תנחשו

NYMets Man

New member
גם כן קאלה

אתה יודע למה היאנקיז, הקבוצה עם התקציב הכי גבוה בספורט העולמי, לא זוכה באליפות כבר 7 שנים בעוד קבוצות קטנות עם עשירית מהתקציב שלהן זוכות? שתי סיבות. אחת, בגלל שיש לאותן קבוצות הנהלה טובה. שנית, בגלל שלא פונים בחיים לשחקן עם חוזה. אחרת היאנקיז, כמו בית"ר, היו לוקחים מאה אליפויות רצופות כשהן מוציאות שחקנים עם חוזה במחירי עתק. קאלה שייך למכבי, לכם יש הנהלה של אפסים שפונה לשחקנים עם חוזה. זה עלוב, בשום מקום אין כזה דבר... גועל נפש. תקחו את האליפות שלכם, תיקחו, רק תדע שיש שם שחקנים שלא שייכים לכם. ואל תמכור לי את זה שקניתם אותם באופן חוקי. אולי חוקי, אבל מגעיל ולא ספורטיבי. אם זאת האליפות שלכם, תבלו

yotamn9

New member
מה קרה לך? זה קורה בכל העולם

מנצ'סטר לא קנו את טבס כשהוא היה חתום בווסטהאם? ליברפול לא קנו את מסצ'רנו כשהוא היה חתום בווסטהאם? ריאל לא קנו את רובן כשהוא היה חתום בצ'לסי? מנשנגלדבאך לא קנו את קולאוטי כשהוא היה חתום בחיפה? ויש עוד אלף דוגמאות. תעשה טובה. אין בזה שום אקט לא ספורטיבי. כדי ששחקן עם חוזה יגיע לקבוצה אחרת, הקבוצה בה הוא חתום צריכה קודם לשחרר אותו מהחוזה שלו. ככה שזה תמיד מותנה בהסכמה של שני הצדדים.

NYMets Man

New member
זה שהרבה עושים את זה לא הופך את זה לספורטיבי

ואל תגיד כל העולם. זה שאירופה נהייתה ביצת כדורגל לקבלנים עשירים שמנהלים לפי הגחמות שלהם את הכדורגל, זה לא כל העולם. לך תתעניין קצת בביסבול או פוטבול אמריקאי ותבין מה זה ניהול קבוצות... ויש להם גם משהו שפה באירופה אין כבר שנים. קוראים לזה תחרותיות... מכיר את המילה?

yotamn9

New member
אני מדבר על כדורגל

ולא יודע, אני לא רואה בזה בעיה. כי כמו שאמרתי, זה תלוי בשתי הקבוצות.

NYMets Man

New member
אז זהו, שזה לא

מכבי לא רצתה לשחרר את קאלה? זה עזר לה... הבחור שרוצה לקנות משלם את הכסף ומוכן לשלם פיצויים ואת המשך החוזה וכו'... זה לא אמור לקרות בכלל אחרת מה הרעיון? אם אני עשיר אני יכול לקנות את מי שאני רוצה, לא? וזה מה שקורה לצערי

jointstriker

New member
אוי , דרכתי על צהוב ממורמר.....מצטער

לא ראיתי.. אתם פשוט כאלה קטנים הצהובים מת"א....קל לפספס אתכם....... לכו שחקו נגד קבוצות סוג ב' מטורקיה ועזבו אותנו באמא'שכם. ואיזה כיף זה לקחת אליפות במחזור השני....

RoieL

New member
בוא נגזים

אתם תיקחו אליפות אבל הסיבה שאני מקווה שאתם לא היא קודם כל השאננות (טוב, בעצם קודם כל כי אני אוהד הפועל)

jointstriker

New member
אתה אומר "אתם תיקחו אליפות".......אז בעצם

זה לא משנה אם אני אומר אליפות במחזור שני מחזור 20 או לפני תחילת העונה ........הרי אתה אומר שניקח אליפות..........אז כבר לקחנו אותה .....לא חושב?

RoieL

New member
אני מאמין שבית"ר עוד יכולים לעשות טעויות

כמו בעונה שעברה, קוראים לזה מסורת. זה כמו שלהפועל יש מסורת באירופה ובעונה הקודמת הגענו די רחוק למרות שהיחדים שנשארו מהעונה החלומית ב- 2001 היו שביט, יוסי ויגאל (השנה זה רק יגאל). גם בשלב שבו שום ילך הביתה יכול להיות בלאגן בבית"ר. כמו שזה נראה כרגע בית"ר יקחו אליפות. זה מה שאני בעצם אומר. אבלהכל עוד פתח. יש עוד 31 מחזורים.

