פעם קודמת הלך ממש טוב...

../images/Emo32.gifפעם קודמת הלך ממש טוב...

אז הנה עוד פעם- שירשור של יצירות שלכם!!! (האמת היא שזו דרישת צומי ומקום לפרסם את השירים שלי... אבל בואו נהופך את זה לשירשור של כולם... חחח) יומנעים וספשבוע מעולה!!! רותם

אז כמובן (../images/Emo6.gif) הנה אחד שלי-

שקט לא אכפת להידרס, לא אכפת לי מלמות. אולי אקח סכין ואעשה את זה יותר פשוט. האורות מכים, מסנוורים זו תיהיה מכה קצרה. העיניים דומעות, הפנים רטובות והרצפה מכוסה בטיפות אדומות לאט לאט צונחת, היד נופלת לע הראש צעקה אחת קצרה ואז, סוף סוף, השקט משתרר. שקט צלול וטוב, כמה זמן חיכיתי שיגיע. שקט צלול וטוב, כל כך עוטף ומרגיע...

ועוד...

שיר פרידה הדמעות פורחות בלילה, שוטפות כל מקום יבש. אם אהבתי אינה ראוייה לך אולי אניח לה להישטף. זאת הפעם הראשונה, והלב רק כואב. אולי הפעם האחרונה, והכאב מסרב. הבאתי לך פרחים, חיוורים כמו שאת אוהבת. לא אמרת תודה ומיד טרקת לי את הדלת. על אהבתי לך אף אחד לא יידע הדמעות כבר לא פורחות והלילה לא בא...

עוד אחד...

מלפני 5 דקות... פרחים שבורים פרחים שבורים, פרחים מפוררים ומרוסקים. האהבה שלי שהלכה לה בלי כוונה לשוב. לא נפרדת לפני שהלכת, לא אמרת שלום. אני יכולה רק לכעוס עלייך וגם זה לא יעזור. פרחים שבורים, פרחים שכיסו כל מקום אפשרי. אותם הכי אהבת, כאלה נתת לי. לא אמרת שלום, לא ביקשת עזרה. עכשיו נוכל לדבר כל יום ואני שוכבת לי בשקט לידך.

למעלה