קצת...

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo32.gif עזרה יצירתית

אז ככה, אני צריכה להגיש בתחילת שנה הבאה תסריט לסרט גמר. אחד הרעיונות שעלו לי לראש, זה סרט דוקומנטרי על אובססיות. אני יודעת שיש בפורום הרבה אנשים עם מוח יצירתי, אז אני צריכה רעיונות מקוריים+קיצוניים+מוזרים לאובססיות. תודה מראש,

סמייילי

New member
אני מניחה שאובססיה לדיג ..

לא תתקבל הא? או נרקסיזם.. או אטיס איש הקוף.. בכל אופן.. יש אובססיה לרחיצת ידיים.. אני , כל פעם שאני רואה חתול מת, דרוס או כל צורה אחרת, אני עוצרת ואומרת כמה מילים, מתאבלת בשבילו קצת.. כי חבל.. מקווה שעזרתי.. -עדי

ברודי

New member
וואלה?!

כל פעם שאני רואה חתול דרוס אני מנסה להתרחק כמה שיותר מהר... למרות שכשאני זורקת לחם לפח אני מתאבלת עליו קשות, לא יודעת כאילו יש לו רגשות ואני זורקת אותו ככה... פעם היינו עושים הלוויה לסנדביץ' בבי"ס (אין צורך לציין של מי הרעיון החולני) עמדנו אני וחברתי היקרה ליד הפח ושיחקנו אותה מתפללות עליו. לא מאמינה שנזכרתי בזה...

shanyz

New member
ממממ אני לא בטוחה שהבנתי לאיזה

סוג אובססיה.. יש לי חברה שיש לה אובססיה לתלוש שיער (Tבל זו גם מחלה אז אני לא ידועת אם זה נקרא..) אבל נניח יש אנשים עם אובססיה שנניח והם רואיםש הארון לא סגור עד הסוף אז הם חייבים לקום ולסגור אותו.. אוש הטלפון הציבורי עקום (כלומר השפורפרת) אז הם חייבים לסדר את זה וכל מיני דברים קטנים כאלה, נניח הנעל הפוכה, ודברים כאלה- זו מין אובססיה כזו יש גם אובססיה לתוכניות טלויזיה, שחקנים, זמרים וכאלה... אבל זה לא קיצוני...ומוזר. אהה חברה שלי סירפה לי שהיא קראה על אישה שיש לה אובססיה שכל פעם שהיא יוצאת מהבית יש לה פחד שהיא שכחה לסגור איזה משהו חשמלי בבית אז יש לה רשימה עם כל המכשירים החשמיילם וכל פעם שהיא יוצאת מהבית היא עוברת מכונה מכונה לבדוק שהיא כבוייה ואם מפריעים לה באמצע היא צריכה להתחיל הכל מההתחלה ופעם היא הלכה לעבודה ובדרך היא לא הייתה בטוחה אם משהו סגור אז היא נסעה במיוחד הביתה רק כדי לבדוק.. זו מין אובססיה
מקווה שעזרתי!

אובססיות...המומחיות שלי!

בצביעת מקום מסויים בטושים או כל דבר אחר...יש את האנשים האלה שחייבים שזה יהיה מושלם- בלי קטעים לבנים, בלי יציאה מהקווים, שהצביעה תהיה אחידה...
סדינים מתוחים - בכל בוקר כשקמים, הסדינים חייבים להיות מתוחים והמיטה חייבת להיות מסודרת פיקס.
כשחותכים סלט - הקוביות של המלפפונים חייבים להיות קטנות וכולן באותו גודל. כנ"ל לגבי ירקות אחרים...במיוחד בצל ומלפפון.
קיפול כביסה - לפי קיפולים מסויימים, ושלא יהיה קמט אחד ושזה יהיה מסדר להפליא...כנ"ל לגבי הסידור בארון.
סימטריה - לא יודעת בדיוק איך להסביר...שכל דבר בבית יהיה מונח באופן סימטרי. אבל ממש- כל דבר <למשל- הטלויזיה מונחת בדיוק באמצע הסלון>.
אובססיה לקטיפת עלים וקריעתם - כשהולכים ברחוב יש עצים/שיחים...תוך כדי הליכה- קוטפים וקורעים את העלה לחתיכות, וחוזר חלילה.
אובססיה להריגת יתושים
אובססיה לסידור/ארגון כל דבר לפי סדר ה-א'-ב'. למשל- דיסקים, קלטות וידאו, ילדים...או לחילופין- סידור בגדים בארון לפי צבעים/סוג הבד/סוג הבגד <יומיומי, בגדי ערב, בגדי מועדונים...>.
אובססיה לשירים- מישהו שומע מילה או שורה מתוך שיר שהוא מכיר - והוא מתחילשיר את השיר והוא חייב מהתחלה ועד הסוף, ואם מפסיקים אותו באמצע - הוא משתגע ומתחיל מחדש, ואם הוא לא זוכר את כל המילים, הוא לא יהיה רגוע עד שהוא ימצא את כל מילות השיר. זהו להפעם,אם אני אחשוב על עוד משהו, אני אגיד לך...

ברודי

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif

את הזה עם השירים הצעתי לה היה את זה בסאות' פארק. פרק ממש משעשע. היה איזה שיר שקארטמן לא היה מסוגל שיתחילו אותו בלי לסיים אז הם כל הזמן שרו את השורה הראשונה
והוא כזה- אההה
ומתחיל לשיר את זה מהר עד הסוף. חחח. דווקא רעיון חביב.

LuZ dE EsTrElLa

New member
על אובססיות...

אני מכירה את הקטע של לסגור את הארון או המגירה אם הם פתוחים אני תמיד סוגרת יותר נוח לי שזה סגור לא יודעת ו.. היה לי גם קטע אובססיה שנקראת טריכוטילומניה..זה עיסוק אובססיבי בשיער... אבל אני בגמילה חחח...זתומרת כבר כמה זמן שאני לא נוגעת בו מקווה שככה זה ימשיך שני חברה שלך התגברה על זה

shanyz

New member
יווו אני בשוק שגם לך יש את זה..

למעשה ל-2 חברות שלי יש את זה. והן לא התגברו הן בטיפולים למיניהם אבל זה לא ממש עוזר...

LuZ dE EsTrElLa

New member
אני אפשר לומר...

לקחתי את עצמי בידיים... לא נגעתי בשיער כבר שבועיים אני מקוה שככה זה ימשיך... בעיקרון היה לי את זה שנה וחצי ותאמיני לי..זה דבר שמאוד קשה להפסיק אותו...זהכבר לא תלוי בחברות שלך...כלומר בערך קצת...צריך המון המון כוח רצון (המון) כדי להפסיק עם זה אני מקוה שאני יצליח...היום הז היום ה-14 חחח... תחזיקי אצבעות

shanyz

New member
אני רואה כמה שזה קשההה

חברותש לי כבר שעה וןחצי גם בערך כבר עם זה ולא יוצאות מזה.. נאי מחזיקה לך אצבעות! כל הכבוד לך מאמייי

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo42.gifציונים בטימטומטיקה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

פה: http://199.203.207.174/bagrut_dynamic/main.asp

ברודי

New member
העעע תודה יאלדונת!!!

יש לי 100 ביחידה ו-93 ב-2 יחידות... זה ציון סופי או משוכלל עם ההגשה? כי הגישו אותי 95
do the math
לעשות חוזר או לא...?
to be or not to be...

למעלה