שלום, אני מרב ואני לא חדשה.

כריכרכה

New member
רומח הדרקון - משחק הלוח

אם מישהו זוכר, בסוף אחד כרכי הרשומות בהוצאה הישנה של מיצוב ישנה פרסומת לרומח הדרקון - משחק הלוח. מישהו מכיר, משחק טוב או לא?

Arana

Active member
מנהל
../images/Emo32.gifחזרתי עכשיו מהבכורה של שה"ט

ענק ענק ענק ענק ! ! ! נכון שארוון מופיעה (והיא לא הופיעה בספר), וקיצצו המון קטעים, בעיקר בסוף, אבל - !damn, that was good יותר טוב מהראשון אפילו. אני מאוד רוצה שאם יעשו אכן סרט של רומח הדרקון - שיעשו אותו באיכות כזו, ולא כמו הסרט "מבוכים ודרקונים" המביש. ועוד אוף-טופיק קטן - האם הייתם רוצים לראות את האלפים בסרט של רומח הדרקון כפי שהם נראים בשר הטבעות? אני יודעת שמבחינת פנים ושיער כן, אבל אוזניים עם חודים קצת יותר "גבוהים".

שחור2

New member
עזרה בבקשה

אני רוצה את השם של מבוכים ודרקונים באנגלית בשביל להוריד מקאזה

EverMan

New member
מבחינת האלפים - כןןןןןןן כןןןןןן כן

כל כך אהבתי את האלפים שם. אבל לאלללללללללה ! אע"פ שההוא הזקן מהמועצה לא נראה אלפי מספיק - הוא אמור להיראות יותר יפה

SaberTooth

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

איזו כותרת צבעונית ^^;. היית יכול לשרשור לשרשור עוף, אתה יודע... לא משנה... אני אשרשר ברגע שהאדמין יחזור לשתף איתי פעולה
.

וסייבר תמחוק את אלו מטופיק המשחק

• תחזיר את זה!ו Geladriel ו☼ 18:41 23/12/02 ° מל"ד ראי למעלהו דמיאן בן דארוק ו☼ 18:48 23/12/02 הכוונה להודעות

Geladriel

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

זה לא "סתם משהו קטן" זה משהו גדול!!! כולם! בואו נשיר לו שיר!
היום יום הולדת, היום יום הולדת היום... הופ הופ טרללה גדלת בשנה...
כן... אמממ.... כדורים.... שכחתי... מממממזזזזזללללל טטטטטווווובבבבב!!!!! !!!!!

מזל טוב!!!

אני לא טובה בברכות..נו טוב..נסתפק בברכות הרגילות..עד 120..שתהיה מאושר..ולא יודעת מה עוד..בקיצור יום הולדת שמח ^^

Moondust

New member
../images/Emo32.gifשלום, אני מרב ואני לא חדשה.../images/Emo41.gif

אני אותה מרב שהיא NORTHERN LIGHTS אני אותה מרב שהיא MAD COW ואני אותה מרב שהיא NUITARI GIRL ואני אותה מרב שהולכת לשחק את קאטי קפיץ מנעול.

Arana

Active member
מנהל
היו הרבה דברים מעצבנים../images/Emo58.gif

כמו ששילובּ לא היתה (וכל כך רציתי לראות אותה!), שעיוותו את הסיפור המקורי, שהכניסו קטעים מיותרים לגמרי של ארוון כדי להצדיק את זה שהיא מופיעה בפוסטר, שפאראמיר לא קיבל את היחס המגיע לו - הוא אחת הדמויות שהכי אהבתי בספר, וכאן הוא הפך לדמות שטוחה לגמרי... נקווה שבפרק השלישי (שם יש לו תפקיד יותר גדול), זה ישתפר. אבל האפקטים אדירים, הנוף משגע, העיצוב הויזואלי מהמם, וגולום - מסמר הסרט! הוא נראה ממש אמיתי.

למעלה