פיצוץ../images/Emo70.gif
היה ממש כיף... שירים, גיטרות, (כבר כמעט חצי שבט יודע לנגן, וגם מי שלא ידע ניגן...), היה פול אוכל, שלא גמרנו, וכמה בנות, לא יודע למה זרקו חבילות שלמות של נקניקיות סגורות, איפה השכל
בבוקר ככה- 5וחצי, גד מצא שקית עם כנפיים מתובלות-מתובלות, אז הוא התחיל למרוח על הידיים, מרח אחד למישהי בפנים, מרח עם האצבעות המתובלות (שלו), על איזה לוח- HELP SOS וכו' (היה ממש כיף...), ואז היה מלא צחוקים, וכולם (בערך), רוקנו את השקית עם הכנפיים המתובלות-מתובלות לתוך הגחלים, וזה היה נראה כמו בית קברות לגוזלים!, אז אחרי זה גם לקחו את הלוח, תקעו אותו מעל הגחלים, וזה היה נראה כמו מצבה...., ואחרי זה תקעו שם איזה כנף אכול, ושפכו עליו, פטל (יענו דם...)..... ובדרך הביתה, היה עוד יותר כיף, לקראת הסוף מצאנו 4 קולות ששכחנו לשתות, אז מי שרצה לקחת, אז בדרך הביתה מישהי החליטה לירוק על כולם פלאפלים (עשינו ערב פלאפל לפני המדורה, ונשאר איזה 200), בקיצור היא התחילה על כולם, ופתאום היא ירקה בפנים שלי, והיה לי קולה פתוח, ולא שמתי לב מה קורה, אחרי שנייה אני קולט שהבקבוק עף לי מהיד, וזרם חזק של הקולה יוצא..... מקווה שנהניתם..., יומטוב