תנחשו

NYMets Man

New member
בהחלט!

כרגע הוא באמת הנהג המועדף עלי, ולו רק בגלל הקשר שלי עם פולין
אני מאחל לו גדולות באחת הקבוצות הגדולות... או אולי אפילו בסאובר ב.מ.וו כבר הוכיחו שהם יכולים להביא קבוצה לאליפות (וויליאמס) אגב... יש פורום!

jointstriker

New member
זה שהמילטון מאסה רייקונן ואלונסו הם הנהגים

הטובים בסבב........אין ספק. אבל אל תשכח שנהג טוב במכונית לא אמינה שווה מקום שלישי גג. ככה היה עם רייקונן כשמקלארן רצתה לחסוך לעצמה את הפיתוח של ה-MP22(שמאז עושה חיל), ורייקונן לא היה מסיים מרוצים במקלארן שלו... ברגע שיש לנהג את המכונית הכי מהירה בסבב הוא תמיד יסיים היכנשהו על הפודיום.ככה זה כשלהמילטון ולאלונסו יש מכונית עדיפה על כולם כמעט (אולי למעט פרארי)........אז רוקי קובע היסטוריה.....נקודה למחשבה. כשלקבוצה שלך יש כסף לשפוך על מו"פ....היא תהיה בטופ....ככה זה. ועוד דבר...בהנחה שהנהגים הם חלק מכריע בניצחונות ולא רק המכונית....אל תשכח שהנהגים האלו לא סתם נמצאים בקבוצות שבהן הם נמצאים....החוזה שלהם מאוד שמן....הרבה יותר מאשר בכל קבוצות קטנות יותר בסבב. אתה חושב שוויליאמס או ספייקר לא היו רוצות את אלונסו אצלם בקבוצה?הן חולמות על זה. אבל מה לעשות,מקלארן מציעה יותר. תתמודדו.

NYMets Man

New member
יש הבדל

בין מציעה יותר לבין לוקחת... אלונזו סיים את החוזה שלו ברנו ולכן מקלארן זרקו את הנהג הבכיר שלהם (רייקונן) ונפטרו מהחוזה של מונטויה (שהיה מועמד לאלוף עולם) בשביל לקנות אותו. אפילו פדרו דה לה רוסה שהיה לא רע (והוא נהג די וותיק) הפך להיות נהג מבחן... ובקשר למה שאתה אומר על המכוניות? וואלה... אתה טועה קבל http://www.youtube.com/watch?v=a24IhOnX3yU מדובר באלוף עולם שהמורל שלו בתחת עם המכונית הטובה בסבב, ומולו נהג מלא באדרנלין ומוטיבציה עם אחת המכוניות הגרועות. שים לב לנהיגה מדהימה

jointstriker

New member
אבל עדיין אלונסו מקום שני מרחק נקודות בודדות

מהמילטון שגם הוא עם מקלארן... אבל זה לא העניין. סיים חוזה או לא....העניין הוא שהנהגים הבכירים תמיד ינהגו בשביל הקבוצות העשירות........ אין מה לעשות.....רייקונן נזרק? אוקיי אבל מי שהחתימה אותו בינתיים זו לא קבוצה עם תקציב צנוע אלא פרארי בכבודה ובעצמה. שים לב אילו קבוצות בדר"כ מאיישות את הפודיום.

NYMets Man

New member
זה העונה

ומה קרה עונה שעברה? ולפניה? ושוב, אתה טועה... בלי שומאכר (שהיה נהג משכמו ומעלה) היה יכול להיות לנו אלוף מוויליאמס, והיה לנו אלוף מרנו. העונה זו השנה של מקלארן... מגיע להם אחרי 8 שנים בלי אליפות

jointstriker

New member
טוב לא משנה...כנראה שאוהדי ביתר ואוהדי הפועל

לא אמורים להסכים על דבר. לא משנה..... אבל סתם ככה...על מי אתה שם את הכסף העונה?(נהגים)

NYMets Man

New member
קוביצה

סתם סתם... וואלה? אני לא רואה את המילטון לוקח... אלונזו יוכיח את עצמו ברגע האמת ויפסיק לעשות שטויות... לדעתי בסוף הוא יקח

yotamn9

New member
אין סיבה לדבר ככה

אפשר לנהל דיון גם אם מדברים יפה.

NYMets Man

New member
אני מדבר יפה כשמדרים אלי יפה

אבל אני לא חושב שאני חייב משהו לאיזה בית"ריסט שמתלהם עלי

yotamn9

New member
עדיין, לא חבל?

למה סתם לדבר ככה אחד אל השני? דיון הוא הרבה יותר מעניין ויעיל כשכל אחד מכבד את האחר. וכל אחד גם מקבל מזה משהו בסופו של דבר.

NYMets Man

New member
אחי

"אוי, דרכתי על צהוב ממורמר...........מצטער לא ראיתי.. אתם פשוט כאלה קטנים הצהובים מת"א....קל לפספס אתכם....... לכו שחקו נגד קבוצות סוג ב' מטורקיה ועזבו אותנו באמא'שכם. ואיזה כיף זה לקחת אליפות במחזור השני...." זה לא דיון... זו תרבות דיבור של ילדים מתקשים בבי"ס יסודי שרבים אבא של מי חזק יותר

שמע,לקאלה יקח זמן עד שיתנו לו קרדיט...

איזה טעויות מפגרות הוא עשה במשחקים באירופה...יקח זמן עד שיסלחו לו על זה.

RoieL

New member
האמת שזה נכון

שנה לפני שארקדי בא בית"ר ניצלו במחזור האחרון מירידה ללאומית. אגב, גאידמק לא ישאר לנצח בהפועל. לעומת מושיק תאומים, סמי סֶגול ויענקל'ה שחר בית"ר היא רק אמצעי, וגאידמק באיזשהו שלב יעזוב אותה. או כשהמשטרה הישראלית תעצור אותו (למרות שאני לא מאמין שהיא תצליח למצוא ראיות), או כשהוא ייתייצב למשפט בצרפת כמו שהוא הבטיח (מה שגם כנראה לא יקרה), או כשהוא ירוץ לכנסת (למרות שיבדקו אז את מקורות הכספים שלו, כנראה שזה יקרה בקרוב. ולפי החוק אסור שיהיה לו חלק בקבוצה. תראה את המנכ"ל לשעבר של הפועל, חיים רמון). ואז המבחן של בית"ר יתחיל.

yotamn9

New member
קשה לדעת את זה

אני חושב ומקווה שגאידמק מאוד מחובר לקבוצה, לעיר ולאוהדים. את העתיד אנחנו לא יכולים לנבא, ולכן קשה לדעת לאן הדברים ילכו. זה יכול ללכת לכאן או לכאן. וכמובן שבית"ר לא תוכל להצליח בלי גאידמק. זה ברור מאליו. הוא מספק ת'כסף.

RoieL

New member
גאידמק קונה ומסנוור אנשים, המטרה שלו היא

לדחוף נאמנים כמו נתניהו לכנסת כדי לקבל כוח ובמקביל ללכלך עליהם כדי שבבוא היום הוא יוכל לרשת את מקומם. הוא רוצה להיות ראש עריית ירושלים כי הוא ראה שאולמרט הגיע משם. הוא רוצה להקים מפלגה חברתית שלא רצה לכנסת? כל המפלגות האלה גמרו בסוף עם רשימות לכנסת. הוא רוצה להתברג בין 120 הנבחרים וזה ידוע לכולם. השאלה הגדולה היא מאיפה בא הכסף. ראית את הכתבה עליו בערוץ 10?

למעלה