קולטים אצלכם את רדיו אריאל?

../images/Emo32.gif קולטים אצלכם את רדיו אריאל?

היי בוקר של אור לכולנו הערב מהשעה 21:00 ועד 23:00 אני מתארחת ברדיו אריאל. אדבר על דרכי, עבודתי ואשיב לשאלות המאזינים דרך הטלפון. רדיו אריאל 106 FM - אם אתם קולטים אז אתם מוזמנים :) שיהיה לכולנו שבוע מאושר אסנת :)

מיכל שב

New member
אני אנסה לבדוק אם בפ"ת קולטים

תמיד רציתי להכיר סלברטאי...
בהצלחה היום!

wildcat6

New member
כמובן שלא קולטים אצלנו

אני יעשה חיפוש אולי הם משדרים ברשת, שיהיה לך בכייף ובעיקר שהמשדר יביא לך הרבה לקוחות

wildcat6

New member
לכל מי שרוצה להקשיב ולא קולט

מי שרוצה להקשיב לשידור http://www.ariel.muni.il יש למטה מימין איקון של רדיו אריאל אז ללחוץ עליו והרבה סבלנות

Adi 2606

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif טכנאי מזגנים

מחפשת טכנאי מזגנים מומלץ (איזור מרכז/שרון). תודה!

my guy

New member
יש לי משהוא נהדר!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לי עכשיו את הפרטים שלו אם את רוצה איני אכתו לך בערב.

my guy

New member
טכנאי מזגנים

אורי 052-2503243 אם את רוצה מחיר טוב תגידי שיגאל נוימן נתן לך את הטלפון. יגאל זה אבא שלי.

Adi 2606

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעוזר/ת בית - הצילו!!!

אני גם מחפשת בנרות כבר המון זמן, כולם תפוסים! אשמח להמלצות ברמה"ש/הרצליה. למישהו יש ניסיון טוב עם אתר "OZERET4U"?

חברה שלי מפ"ת לקחה עוזרת דרך איזה

חברה כמו כוח אדם, משלמים להם סכום חד פעמי והם מביאים לך עוזרת ואם את לא מרוצה מחליפים למישהי אחרת ושוב ושוב עד שתיהיי מרוצה. רוצה שאני אברר לך פרטים?

אוי פתאום ראיתי את ההודעה של עדי

אז זאת בדיוק החברה שממנה נלקחה העוזרת של החברה שלי- והיא מאוד מרוצה!

סליחה?! עד שאת לא מגיעה לגלי צה"ל

או ל- 102FM אין לך מה לדבר איתי
סתאם, פשוט לא קולטים אצלנו בעבודה כלום.

צוחקת. ראשית זה בערב... איפה התירוץ

עכשיו ? שנית הזמינו אותי דווקא לגלי צה"ל וגם לערוץ 10 במהלך השנה ואני שמחה וגאה להודיע שסירבתי. זה פשוט לא היה נכון לי. למה אני גאה ? כי הגעתי למקום בו אני יכולה לברור ולבחור לעשות מה שאני רוצה בלבד וזו הרגשה מ-ע-ו-ל-ה :) תגידי, אחרי שהורדתי כבר חמישה קילו אני חושבת שמגיע לי סלט עינוגי גבינה... מה את אומרת ?

התשובה היא כן, בהחלט, נכון לגמרי

ו - אי אפשר לקלוט את הרדיו הזה במודיעין
בקיצור, מתי?

למעלה