5.1 שנה חדשה באלטרנטיב : )

IRBaB00n

New member
../images/Emo32.gif5.1 שנה חדשה באלטרנטיב : )

5.1.06 - האלטרנטיב (סטודיו 49 קיבוץ גלויות ת"א) פותח לכם את שנת 2006 במסיבה ע-נ-קית!!!
וודקה+רדבול חינם!!!
די.ג'יים אורחים בכל רחבה!! ליין אפ: ברחבה האלטרנטיבית:
ג'קי שרגא [102FM] ושחר שפירא שחוזר להתארח ברחבת הניו מטאל: גיא ועידן אורחים מבפנים לסט ניו מטאל שובר דוריס ודרור טייכר ברחבת המטאל: הדס מאור אפלבאום [Masters Of Metal] ואורי זילכה [אורפנדלנד] וברחבה הבריטית: DPS הדס סטארדאסט[Lipgloss] בסט בריטי עם ניחוח של פעם ושי צפריר ובנוסף, כמו בכל ערב:
שתיה חינם!!!
נס חם ונרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד לפרטים נוספים \ הנחות (50 במקום 55) לפנות לתיבה אישית או איסיקיו 103129314

shades of blue

New member
אי אפשר להשאיר בקשות לשירים?

כי אני רואה את החלק הראשון של הפלייליסט ונהיה לי שחור בעיניים (או שמא באזניים?)

Kfiriboy

New member
נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תחזיקו אצבעות, אולי בקרוב יפתח פורום טראש מטאל

slallum

New member
כולם צודקים ../images/Emo9.gif

פשוט הנחות היסוד שלהם שונות

genz

New member
מעולה

עכשיו אני אלך לי לשם ואחזור לאט לאט לצורה הפרימיטיבית והת'ראשיסטית שלי
...

IRBaB00n

New member
הבהרה קטנטנה...

הפלאייליסט של הרחבת מטאל הוא רק חצי ערב ושייך ליגל משוורצחיה ולכן הדגש ששמו בו הוא על ת'ראש (טראש זה זבל...) ברחבת המטאל באלטרנטיב יש כמה וכמה דיג'אים כשלכל דיג'י יש סגנון שונה... לדוגמא: הדס גיא ועידן טל וחן

shades of blue

New member
רק חבל

רק חבל שאצל כל הדיג'יים ללא יוצא מין הכלל יש black, death, grind ו-brutal. אם היית אומר שיש אחד שאין אצלו את אלו זאת הייתה באמת בשורה טובה.

genz

New member
אל תגזים

הפלייליסט של אותה הדס ממש טוב וגם של טל וחן נראה סבבה לגמרי. קצת דת' ובלאק פה ושם...

shades of blue

New member
אולי בכל זאת צריך

אולי בכל זאת צריך קצת דת' ובלאק פה ושם הרי אם היו שמים כל הזמן מטאל אמיתי קשה היה לעזוב את הרחבה אבל רחבת המטאל מוזנחת ואין בה אפילו בר מסודר אז בשביל משקאות צריך ללכת לרחבה אחרת, והרי גם אי אפשר לרקוד כל הזמן. אז ניתן לנצל את הזמן ששמים בלאק ודת' בשביל לקחת הפסקה וללכת לרחבות אחרות להגיד שלום לאנשים לקחת משקאות, ללכת לשירותים בשביל להשתין או דברים אחרים או סתם לנוח.

genz

New member
או שתכנס לפוגו

אבל כל אחד וההעדפות שלו...

N o Nick

New member
איזו להקה אמרת שבאה לארץ?(באנגלית)

אני רוצה לבדוק אותה

למעלה