תנחשו

RoieL

New member
../images/Emo32.gifתנחשו

מי פגש אתמול במשחק של הפועל את זיטו אוגבונה, החליף איתו כאפות, דיבר איתו, התחבק איתו והצטלם איתו? [אגב, אני יכול לנחש את מי זה לא מעניין, אבל סתם חשוב לי להתלהב] יאללה הפועל!

eran377

New member
"החליף איתו כאפות"?

גרמת לו להביא לך כאפות? סחטיין!

RoieL

New member
אתה רואה איזה מעצבן אני.. זה לא כ"כ קשה../images/Emo3.gif

סתם, זה היה בצחוק. הביא לי כאפה חלשה כזו בצחוק והחלפנו כיפים (ככה קוראים לזה? בחיים לא נתתי לזה שם. high 5 כזה). גם החלטתי שאני מהיום יושב רק בשער 13 (מבין מי שהיה בבלומפילד)- בשער 7 (שבו אני בד"כ יושב) אתה עומד כל המשחק, שוטרים מביאים לך מכות וכד', שער 13 כולם נחמדים (ישבו לידי אחד שהיה בגמר של מנצ'סטר - באירן ההיסטורי ב- 99' ואחד במשחק של הפועל נגד מילאן בסאן סירו), באיזשהו שלב ירדתי לשערים של המגרש, צעקתי כמה דברים לאניימה והוא חייך, בטעות פתחתי את השער כניסה למגרש והתנצלתי, והשוטר שם במקום להביא לי מכות אמר "חופשי, לא נורא". שער ממש כיפי בקיצור. עכשיו נפלו עלינו השוודים.

RoieL

New member
הכפה הייתה בצחוק

זה לא היה בצחוק הוא הביא לי כאפה. כאפה ידידותית בקיצור.

RoieL

New member
שמעון גרשון זו לא כזו מציאה, הזבל הזה../images/Emo10.gif

האמת שכשהייתי יותר קטן הייתי המון בטלוויזיה ככה שיצא לי לדבר עם מלא מפורסמים, כולל שימון כשהוא עוד לא היה בוגד וגם תפסתי את אלימלך לשיחה שבועיים אחרי ההופעה הענקית שלו בוומבלי ב- 2001 נגד צ'לסי, אבל את זיטו בחיים לא פגשתי ומאז שהוא הגיע להפועל הוא השחקן האהוב עלי. עכשיו נאתכו ובאדיר השתלטו עליו. טוב, גם אנטבי.

Kfitzi

New member
סלח לי, כן? אבל להגיד

שתפסת את אלימלך לשיחה.... ב 2001.... זה אומר שהיית בערך בן 8. לא נראה לי שילד בגיל 8 תופס את אלימלך לשיחה, או מישהו בכלל.

yotamn9

New member
לא נראה לי שהוא ישב איתו על כוס בירה

ודיבר איתו על משמעות החיים. בטח אלימלך עבר לידו, הוא צעק "שביט! שביט! שביט אלימלך!", הוא הסתובב, אמר "שלום ילד" וזהו.

RoieL

New member
היינו באותו אירוע

וישבתי שולחן לידו, אמרתי לו שהוא היה מצויין אז הוא הזמין אותי לשבת ודיברנו קצת.

RoieL

New member
אז כנראה שהוא מאוד סימפטי

כי שמעון גרשון לא ממש התייחס אלי אז.
אגב, למה אתם מתעקשים בכל מחיר לרדת עלי?

yotamn9

New member
אף אחד לא מנסה לרדת עליך

הכל ברוח טובה. באמת. יום שבת היום ובית"ר עומדת להגיע לעוד ניצחון. אז אין מה להתעצבן.

RoieL

New member
הלוואי שאתה טועה

(Yeah right...) לפחות היום נזכה לראות את ראובן עובד משחק משחק שלם במדי הפועל בזמן שהפועל כפ"ס ידרסו אותנו.. (יש לי מנהג כזה תמיד להיות בטוח שהפועל מפסידים. עמדתי לשים ווינר לטובת מכבי בדרבי בסוף העונה שעברה כשעלינו עם יוסי, טועמה והקבוצת נוער ודרסנו את מכבי 3:0)..

wish i was here

New member
אף אחד לא יורד עליך..

בעזרת השם הפועל ירושלים שנה הבאה בחזרה בלאומית.(אל תקלל את הפועל ירושלים,גם אנחנו שונאים את בית"ר בדיוק כמוכם!)

RoieL

New member
הפועל י-ם בכדורגל דווקא קבוצה נחמדה

בכדורסל מעצבנת כמעט כמו מכבי

yotamn9

New member
אם אתה אוהד הפועל אמיתי

אתה צריך ללכת לתמוך בהפועל קטמון.

RoieL

New member
אגב, האם ייתכן שמישהו פה חבר באגודת הפועל

אוסישקין?

wish i was here

New member
זה בעייתי...ברגע שויקטור יונה יעזוב את הפועל

הפועל קטמון ןהפועל ירושלים שוב יתאחדו...ועם מה שקורה עם אח שלו,הוא בטח יעזוב מאד בקרוב

למעלה