../images/Emo32.gifשיחה משוגעת ביני לבין שוסטק../images/Emo6.gif
מר שוסטק (9:23 PM) : יש לך כבלים? ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:23 PM) : כן ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:23 PM) : למה, אתה צריך? מר שוסטק (9:23 PM) : אני מתכוון בטלויזיה ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:23 PM) : חחחח מר שוסטק (9:23 PM) : חחח יש? ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:23 PM) : הטלוויזיה + האינטרנט זה כבלים... מר שוסטק (9:24 PM) : אהה יופי היום בעשר שים ערוץ 60 מר שוסטק (9:25 PM) : חחחחחחח אתה יודע מה זה? ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:26 PM) : מה זה ערוץ 60??? אין לי כבלים דיגיטליים! יש לי עד 100 ערוצים אבל רק 54 תפוסים, וביניהם יש כמה ערוצים שמופיעים פעמיים תבין, הטלוויזיה שלי היא בפירוש שלי! ואני קבעתי איפה כל ערוץ יהיה אז כשאתה מדבר על טלוויזיה איתי, תן את שם הערוץ מר שוסטק (9:26 PM) : אהה חשבתי יש לך דיגיטליים יא מעפן מר שוסטק (9:26 PM) : בכל מקרה זה ערוץ פלייבוי ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:27 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מר שוסטק (9:27 PM) : חחחחחחחח מסכן ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:29 PM) : חחח כל לילה אני רואה ESPN או יורוספורט... אני מתזתז ביניהם כמעט תמיד בלילה ב-ESPN יש בייסבול (נהההה) אם יש איזה סרט מעניין בערוץ הסרטים, אני שם אם יש תצוגה של בגדים שקופים בערוץ האופנה, אני שם (שם כאילו ת'ערוץ, לא יענו אני נמצא שם) אם יש משהו ב-10 או 22, אני שם.... למרות שהכבלים הרגילים מאוד משעממים, אני מסתדר יופי מר שוסטק (9:30 PM) : חחחחחחחחחח ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:33 PM) : אתה שלחת לי איזה סרטון שעשית עם fraps מאיזה משחק דמוי דום 3? מר שוסטק (9:33 PM) : כן ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:33 PM) : אופס יצא לי בטעות 3 התכוונתי דום בכללי ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:33 PM) : איזה משחק זה? מר שוסטק (9:34 PM) : Serious Sam 2 ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:34 PM) : אהההה משחק טוב? מר שוסטק (9:34 PM) : fi ntus n, gkhu מר שוסטק (9:34 PM) :
מר שוסטק (9:34 PM) : כן מאוד מת עליו ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:34 PM) : fi ntus n, gkhu ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:34 PM) : חחחחחחחח ידעתי שזה מה שכתבת ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:34 PM) : אבל לא רציתי לכתוב את זה מר שוסטק (9:34 PM) : וילע תמ דואמ ןכ מר שוסטק (9:35 PM) : הז תא בותכל יתיצר אל לבא ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:35 PM) : כן מאוד מת עליו - וילע תמ דואמ ןכ ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:35 PM) : אבל לא רציתי לכתוב את זה מר שוסטק (9:35 PM) : tck kt rmh,h kf,uc t, zv ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:35 PM) : tckktmh,h, rkfuc zv t, ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:36 PM) : תרגם את זה לעברית מר שוסטק (9:36 PM) : אבללאציתית רלכוב זה את ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:36 PM) : jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj מר שוסטק (9:36 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:37 PM) : שלח לי עוד משהו בתרגום הפוך מר שוסטק (9:37 PM) : ךופה םוגרתב והשמ דוע יל חלש ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:38 PM) : התכוונתי באנגלית ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:38 PM) : עם אותיות אנגליות מר שוסטק (9:38 PM) : ctbdkh, v,fuub,h ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:39 PM) : לפני: (תתרגם) ctbdkh, v,fuub,h מר שוסטק (9:39 PM) : התכוונתי באנגלית ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:39 PM) : אחרי: (תתרגם) ctv,h, bdkfuub,h מר שוסטק (9:40 PM) : באהתית נגלכוונתי מר שוסטק (9:40 PM) : באהתית נגלכוונתי ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:40 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מר שוסטק (9:40 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחח ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:40 PM) : איזה צחוקים המשחק מילים הזה מר שוסטק (9:40 PM) : חחחחחחח כן ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:40 PM) : עכשיו תן משפט ארוך מר שוסטק (9:40 PM) : ןכ חחחחחחח מר שוסטק (9:40 PM) : fi jjjjjjj ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:45 PM) : נו נו תן מר שוסטק (9:46 PM) : ctxv! thzv kf,uc trul navu kh thi drrr tnnnnn ? bjauc cut tu;;;? kf,uc trul navu kh thi hf,uc? tbh nv th,l tkkv ht kf,uc nv kh thi bu ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:47 PM) : חחחח איזה משפט מקורי מר שוסטק (9:47 PM) : חחחחחחחחחח כן ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:49 PM) : ctxtna kf,u v!vd hzvcthtruli r kh urr tnnnbjautu; ? nn;;? navu ck cut trul hf kf,uchtb,uc? thith, nv hl kk thi tkkvu ht fbh nv cu, ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:49 PM) : חחחחח תרגם אחי מר שוסטק (9:49 PM) : באסאמש לכתו ה!