NYMets Man

New member
אחי, אתם תקחו אליפות

אבל אני מקווה שאתה מאושר שמידת התחרותיות והספורטיביות בה תיקחו אליפות שווה לזאת שבקנית פחית במכונת פחיות או הוצאת מים מקולר העיקר שאתם נהנים נו... לא צריך הרי להביא לכם משהו ממש ברמה גבוהה כדי לבדר אתכם

NYMets Man

New member
אני אוהד הפועל, יצאת פלאפל

אם רמת הבנת הנקרא שלך הייתה טיפה, אבל טיפה גבוהה מזה של ילד בן 3, אולי היית גם עולה על זה לבד. אבל נו, צריך גאידמק שיאכיל אותך בכפית לא?

jointstriker

New member
זה משנה משהו?עדיין לא תקחו אליפות.........

ולגבי רמת הבנת הנקרא שלי........אם לאחר שכתבתי את תגובתי ורק אז פירסמת תגובה שדרכה אני יכול להסיק שאתה אוהד הפועל אז אתה פה יצאת טמבל....אבל בחפיף......... לא מתאים לך כדורגל ישראלי? לא תחרותי מספיק בשבילך....... יא סאלם חביבי..... זפזפ לESPN.........אולי יתמזל מזלך ומשדרים שם איזה היילייטס של הרד סוקס.......בינתיים.עזוב'תי באמא'שך.....

jointstriker

New member
סליחה....אתה מעדיף לראות היילייטס של המטס...

ואז אתה מדבר בגנות היאנקיז.........

NYMets Man

New member
ושוב, הבנת הנקרא שלך בתחת

דווקא דיברתי מאוד בעד היאנקיז שלמרות הכסף הכל של סטיינברנר שיכול לקנות את השחקנים הכי טובים בליגה הם עדין שומרים על פארם סיסטם (אם אתה יודע מה זה) איכותי ושומרים על התחרותיות של הספורט האמריקאי, גם אם זה יעלה להם בלא לעלות לפלייאוף השנה... אז שוב, יצאת חמור... דווקא בקטע הזה יש לי הרבה הערכה ליאנקיז שיכלו לקנות את כל הליגה בערך ההורים שלך בטח גאים בך

jointstriker

New member
זה לא הופך את היאנקיז למוערכים,להיפך, הם פשוט

לוזרים...... עם כל הכסף ולמרות זאת לא לקחת אליפות כ"כ הרבה שנים. אתה אומר את זה במסווה של שומרים על התחרותיות במקום לקרוא לילד בשמו.... לקבוצה שיש כסף-שתשתמש בו.נקודה. אחרת זו בורות לשמה. ואתה לא יכול לבוא בטענות לעודף כסף,כי רק כסף ירים מקום כמו ישראל לטופ האירופאי. מה עושה את הליגות לבכירות-כסף.....זה הכל... ליגה ענייה-ליגה לא איכותית....זו משוואה ליניארית.תפנים. נמאס כבר שכולם קנאים לכסף שיש לביתר זה מראה על חוסר ספורטיביות ואי מוכנות לקבל את עדיפות הקבוצה הטובה.חבל... לא סתם כ"כ התבאסתי שלא עברנו את קופנהאגן...לפחות באירופה שום קבוצה לא טוענת שבגלל שלמועדונים הגדולים יש הרבה יותר כסף זה לא תחרותי.

