של יום ראשון

teenager2

New member
פיצוץ../images/Emo70.gif

היה ממש כיף... שירים, גיטרות, (כבר כמעט חצי שבט יודע לנגן, וגם מי שלא ידע ניגן...), היה פול אוכל, שלא גמרנו, וכמה בנות, לא יודע למה זרקו חבילות שלמות של נקניקיות סגורות, איפה השכל
בבוקר ככה- 5וחצי, גד מצא שקית עם כנפיים מתובלות-מתובלות, אז הוא התחיל למרוח על הידיים, מרח אחד למישהי בפנים, מרח עם האצבעות המתובלות (שלו), על איזה לוח- HELP SOS וכו' (היה ממש כיף...), ואז היה מלא צחוקים, וכולם (בערך), רוקנו את השקית עם הכנפיים המתובלות-מתובלות לתוך הגחלים, וזה היה נראה כמו בית קברות לגוזלים!, אז אחרי זה גם לקחו את הלוח, תקעו אותו מעל הגחלים, וזה היה נראה כמו מצבה...., ואחרי זה תקעו שם איזה כנף אכול, ושפכו עליו, פטל (יענו דם...)..... ובדרך הביתה, היה עוד יותר כיף, לקראת הסוף מצאנו 4 קולות ששכחנו לשתות, אז מי שרצה לקחת, אז בדרך הביתה מישהי החליטה לירוק על כולם פלאפלים (עשינו ערב פלאפל לפני המדורה, ונשאר איזה 200), בקיצור היא התחילה על כולם, ופתאום היא ירקה בפנים שלי, והיה לי קולה פתוח, ולא שמתי לב מה קורה, אחרי שנייה אני קולט שהבקבוק עף לי מהיד, וזרם חזק של הקולה יוצא..... מקווה שנהניתם..., יומטוב

sky44

New member
אבי....

הקטע האדיר ההוא לא לפרסום... היישוב ישחט אותנו על זה......

teenager2

New member
כאליו שציפי (מהוועד), נכנסת לפה....

אלא אם כן, את מנסה להגיד שכשאת לא בבית אמא שלך נכנסת בכינוי שלך, ועוקבת אחרי הפורום ואחרי זה היא תלשים עלינו לוועד, ויהיו עוד שיוחת עם ההורים בנוגע לשבט....., אז תעשי טובה וקחי את החיים באיזי... וחוץ מזה, את יודעת מה זה טלפון בשעה 4 כן?, אז תעשי את החישובים אוקיי?

moria 4 ever

New member
איזה כיפכיף

שוב הפסדתי יום לימודים לטובת תל אביב..חחחח קיצר קניתי בדים ואחר כך ניסע לתופרת.. ל"ג בעומר היה מעולההההההההההה ואין לי כוח לכתוב כי זה משמ ארוך חחחחחחחחח

moria 4 ever

New member
בצבע ורוד

אולי זה נשמע מגעיל אבל זה יפה אני עושה חצאית... וזה יצא יפה...שבוע הבא אני הולכת אליה שוב החתונה שבוע אחרי התעודות

ארגגגג אתם יודעים מה קרה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כלום
פחחח היה בא לי להפחיד אתכם ולהוציא קצת עצבים

amy lee 4 life

New member
אמממ...

היה לי ממש חרא בל"ג הזה!!!! איכס השתכרתי והקאתי כל כך הרבה!!! איכססססססססס קיצקץ....היה חארטה!!! ומחר אני הולכת לקנות מכנס של מאמז!!!!!!!!! אעעע
איזה כיף!!!!

למעלה