מאמ אתה סקסי , בלי שאלות , ובלי אנגלית [: היה כיף מאמא [:
נ נוופריי New member 9/12/07 #11 *זאת חן* צודקת אוראלי, אחר כך אומרים, שאני הורסת את הפורום [ : מי שמדבר פה על קטנוניות,ט'חחחחחחח אוראל כפרה עלייך,אל תקשיבי לילדות עם רמה שכלית נמוכה וידע חיים נמוך יותר מהגובה שלה.
*זאת חן* צודקת אוראלי, אחר כך אומרים, שאני הורסת את הפורום [ : מי שמדבר פה על קטנוניות,ט'חחחחחחח אוראל כפרה עלייך,אל תקשיבי לילדות עם רמה שכלית נמוכה וידע חיים נמוך יותר מהגובה שלה.
M MaStuLa76 New member 9/12/07 #31 חחחחחחחחח יש כאן ילדות כ"כ רדודות. ואני לא אתחיל לפתוח את הפה כי חבל ..
ח חןן בוזגלו New member 9/12/07 #18 האאא... נכון ובאת לפה כדי לעביר את השיעמום?.. אפילו ברשמי יותר מעניין.
נ נטוש love אדם New member 9/12/07 #26 מה זה קשור זה שלא נכנסתי לפה מלא זמן לא אומר שאסור לי לבוא לפה
M MaStuLa76 New member 9/12/07 #30 כן חופשי [: חחחחח יש כאן בנות שמשחקות אותה חברות הכי טובות אחת של השנייה , ואז אח"כ מלכלכות מאחורי הגב [: חחחח ועוד יש לי הוכחות שתביני. אח , הצביעות,הצביעות.
כן חופשי [: חחחחח יש כאן בנות שמשחקות אותה חברות הכי טובות אחת של השנייה , ואז אח"כ מלכלכות מאחורי הגב [: חחחח ועוד יש לי הוכחות שתביני. אח , הצביעות,הצביעות.