תנחשו

yotamn9

New member
לא זכור לי שראיתי את הכתבה

האמת היא שלא ידעתי על החוק שציינת בהודעה הקודמת. ואני חוזר על מה שכתבתי: כשיגיע רגע האמת גאידמק ישקול את כל הצעדים שלו. כרגע הוא עושה צעדים גדולים מאוד לעבר הפוליטיקה, אבל הוא עוד לא שם. ואני מקווה שכאשר הוא יעמוד על הסף הוא יקבל את ההחלטה הנבונה להתרחק משם. כי הוא צריך להבין שזה מקום מקולל. אנשים רבים רצו להגיע לשם כדי לעשות שינוי ונעלמו בין רגע. בכל מקרה, בית"ר לא תתפרק אם הוא יעזוב, אבל היא גם לא תהיה אותה בית"ר. גם אם גאידמק יעזוב, בית"ר תהיה קבוצה מאוד אטרקטיבית שתמשוך משקיעים, ואז היא תגיע לרמה של חיפה/מכבי ת"א (תקציבית). אבל ברור שבית"ר לא תוכל להתקיים באותה צורה אם הוא יעזוב, כי פשוט לא יהיה כסף לזה.

NYMets Man

New member
גאידמק ידע יפה מה הוא עושה

אם הוא היה בא להפועל או למכבי היו זורקים עליו פחיות. אבל כשהוא נותן לכל הבית"רייסטים אליפות אחרי 10 שנה, שלא נדבר על שני קבבים חינם ביום עצמאות, אז סביר להניח שהם ילקקו לו ת'תחת. הוא לא מחובר לכלום. בחייך, לפני שנתיים הוא הגיע לארץ

RoieL

New member
אוחח.. אם רק הייתי זוכר את השיר על זה שבית"ר

לא עברו שלב.. אבל כרגע כל מה שיש ליבראש זה "מכבי לא בשלב הבא"...

jointstriker

New member
כי ביתר שיחקה נגד פ.צ. קופנהגן ולא נגד קבוצת

חובבנים מבוסניה .... שירוקי ברייג.........נו באמת.. דבר איתי כשתהיו בליגה של הגדולים באמת.........

RoieL

New member
כי צ'לסי, מילאן, לוקומוטיב ופארמה וגם פריס

סאנט ז'רמן הרי מתגמדות לצד פ.צ. קופנהאגן.

RoieL

New member
אגב, אותה מילאן שהפועל ניצחה

לקחה עם עוד 2 שחקני חיזוק את ליגת האלופות שנה אח"כ ושנתיים אח"כ רק בטעות הפסידה לליברפול.

RoieL

New member
אגב, גם גלאזגו ריינג'רס יותר טובים מהם

ואם לא האגו של ניר לווין שהחליט שבגלל שפאאז לא פתח בארץ הוא לא יפתח גם בסקוטלנד אני מאמין שהיינו מנצחים אותם או גומרים בתיקו גם שם.

jointstriker

New member
פ.ס.ז' כברא מזמן לא בטופ......וקופנהאגן טובה

ממנה....עובדה שהיא לא משחקת בצ'מפיונס כבר שנים. צ'לסי של אז היתה קבוצה מאוד לא איכותית ....בטח לא ביחס להיום......עובדה שהיום אם הם לא לוקחים אליפות זה כישלון ואז הם בכלל שיחקו באופא ולא בצ'מפיונס........מה שאומר שהם סיימו בליגה מקומות 5-8.....זה לא בדיוק קבוצת הכוכבים של אברמוביץ' ...רחוק שנות אור מזה.....אותו מקרה לגבי מילאן של אותה תקופה......כל הכדורגל האיטלקי היה בשפל אז.......קבוצות איטלקיות בזמנו לא היו עוברות שמינית גמר צ'מפיונס פרט ליובה. לוקומוטיב?.......נו באמת....לא שווה תגובה.........ופארמה.......כל מה שאמרתי על מילאן ..........רק תוסיף את זה שגם היום , אחרי שמילאן התחילה עונה שעברה במינוס נקודות ויובה ירדה ליגה והם עדיין סיימו מקום שישי אני חושב..... ואם כבר.......אז ביתר היתה אמורה לעבור את קופנהאגן רק ששופטים מספרד לא ממש יודעים מהו נבדל.......

