תנחשו

DirtySpirit

New member
הפועל ירושלים בכדורגל זה פשוט בושה

[אני מקווה שהקטע עם קטמון יפצה על זה, ושמתישהו ויקטור יונה יעזוב ואז הם איכשהו יתאחדו עם הפועל ירושלים ותחזור להיות קבוצה כמו שצריך] בכדורסל לעומת זאת.............

RoieL

New member
(שביט, עלו עליך..)

(מהר, תשים את המשקפיים עם האף המוזר והשפם..)

RoieL

New member
ד"א, ההנהלה מפחדת מהצל של אוופ"א

כמו טיפשים העבירו את המשחק הראשון לבלומפילד.

yotamn9

New member
חברה שלו? ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, כל מה שאמרתם לא משתווה בכלל למה שאני חוויתי! אני פגשתי את צביקה שרף באילת! עם אשתו! אשתו! הוא אמר לי ולחברים שלי שלום. לא שטפתי את האוזן שבוע כדי לשמור שם את הגלי קול שלו.

Scott Evil

New member
הפועל עוד לא ירדה ליגה ??

בכל מקרה הם לא מועילים ולא מפריעים יותר מדי. מיותר אפילו בשביל לפתוח את התגובה הזאת. יש רק קבוצה צהובה אחת בתל אביב !!!

yotamn9

New member
../images/Emo6.gif לפי תחילת העונה שלכם לא הייתי מדבר

על אחת כמה וכמה אחרי אתמול.

Scott Evil

New member
עזוב תחילת עונה ..

לכל קבוצה יש את המחזורים שלה. ולכל קבוצה יש את העונות שלה. אני מדבר על "הגועל תל אביב". חבורה של 2500 ילדי כאפות שרק הקיצוניות והצומי מאגדת אותם להיות אסופה ילדותית פתאטית ומעוררת גיחוך שמדי פעם מצליחה להכניס אבוקה מסכנה לאיזה דרבי ובונה על זה שיתפסו מהם "באד בויז" מהשוליים כשישמעו אותם שרים שירי שואה על אבי נמני. ומולם הקהל של המדינה והאגודה הכי מפוארת והכי מרשימה בכדורגל הישראלי. מ.ש.ל.

Scott Evil

New member
חח טוב

עדיין זה פורום כלי נגינה ונגנים אז נגיב רק לך. למרות שיש לי עוד הרבה מה לומר בעניין .. האולטראז של מכבי זה הקהל מספר 1 בארץ. אבל מספר 1. ממליץ לך להגיע למשחק חוץ חשוב או לשער 11 בדרבי ולראות מה זה תצוגת עידוד. איך זה שהדגלים לא יורדים לרגע ולא משנה כמה גולים הקבוצה חטפה, ואיך זה לעודד את השחקנים אם הם התאמצו, גם אחרי תבוסות. את האבוקות והרימונים והארגון. איך יש אנשים, חלקם בני 30+, שהתחביב שלהם לשעות הפנאי זה לארגן את האולטראז של מכבי. אם להיות אוביקטיביים אז גם הצומי המזעזעים של הגועל אוהדים טובים מהבחינה הזאת. אבל גם זה נובע מתוך יצוריות. מיותר לציין שה"אוהדים" של מכבי חיפה ובית"ר ירושלים לצורך העניין מפגרים בהרבה בכל מה שקשור לתמיכה.

yotamn9

New member
אבל אנחנו עדיין מביאים יותר אוהדים למשחקים

חוץ מזה, אין לכם ממש מה להתגאות באבוקות וברימוני עשן. כי זה לא חוקי וזה מסוכן. ועוד דבר, מה עם השריקות בוז לקבוצה בסוף המשחק הראשון נגד ארצ'יאספור? מה עם הקריאות לאלי כהן? אתם קהל של הצלחות.

RoieL

New member
אדוני?

אני חושב שהקהל היחיד בארץ היום שיכול לעודד את הקבוצה שלו גם בפיגור 0-2 זה הקהל של הפועל, שוב מתוך הרגל. הקבוצה הזו מפסידה כ"כ הרבה שהאוהדים כבר התרגלו
הקהל של בית"ר ושל מכבי גזעני, ד"א שים לב שהקהל הכי טוב בארץ זורק בקבוקים וכוסות על שחקני היריב. איזה קהל מצויין (חח, הסיפור עם הכוס קולה עדין מצחיק אותי. נעצרו שני אוהדים, אחד על סיוע
). אגב גזענות, בפורום האוהדים של הפועל היה קטע שדיברו על נאתכו ומישהו אמר- שחקן נוער מצויין של הפועל שיהיה אחד השחקנים הטובים בארץ, שחקן שהדרך שלו לבית"ר סלולה. -אבל הוא מוסלמי -צ'רקסי, יא דביל.

NYMets Man

New member
חחח

אותו אולטראז שהפסיקו לעודד שעזב שחקן? יודע מה? מילא אם הייתי טיפש והייתי יכול להאמין לך. אבל וואלה? רוב החברים שלי אוהדי מכבי, והייתי בשער 13 במספיק משחקים ובד"כ כשזה מגיע לאוהדי מכבי (בייחוד ברגעים הפחות טובים שלכם) השער הזה יכול לעשות לאולטראז בית ספר. ה"אולטראז" שלכם מפסיקים לעודד כשאתם בפיגור, קוראים קריאות גזעניות... די, אל תמכור לי את זה

yotamn9

New member
אחי, איפה אתה חי?

כרגע אתם הקבוצה הכי פתטית בכדורגל הישראלי. יש לכם מזל שיש לכם את אבי נמני שממש מחזיק אתכם בקצות האצבעות שלא תפלו חזק. אבל בשלב מסויים הוא יבין שגם לו לא כדאי לעשות את זה.

למעלה