רענן לאחר החופשה

justmom

New member
../images/Emo32.gif מעופף ובקשה. אנחנו ../images/Emo160.gif

לחופש ולא נהיה כאן שבוע. למתרגמות המופלאות אצל אסתר (דיאנה, לאה, נירית, מאיה, kat the bat, עדי בשמיים וסליחה אם שכחתי מישהי), - תוכלו בבקשה לפקוח עין על הפורום של אסתר ולוודא שהכול מתורגם? המון תודה ולהתראות

פרסים ולהיטים ../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif ../images/Emo175.gif

אנחנו שמחים להציג בפניכם את הגירסה המעודכנת של "הקופסא"- מצעד הלהיטים הלועזיים הגדול ביותר באינטרנט. מהיום גם אתם יכולים להשפיע בקביעת הלהיטים החמים, וכמובן ... לזכות בפרסים. השבוע 5 זוכים מאושרים יזכו בסינגל החדש של דניאל בדינגפילד!!
פורום דתיים וחילוניים מארגן ראיון עם רב הראשי לצה"ל, תא"ל ישראל וייס, שיענה לשאלות במרוכז בתחילת חודש ספטמבר. ניתן להגיש שאלות בפורום עד ה-1/9.
אנחנו שוב מזכירים לכם את שלל התחרויות בפורומים שלנו... קחו לכם כמה דקות, וגשו לאחת מהן- בסוף זה תמיד משתלם

LeeLoo1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרוצה דיאטה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האם מישהי יודעת איזה דיאטה אפשר לעשות??? אני לא יכולה יותר עם השומנים... כל כך רוצה להרזות...

LeeLoo1

New member
../images/Emo26.gifרוצה המלצה מהמניקות

מי עשתה דיאטה בהנקה??????????

maya100

New member
הרבה מאיתנו נעזרות בטובה קראוזה

המופלאה! (מניקה בעצמה ודיאטנית קלינית, המתמחה בתזונת נשים בהריון ולאחר לידה). היא מקסימה ואני ממליצה עליה מאוד.

לאה_מ

New member
מצטרפת להמלצה, וחשוב מאד שהדיאטה

תיקח בחשבון את ההנקה, הן מבחינת צריכת הקלוריות, והן מבחינת האיזון התזונתי. אני יורדת במשקל בקצב מאד מתון (ולמען האמת, גם לא ממש מרגישה שאני עושה דיאטה, ויעידו כל החברות למפגשים, שאף עוגה לא עוברת לידי בלי שאני אטעם ממנה
), אבל מרגישה שעשיתי שינוי אמיתי בהרגלי האכילה שלי, וזה מה שחשוב.

LeeLoo1

New member
אולי תתני לי קווים מנחים במסר???

דיברתי עם טובה אבל היא לא מעבירה סדנאות עכשיו....

ענתש

New member
אני אספר לך ("חיית" שומרי משקל

ותיקה שכמוני): מדובר בדייאטה הרגילה והמאד נוחה שלהם בה את מקבלת מספר נקודות שמותר לך לאכול כל יום וכן רשימה של מזונות והשווי ה"נקודתי" שלהם (וכן גם כלי קטן - "נקודון" - לחישוב נקודות מכל מוצר שהוא שיש עליו טבלה קלורית). בתור מניקה יש לך יותר נקודות ביום לאכול וזה כל ההבדל בינך לבין דייאטה רגילה. לדעתי השיטה שלהם מאד מאד מוצלחת ומאד הועילה לי כשהייתי שם. למה אני כבר לא שם ? 250 ש"ח לחודש... זו העלות, קחי בחשבון.

Shellylove

New member
רק באתי ואת הולכת?

תעשו חיים (שמחה לשמוע שבסוף הסתדר לכם). אני עכשיו נכנסתי (איפה אייקון שזוף כשצריך?) ותיכף אגש להתעדכן. בטח ייקח לי קצת זמן לעבור על הכל ולהתייחס, אבל אתן יודעות כבר שלא אפספס כלום, נכון?

shi2

New member
../images/Emo45.gifברוך שובך../images/Emo13.gifסומכות עליך...../images/Emo140.gif

kby

New member
מה? לא היית פה? ../images/Emo3.gif

לא הרגשנו...
ברוכה השבה!

למעלה