקסי

hadasltom

New member
ססוויררר!אבל אי בכלל בקטע של ג'ק:)

מת'יו פוקס..מיאו איזה חתיךך ואני בקבוצת רוברט אגב^-^

heart1soul

New member
הכל יהיה בסדר!!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לכולנו יש תקופות כאלה

XoLilMissLolaoX

New member
בקשר להופעה....של 30

את חייבת לבוא!!!!! זו צריכה להיות אחת ההופעות הטובות!!! כשראינו את ג'ראד הוא אמר שיש להם מלא הפתעות בשבילנו וההופעות לא דומות אחת לשניה!!! זה צריך להיות משו של פעם בחיים....
למרות שבטח גם ההופעות של אדם זה משו של פעם בחיים אבל זה לא כל כך קרוב כמו 30.....אז אני לא יכולה להתלהב מזה....חחחח

AngelKrash

New member
עונה

מתנגן:Take me I'm yours-jobriath הרגשה: שמחה מעבר לכל דמיון בקרוב:
הולכת לראות את אדם לייב!!!
התעוררתי היום בשעה: 6:30 רגע השיא שלי היום: כשקניתי כרטיסים לראות את אדם בניו יורק!! רגע השפל: כשהגעתי לעבודה והיה עומס מטורף ונזכרתי שאני צריכה להסביר להורים שלי למה אני טסה לניו יורק הייתי מתחלף היום עם: טומי צפיות למחר: לשמוע הרבה אדם וללמוד תקווה: שאדם וגאגא יגיעו לישראל מרגש אותי: לנסוע לניו יורק משמח אותי: החברים שלי מעציב אותי: מלחמות מכעיס אותי:חוסר קבלה של האחר ודעות קדומות שיר של אדם שהכי טחנתי בימים האחרונים : FEVER מצב ארנק - כמה ביזבזתי היום: 189 ש"ח-בגדים הדבר האחרון שזללתי: כדורי שוקולד פעם אחרונה שצחקתי: כשקראתי ריאיון של אדם לעיתון פעם אחרונה שבכיתי: כשחברה שלי חלתה פאדיחת היום: כשהבוס תפס אותי גולדת בפורום..אופס
סקסי: אדם
ספר אחרון שקראתי: קפקא על החוף תוכנית אחרונה בטלויזיה: גוסיפ גירל מסר לעולם: תהיו אתם. תעזו להיות אחרים ותראו שהעולם יחזיר לכם אהבה

למעלה