תנחשו

RoieL

New member
אתה צודק, מה "הגועל" עושים בליגת העל..

הרי ליגת העל זה מקום לקבוצות ברמה של להפסיד לקבוצה שהמאמן שלה לא יכל לראות את האימון של מכבי כי בדיוק קראו לו לעזור בבניה של הבניין שהוא עובד בו. שלא נדבר על קבוצה מליגה שניה בטורקיה שמכרה את כל הזרים שלה. הפועל ת"א היא אחת הקבוצות הכי טובות היום בארץ [אני חושב שהיחידה שקצת מתעלה על הפועל מבחינה מקצועית זו בית"ר] ומכבי.. טוב, מאוד חבל שהם משפיעים על הדירוג של ישראל באוופ"א.

yotamn9

New member
צודק

אני חושב שלהפועל תהיה עונה טובה. אבל היא עדיין לא קרובה לבית"ר, היא יכולה קצת להלחיץ את בית"ר, אבל אני לא חושב שיותר מזה. זה גם תלוי מה היא תעשה באופ"א.

RoieL

New member
האמת שזה תלוי בבית"ר

באמצע העונה שעברה היו איזה 6 מחזורים שהפועל יכלו לפתוח פור על בית"ר ולקחת אליפות, אבל כמו פראיירים לא ניצלנו את זה. השאלה היא אם לבית"ר יקרה דבר כזה השנה שוב. אם כן, אני מאמין שיש סיכוי שהפועל של לוזון תצליח לנצל את זה (שמעף רואים שהבנאדם לומד לאט לאט. אפילו החילופים וה- 4-5-1 במשחק נגד שירוקי שלשום. עושה רושם של מאמן מעולה).

yotamn9

New member
קשה לי להאמין שזה יקרה לבית"ר העונה

כי היא פשוט קבוצה טובה (אמנם אני לא אובייקטיבי, אבל כל בן אדם מבין עניין יודע את זה). בית"ר הפכה לקבוצה מקצוענית לכל דבר, עם שחקנים מאוד מקצוענים ואחראיים (שזה היה בבישול עוד מהעונה שעברה). ולכן, קשה לי להאמין שבית"ר תשמוט נצחונות העונה. לפחות לא בכמות שתסכן את האליפות.

RoieL

New member
אני נגד כל ה- "מספר 8 גרמני"

אבל זה לא שאתם יותר טובים...

NYMets Man

New member
מכבי תל אביב ../images/Emo6.gif

בדיחת העונה... איך אתה יכול לדבר בכלל?

wish i was here

New member
עזוב אותך ארצ'יספור

קרו לא מעט מקרים שקבוצות ישראליות הפסידו הפסד מכפיר לקבוצות ככה ככה מחו"ל. אבל סנטה קולומה?! קבוצה של סנדלרים ופקידים?!יא אללה רק שלא יפסידו לנבחרת "הגן של נחמה" שמעתי שיוסי מצליח כבר להקפיץ את הכדור 8 פעמים..

jointstriker

New member
אבל כנראה שאתה לא זוכר שגם אכלתם הפסד

כואב בבית. לא נורא .....אולי בעוד 30 שנה , כשארקדי ימות חס ושלום , אולי אז תזכו לקחת אליפות. עד אז, שב בשקט אדום .

RoieL

New member
אם לא אסולין היינו מפרקים אתכם

אתה חייב להודות שהיינו הרבה יותר טובים. נו טוב, כדי להיות אוהד הפועל אתה חייב להיות מזוכיסט, דברים כאלה תמיד קוראים לנו.. "אמרו לו שהחולצה האדומה זו לא מציאה"..

ראסמי,אסולין איש המשחק ההוא.

מטעם בית"ר,הכוונהP: ושמע,אני דיי חושב שעוד כמה משחקים כאלו,והעונה חתומה אצל בית"ר בכיס.

RoieL

New member
אם בית"ר ישחקו כמו ביום ראשון

האליפות של הפועל. הבעיה היא שבית"ר יישתפרו. אגב אני חותם ששום לא גומר את העונה בבית"ר. שום זה מאמן שלא מסתדר עם הקהל (נזרק מפנא, מחיפה ומהפועל בגלל יחס עם הקהל- זילזל בדרבי למשל ושמתי לב שגם במשחק נגד הפועל הוא זלזל. ברגע שבית"ר יפסידו להפועל (אם זה יקרה) הקומץ יתחיל להתעצבן) וגאידמק ידוע בסובלנות שלו למאמנים ולצוות מקצועי (ע"ע אוחנה והמאמן שלכם משנה שעברה שברח לי שמו, שאגב עשה עבודה מצויינת ועם הקבוצה שהוא קיבל הוא לקח אליפות. טמבל מי שזרק אותו).

yotamn9

New member
לגבי יוסי מזרחי

הוא לא היה צריך להשאר. בית"ר לא שיחקה כדורגל עונה שעברה. האליפות הגיעה מהיכולות הגבוהות של השחקנים. אצל שום רואים שיטת משחק מסודרת. מהלכים מסודרים בהתקפה ובהגנה, טקטיקה, יכולות לשנות את המומנטום במשחק וכו'. עוד משהו שאני אוהב בשום, זה שאם הוא רוצה לעשות שינוי, הוא לא יחילף חלוץ בחלוץ, כי זה לא מביא שום תועלת. הוא ישנה את המערך והטקטיקה. וזה עוד דבר שלדעתי יכול לעשות את ההבדל העונה, כי לבית"ר יש גם עומק בספסל.

jointstriker

New member
תקשיב חבוב,מה זה אם לא אסולין?

אם לא אסולין ......אין לכם חלוץ...זה לא שמישהו אחר בהפועל סקורר יותר טוב ממנו. חוץ מזה תתנו קצת קרדיט לקאלה,לא יקרה אסון. ונקודה למחשבה. אם הייתם יותר טובים וזו יכולת מאוד חלשה של ביתר,אז בעצם אפשר לסגור את הליגה........

RoieL

New member
לא ממש הבנתי את מה שאתה מנסה להגיד,

וכן, קאלה הוא השוער הכי טוב היום בארץ והוא נתן הצגה, מבחינתי זה מובן מאליו, אגב איך שהוא מתלהב כל הזמן זה ממש מעצבן
ג'וניור, למרות שהוא פדלאה, יש לו אחלה כדורים והוא קניה מצויינת. הוא גם יבקיע לא מעט שערים השנה לדעתי. יש את סבג שהשתפר, ויש להפועל קישור התקפי מצויין שיכול לארגן גולים גם בלי חלוץ- נאתכו (
), באדיר (|כאפייה|
), אבג'י, עובד ודגו שפתאום התעורר לחיים ברגע שטועמה הלך והוא קיבל את העמדה שלו (שבה הוא גם שיחק בזמנו במכבי).

למעלה