RoieL

New member
רוצה לדבר על שופטים?

וצ'לסי הייתה כבר אז מועדון פאר. לוקומוטיב יותר טובים מקופנהאגן וגם פארמה. הכדורגל האיטלקי לא היה בשפל כבר 40 שנה, על מה אתה מדבר. כאילו שעד שנת 2001 הכדורגל האיטלקי היה מתחת לכדורגל האנדורי ופתאום תוך שנה מילאן מגיעה ב- 6 שנים ל- 3 גמרים של ליגת האלופות ולוקחת 2 מהם? על מה לעזאזל אתה מדבר?

yotamn9

New member
אל תנסה לקחת להם את ההצלחות

הם הצליחו באירופה, וזו עובדה. בית"ר בינתיים לא עשתה את זה. אנחנו יכולים לבכות עד מחר על השיפוט, אבל זה כדורגל, ובשורה התחתונה הם הצליחו ואנחנו לא. וחוץ מזה, רבע גמר בגביע אופ"א זה לא דבר שהולך ברגל. אתה מתייחס לצ'לסי כאילו היא קבוצת דרג ז'. צ'לסי גם אז הייתה מועדון יחסית גדול באנגליה, וכמובן שגם מילאן באיטליה. ובוא נגיד שפסז' יכולה לקחת אליפות בארץ, או לפחות להאבק עם בית"ר.

RoieL

New member
כן. משום מה גם נדמה לו שאלופת אירופה משתווה

לקבוצה דנית משום מה.. אבל אם גאידמק ישאר עוד 5 שנים בבית"ר הם בסוף יצליחו באירופה, זה ברור לי.

MilkShack

New member
מה 5 שנים? שנה הבאה אנחנו בבתים

וואי, כמה שנים כבר בלי שלב הבתים בארץ... זה מתחיל לשעמם. תמיד כיף שיש את הריגוש הזה...

NYMets Man

New member
בנאדם, תלמד לכתוב ולהתנסח

כואב הראש לקרוא את ההודעות שלך

yotamn9

New member
אתה קצת מגזים

אנחנו עוד לא בליגה של הגדולים. להפועל ת"א יש הרבה יותר הצלחות באירופה וניסיון אירופי מלבית"ר (והיא גם נחשבת קבוצה מדורגת), וזה דבר שאי אפשר לקחת ממנה. לאט לאט בית"ר תסלול את דרכה למעלה באירופה, אבל זה לוקח זמן. לדעתי עוד שתי עונות בית"ר תהיה מוכנה להגיע לשלב הבתים בצ'מפיונס. מצד שני אי אפשר לרדת על בית"ר בעקבות ההדחה העונה. קופנהאגן היא קבוצה טובה, ובית"ר שיחקה מולה מעולה (שזה גם בעזרתו הרבה של יצחק שום שיודע להכין קבוצות למשחקים כאלה. ראו לדוגמא עונה שעברה עם הפועל נגד פסז') ואפילו שיחקה יותר טוב מקופנהאגן. אבל כמו כל תהליך, זה לוקח זמן. גם חיפה לא הגיעה לשלב הבתים בעונה אחת.

RoieL

New member
../images/Emo45.gifאני לא אומר שבית"ר קבוצה גרועה

חלק מלאהוד את הפועל זה לשמוח לאיד בסיטואציות כאלה (למרות שהעדפתי שבית"ר ישקיעו באירופה כי אז להפועל היה יותר סיכוי לקחת אליפות). שלא נדבר על העגלקטיקוס.

MilkShack

New member
אחי כל הקטע של הניסיון הוא לא נכון

לבית"ר אין ניסיון באירופה, אז מה? למאמן שלה ולשחקנים שלה יש ניסיון באירופה. העובדה שלא עלינו (אני אוהד בית"ר) היא רק בגלל חוסר מזל וטעויות של שוער.

RoieL

New member
ולשחקנים של מכבי אין ניסיון באירופה?

זה עניין של מסורת (ובמקרה הספציפי של מכבי גם רמה של כדורגל, אבל לא משנה)

yotamn9

New member
לקבוצה כקבוצה אין ניסיון

יש מנטליות מסויימת של קבוצה. קשה להסביר את זה, אבל זה משפיע.

למעלה