קומונה בהנהלתי

da1boy

New member
../images/Emo32.gifקומונה בהנהלתי

אני פעם שניה מנסה להרים שוב פעם קומונה על ההרכב אאוטקאסט, מי שאוהב אותם/חלק מהשירים, אני אשמח אם הוא יגיע לקומונה להגיד את דעתו עליהם...

True Colors

New member
היא שרה Emotions במסע ההופעות

האחרון ל-Charmbracelet. ממה שאני יודע, מאריה הגיעה פעמיים ל-G#7 במהלך שתי הופעות שונות ל-Emotions, שתיהן ב-1991, ומאז לא הפגינה באלבומים או בהופעות חיות מוקלטות תו באותו פיץ'. מאריה עדיין מגיעה ושולטת היטב בתווים באוקטבה השביעית. ממה שהבנתי, ההיי-נוטס ב-I Wish You Knew, Mine Again ו-Bringin' on the Heartbreak קרובים מאוד לאלה שב-Emotions [גרסת האלבום].

True Colors

New member
Bringin' On The Heartbreak

זה לא C7? ב"מימי" אין עוד תווים בשביעית חוץ מ-I Wish You Knew?

roysh

New member
צודק... זה C, פשוט אני משייך אותו

לאוקטבה שמתחת באופן טבעי - בגלל שמדובר בדו. עד כמה שאני זוכר רק במימי אין עוד היי-נוטס באוקטבה הגבוהה. ככלל עם היי-נוטס אני לא חושב שלמאריה יש ממש בעיה כיום, אולי הם טיפה פחות מלאים ויותר אווריריים. מה שיש לה בעיה איתו זה הצלילים הגבוהים של השירה הגרונית/קול חזה, שזה מה ששוחק ונשחק הכי הרבה בקול. את EMOTIONS היא לא יכולה כמעט לשיר כיום בגללם - לדוגמא, את הפזמון של EMOTIONS היא בקושי מצליחה לשיר כבר בהופעות של RAINBOW שהיו לפני 6 שנים. היא פשוט נותנת למלווים ולקהל לשיר במקומה בקטעים האלה. את ההיי-נוטס היא עדיין עושה בלי הרבה בעיה.

True Colors

New member
יש לה חמש

התו הגבוה באוקטבה השביעית [כפי שמציין ה-7 ב-G#7] התו הנמוך הוא תו כמעט זהה באוקטבה השנייה, לכן המנעד הוא של [שבע פחות שתיים] חמש אוקטבות.

למעלה