HELP

../images/Emo32.gifHELP

יש פירסומות בכל מקום, במסרים, בסוף הודעה, מה הבא? פרסומות בין האותיות?!

אם כבר עוף

לכל אלה מכם שחושבים שאני בלונדינית טיפשה (*שיעול* גלעד *שיעול* לירון) אני לא! אני חכמה! אני הולכת ללמוד רפואה באוניברסיטה הכי טובה בפריז! עכשיו תתלהבו שוב.

ha16

New member
סניף אוניברסיטת לטביה בפריז?

סתםםםםם....

לירונר

New member
היא לומדת במולאן רוז' ../images/Emo3.gif

היא לומדת רפואה רק כדי לשחק עם החולים ב"רופאה וחולה"

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאת רוצה שאני אענה על זה

כמו שתלמיד שעושה 7 יח' בתקשורת היה עונה
חחחחח.....

יאללה שתקו

כשאני אהיה מנתחת פלסטית נחשבת אני לא אעשה לאף אחד ממכם הגדלת חזה בחינם!

גלעד יא

New member
מעצבן? אולי. אבל צריך לקבל את זה

בזכות הפרסומות האלה תפוז פתחו את האתר בחינם לכל הגולשים ולא לוקחים כסף מאיתנו. הם צריכים לממן את העלות שלו איכשהו. האם את יודעת ש
הוא הפורטל היחידי שהרוויח בשנה האחרונה? כל השיפורים שהם מכניסים באים מהכסף שמגיע מהפרסומות. אני דווקא מצאתי את עצמי מסתכל מה הם מפרסמים. יש שם דברים לא רעים בכלל...

לירונר

New member
כמו שגלעד אמר...

כדי שאנחנו המשתשים נוכל להנות (דגש על ל-ה-נ-ו-ת) מהשירותים של תפוז, ובחינם, תפוז צריכים להשיג כסף ממקום כלשהו. אל תשכחי גם שבשביל שכולנו נהנה העובדים של תפוז משקיעים לא מעט, והם צריכים בכל זאת להרוויח את לחמם. ורק לידע כללי - פורטלים אחרים של פורומים וקהילות החו"ל (עם ממשקים הרבה יותר עלובים משל תפוז) הם בתשלום חודשי. נתקלתי פעם באתר שבו יש לך רק 3 מסרים אישיים, ואחרי זה הכל בתשלום (שלא נדבר על זה שגם לא ציינו שיש רק 3 מסרים...).

לירונר

New member
ועוד משהו ששכחתי לציין...

גם אני באותה סירת סבל מהפרסומות... אני לא יכול לאיים על הפרסומות בחסימה

נצל"ש- גאווה צעירה חוגגת שנה../images/Emo65.gif

שנה עברה מאז שעלינו לאוויר. קהילת גאווה צעירה בתפוז אנשים חוגגת יום הולדת- ואת/ה מוזמן/ת לבוא למסיבה
לשמוח יחד איתנו, לברך ולהיות הכי גאה שרק אפשר!!! בואו לברך את קהילת גאווה צעירה ביום השמח ביותר בשנה(חוץ מיום הגאווה;)) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=571&msgid=20166796 -------------------- מרגיש עייף?
מרגישה גמורררררררררה? כנס/י לקהילת גאווה צעירה(571)- תוססת
מפתה
צעירה
גאה
במיוחד בשבילך
http://forums.tapuz.co.il/youngpride

למעלה