אעאע ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif
אז אז אני אחפור קצת (מנסה להתחמק מספרות)... אתמול הייתה הבגרות בספורט
היה
כיף לא נורמאלייייייי בעקרון, לפי מה שראיתי, על עיוני חוקים קבלתי 100 על שיפוט קיבלתי 100 ועל משחק 95
אבל זה סבבה כזה. בקיצור, לפני הבגרות היודניק היה שם.. וסתם אחותי ראתה אותו ועכשיו היא מבינה למה אי אפשר להוריד מבטים ממנו XD בערב הלכתי עם אחותי לסרט "מארלי ואני" כי זכינו (היא זכתה כי היא אמרה לי תתשובות ואני פשוט מלאתי XD) בכרטיסים דרך תפוז לסרט. (הפעם הלכנו לסרט לפני שהורידו אותו XD). היום בבוקר התעוררתי באיזה שש ככה, התארגנתי ואבא הסיע אותי לזימון. יצאנו קרוב לשבע והגענו ממש מהר :O (וזה לא היה מתוכנן כי הזימון הוא רק בוחצי אבל שיהיה) בקיצור אבא הוריד אותי בפינה של הרחוב ואמרתי שעדיף שאלך ברגל במקום שהוא יעשה סיבוב וסתם יאריך לו את הדרך לעבודה. אבל מסתבר שהגעתי שוב מהר מהצפוי. בדרך עקב אחרי איזה לברדור לבן חמוד ברמות מטורפות (היה לו קולר אז אני חושבת שהוא של מישהו) וכאילו שחציתי במעבר חצייה הוא הסתכל עליי ואז נזכרתי בסרט ובספר "מארלי ואני" וזה כמעט שבר לי תלב, אבל אז הוא המשיך ללכת לפינה אחרת... (אני חושבת שהוא שייך לבעלים האלו שלא יורדים עם הכלב אלא מחכי שהוא יחזור לבד הביתה...). אח"כ התיישבתי מול המקום הזה (בית השריון אם זה אומר למישהי משהו) דיברתי עם חברה שלי בטלפון ואז שמעתי קצת מוזיקה ואז הגיע כלב קטן, חמוד בטרוף בצבע שחור מזה חמוד שרציתי לאמץ אותו עוד שנייה. אז כזה הוא היה לידי לכמה זמן ואירח לי חברה אבל אז איזה ילד קטן בא ולקח אותו והוא כזה שאל אותי "רוצה אותו?" ורציתי להעיף לו כאפה! כלב כזה קטן וחמוד אתה רוצה לזרוק?! כואב הלב פשוט. אח"כ התיישבתי עם עוד 3 בנות שגם הן היו איתי בזימון, אחרי כמה זמן ראיתי את דנה, חברה שלי, והייתי בשוק כי לא חשבתי שאני אראה אנשים מוכרים בכלל XD ואז עוד 2 בנות מהשיכבה שלי היו איתנו. בתיישבנו וחיכינו להרצאה. הייתה הרצאה (תודה לאלא שהיא לקחה משהו כמו 10 דק' ולא יותר) ואז הייתה הפסקה של 5 דק' ואז.. המבחנים החופרים. היו כמה שאלונים והיה גם את שאלון 300. זה שאלון של 300 שאלות עליך.
זה היה כזה חופר ומלא שאלות מפגרות כמו "האם אתה פוחד מהחופש?" או "האם אי פעם רצית לברוח מהבית" או "האם אתה מאמין שאתה מושלם?" ודברים מפגרים כאלו. בעקרון סיימתי את המבחנים די מהר, ויצאתי משם בסביבות 12 וחצי. בדרך לעזריאלי ראיתי כמה נערים מציירים גרפיטי ממש ממש מגניב על אחד הקירות (באותו רגע הבנתי שאני חייבת פלאפון עם מצלמה XD) ואז בעזריאלי הסתובבתי שם, אח"כ הלכתי לסנטר והיה לי ממש ממש כיף.
והינה תגלית. למי שאוהבת את פארמור
בדיסק סנטר, יש את פיינל ריוט הDVD + הדיסק לייב!!!!! ונחשו כמה זה עולה? 70!!!!! כןכן!!! 70 שקללללל זה כלום
אבל לא היה לי מספיק כי קניתי אוכל ושטויות XD אם הייתי הולכת ליפני זה, אז אני חושבת שהייתי קונה על בטוח. בסנטר תפסתי את 129, בסופו של דבר חזרתי לבד כי חברות שלי לקחו אוטובוס אחר... ואז מישהו ממש ממש ממשששששש חמוד התיישב מולי
וזה היה ממש מוזר. כאילו פאקינג חצי אוטובוס ריק XDDDD היה לי ממש כיף
והוא ניראה כאילו הוא רוצה לדבר אבל הייתי עם האוזניות. וכל הזמן סימסתי עם חברות שלי והוא הסתכל עלי ואני משערת שעבר לו בראש "ואוו היא מסמסת ממש ממש מהר" XD הקטע הכי הזוי הוא שבמשך כל זהמן הזה הוא נסע כאילו ממש מת"א עד לראשון... ירדתי לפניו. אז אינלי מושג איפה הוא ירד. איי חבל :S בקיוצר ממש ממש ממששששש נהנתי והיה כיף לראות את ת"א אחרי שכמעט שנה לא הייתי בה. כאילו כמעט שכחתי איך מגיעים לסנטר אז שאלתי ליתר בטחון איזה 3 חיילים שהיו ליד הקרייה והם הדריכו אותי והם כזה "מה ילדה כמוך עושה בשעות כאלו כאן, מה לא לומדים בימינו?" והם צחקו כזה והם היו ממש נחמדים... אחד מהם המשיך איתי עד לרמזור הקרוב ופנה למקום אחר. זה היה מוזר XD גאד היא לי כיף. כבר מלא זמן שלא נהנתי ככה
ועוד מזימון של צה"ל
אני כ"כ מקווה להתקבל כי ממש באלי על התפקיד ובכלל- מודיעין
עכשיו אחרי שחפרתי (ובטח אפחת לא תקרא) אני הולכת ללמוד לספרות. איכ. סופ"ש מגניב לכולכםםםםםםםםםםםםםם