שאלה קטנה...

מצב
הנושא נעול.

oh-da

New member
../images/Emo32.gifשאלה קטנה...

שאלה קטנה...
מכיוון שיש כאן אנשים שמכירים טוב את א"י (ממה שהבנתי...) רציתי לשאול מהם בסיסי הגדנ"ע המוכרים לכם ליד כרמיאל? האם בצבעון יש בסיס גדנ"ע? ובצלמון? (בצלמון אני יודע שיש כלא..., אגב צלמון לא מופיע באף אתר מפות באינטרנט שבדקתי) תודה מראש, ומצטער על ה

oren*

New member
יש בתפוז פורום "מתגייסים", אין סיבה

שאלה קטנה...
מכיוון שיש כאן אנשים שמכירים טוב את א"י (ממה שהבנתי...) רציתי לשאול מהם בסיסי הגדנ"ע המוכרים לכם ליד כרמיאל? האם בצבעון יש בסיס גדנ"ע? ובצלמון? (בצלמון אני יודע שיש כלא..., אגב צלמון לא מופיע באף אתר מפות באינטרנט שבדקתי) תודה מראש, ומצטער על ה
יש בתפוז פורום "מתגייסים", אין סיבה
לפתוח שרשורי אופ-טופיק כאלה.

omer landau

New member
אני חזרתי מצלמון ביום חמישי!!!

שאלה קטנה...
אני חזרתי מצלמון ביום חמישי!!!
כמובן לא הכלא אלא בסיס גדנע וזה אכן הבסיס גדנע שנמצא בין כרמיאל לסכנין יש דף בתת אתר על צלמון הבסיס גדנע וכתוב מה כדי להביא ומה יש שם אם אתה הולך לשם אז כבר מסופר הכל היה ממש כיף אם אתה רוצה אני יכול להרחיב פה או במסרים לא הבנתי מה אתה רוצה לדעת??? אני יודע שזה לא ממש הנושא אבל לא נורא כי ההודעה כבר כתובה תנצלשו עליה

מצב
הנושא נעול.
למעלה