NYMets Man

New member
טחחחחחח

הילד הקטן קורא להנהלה של היאנקיז לוזרים. כן, הם כן משתמשים בכסף... אתה יודע בשביל מה? הם משתמשים בו כדי לפתח כשרונות צעירים, כדי להחתים שחקנים מוכשרים, אבל זה לא נותן להם את הזכות לגנוב שחקן בחוזה... זה שזה נהיה נורמה בכדורגל האירופאי המסריח זה לא אומר שמי שלא עושה את זה הוא לוזר. הם משקיעים את הכסף שלהם בהרבה דברים, אבל כשבא שחקן מקנזס סיטי, שהקבוצה הזאת היא בושה לבייסבול ושוחט את כל הליגה, אף אחד לא יגע בו כל עוד הוא בחוזה. הם יחכו שהוא יסיים את החוזה ואז כל הקבוצות ילחמו עליו (אפילו אם מדובר בחוזה של 200 אלף דולר לשנה שיהפוך בן לילה ל-10 מיליון) רק כשהוא יהיה פרי אייג'נט (וגם זה אחרי שהקבוצה שלו תוותר עליו ועוד הרבה חוקים ותקנות שנועדו לשמור על ההגינות והתחרותיות)... עד שלא ינהיגו פה תקנות כאלה, ותקרת שכר אז הקבוצה עם הבעלים עם הכיס הכי גדול תנצח... ואם אתה נהנה מאליפות שהוכרעה עוד לפני ששוחק משחק אחד רק בגלל העומק הכיס של גאידמק, אז תבלה... אני מקווה שיום אחד תתחיל להתעניין בספורט אמיתי... ולא, לאו דווקא בייסבול. יכול להיות שאתה חושב שזה משעמם וזו זכותך... אבל גם בדמינגטון זה משהו, או אפילו ספורט מוטורי

jointstriker

New member
אתה יודע מה......דווקא לגבי ספורט מוטורי

אני מאוד רוצה לפתח איתך דיון ..... מאחר ואני גם קצת "חולה הגה". איך תסביר את זה שבספורט המוטורי החשוב והנחשב ביותר,הלא הוא הפורומולה 1,ישנן בעיקר שתי קבוצות עיקריות,מקלארן ופרארי,ולפעמים אולי גם רנו , שהן תמיד נאבקות זו בזו על אליפות היצרנים. זו אחת הליגות הכי צפויות ו"מכורות מראש" שקיימות בספורט העולמי ועדיין היא מרתקת כ"כ הרבה אנשים ואף קבוצה,ולו הקטנה ביותר דוגמת ספייקר או וויליאמס לא תצא ותאמר שהליגה לא תחרותית כי לפרארי יש ים של כסף וזה לא פייר.

NYMets Man

New member
אז ככה

מצאת לעצמך מי לדבר איתו על פורמולה 1... פורמולה 1, בייחוד בשנים האחרונות, בגלל כל התקנות החדשות שמונעות עקיפות הפכה באמת להיות ליגה של 2 קבוצות כביכול, אבל זה ממש לא ככה... העונה, הסיבה היחידה שיש שתי קבוצות שנאבקות האליפות (שזה כבר עדיף על מה שהיה בעידן שומאכר) זה בגלל שאצלם נמצאים הנהגים הכי טובים. תגיד מה שתגיד, המילטון אלונזו רייקונן ומאסה הם הנהגים הכי טובים על הגריד כיום. אבל אתה טועה, לדעתי כן יש תחרות... הנה תראה את קבוצת סאובר, אאוט אוף נוור, מקום שלישי עם נהג בינוני אחד ורוקי פולני מצליחה לשלוט על מקומות רביעי ומטה ואפילו להגיע מספר פעמים לפודיום, או למשל רנו, שהייתה הקבוצה המובילה בשנתיים האחרונות נעלמה פתאום למרות קובליינן שהיה תקווה גדולה. או תראה את וויליאמס, הקבוצה שנאבקה על האליפות בתחילת העשור היום נבוססת במקום השישי עם פוטנציאל בלבד... תשמע, יש ענין, קבוצות גדלות וקבוצות קטנות... גם מקלארן לפני שלוש שנים סיימה במקום החמישי, ופרארי סיימה לפני שנתיים במקום השלישי, ולוויליאמס הייתה שליטה על מקלארן ולרנו לפני שנה על פרארי. תשמע, אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר... העונה זו העונה של פרארי ומקלארן, אבל זה לא היה ככה מאז סוף שנות התשעים כשהאקינן נלחם עם שומאכר. לאיודע מה איתך, חוץ מהעובה שאין הרבה עקיפות אני נהנה מכל מירוץ ומירוץ. ארבעה נהגים שאף אחד לא יודע מי אלוף ואגב, התקציב של רנו לא כזה נופל משל פרארי...

yotamn9

New member
מה עם קוביצה?

הוא גם עושה עבודה יפה מאוד. והוא מסומן כדבר הבא בפורמולה 1.

למעלה