הג יזהבאיארוךן ר לי ורר אמממנחשואוף ? ממףף? משהו בל בוא ארוך יכ לכתוביאנתוב? איןאית מה יך לל אין אללהו יא כני מה בות מר שוסטק (9:50 PM) : בות מה כני יא אללהו אין לל יך מה איןאית לכתוביאנתוב? יכ ארוך בוא בל משהו ממףף? ? אמממנחשואוף ורר לי ר יזהבאיארוךן ה!הג לכתו באסאמש ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:50 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נשפך מזה מר שוסטק (9:50 PM) : חחחחחחחחחחח מה זה?!@ ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:51 PM) : לא יודע נראה לי שערבתי את זה יותר מידי תביא משהו חדש ונורמלי, בלי הרבה מילים אותו דבר, אני יערב אותו בסבירות תכתוב משהו על הפורום שיהיה ארוך כמו זה ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:51 PM) : שערבתי = שערבבתי ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:51 PM) : יערב = יערבב מר שוסטק (9:51 PM) : ú,pruyn vhdrutc hbt ihnhk ktnan ohfatv kg ek uk vrhcgn hbt ohbpc hk rundk snug hxuha vtur hbt out,p uryxe vz úvfj úuk ,rnutu ú,rmug hbt מר שוסטק (9:52 PM) : אני מעבירה לו לק על האשכים משמאל לימין פתאום אני רואה שיוסי עומד לגמור לי בפנים אני עוצרת? ואומרת לו? חכה? זה קסטרו ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:52 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לזה אני קורא מקורי ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:52 PM) : חכה אני יערבב ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:53 PM) : ?,hb pruyn vhdrutct ihnhk ktnakg hcgnt vrhb uk nek ohfatv snug pcnhxu hk ohbru dkhbt vtur haout,p vz uryxe ?vf,hbr, ku? j? nutut rmug ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:53 PM) : תרגם מר שוסטק (9:53 PM) : היגרואבא פרוטמ נית? םיכשאה מקל ול הרינ יבעמא לאמשלע ןימיל ישםואתפ האור גלינא םינרו יל פבמיסו דמוע רצוע מואוא ח? לו? תרניתכה? ורטסק הז מר שוסטק (9:54 PM) : ?תינ פרוטמ היגרואבא ןימיל לאמשלע יבעמא הרינ ול מקל םיכשאה דמוע פבמיסו יל םינרו גלינא האור ישםואתפ הז ורטסק ?הכתינרת לו? ח? מואוא רצוע מר שוסטק (9:54 PM) : הכתינרת לו? ח? מואוא רצוע מר שוסטק (9:54 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:54 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:54 PM) : השורה האחרונה גנובה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מר שוסטק (9:54 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:55 PM) : אני קורה את זה שוב ושוב אני נקרע מזה!!! מר שוסטק (9:55 PM) : חחחחחחחחחחח משוגע ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:55 PM) : חחחח
מר שוסטק (9:23 PM) : יש לך כבלים? ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:23 PM) : כן ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:23 PM) : למה, אתה צריך? מר שוסטק (9:23 PM) : אני מתכוון בטלויזיה ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:23 PM) : חחחח מר שוסטק (9:23 PM) : חחח יש? ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:23 PM) : הטלוויזיה + האינטרנט זה כבלים... מר שוסטק (9:24 PM) : אהה יופי היום בעשר שים ערוץ 60 מר שוסטק (9:25 PM) : חחחחחחח אתה יודע מה זה? ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:26 PM) : מה זה ערוץ 60??? אין לי כבלים דיגיטליים! יש לי עד 100 ערוצים אבל רק 54 תפוסים, וביניהם יש כמה ערוצים שמופיעים פעמיים תבין, הטלוויזיה שלי היא בפירוש שלי! ואני קבעתי איפה כל ערוץ יהיה אז כשאתה מדבר על טלוויזיה איתי, תן את שם הערוץ מר שוסטק (9:26 PM) : אהה חשבתי יש לך דיגיטליים יא מעפן מר שוסטק (9:26 PM) : בכל מקרה זה ערוץ פלייבוי ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:27 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מר שוסטק (9:27 PM) : חחחחחחחח מסכן ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:29 PM) : חחח כל לילה אני רואה ESPN או יורוספורט... אני מתזתז ביניהם כמעט תמיד בלילה ב-ESPN יש בייסבול (נהההה) אם יש איזה סרט מעניין בערוץ הסרטים, אני שם אם יש תצוגה של בגדים שקופים בערוץ האופנה, אני שם (שם כאילו ת'ערוץ, לא יענו אני נמצא שם) אם יש משהו ב-10 או 22, אני שם.... למרות שהכבלים הרגילים מאוד משעממים, אני מסתדר יופי מר שוסטק (9:30 PM) : חחחחחחחחחח ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:33 PM) : אתה שלחת לי איזה סרטון שעשית עם fraps מאיזה משחק דמוי דום 3? מר שוסטק (9:33 PM) : כן ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:33 PM) : אופס יצא לי בטעות 3 התכוונתי דום בכללי ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:33 PM) : איזה משחק זה? מר שוסטק (9:34 PM) : Serious Sam 2 ²÷÷²wate®bo¥²÷÷³ (9:34 PM) : אהההה משחק טוב? מר שוסטק (9:34 PM) : fi ntus n, gkhu מר שוסטק (9:34 PM) :