ענינים כלליים

עופר ג1

New member
למנהל הפורום yhs

שלום לך. אני מודה לך מאד על זה שמחקת את התגובה שלי מאתמול בה אני מגן על עצמי ככל האפשר. {כנראה אי אפשר בפורום לא אמין שכזה} ואת ההודעה של מוסר התלונה aa100 השארת לרווחת החברים. אז או שאתה אוביקטיבי עם כולם באותה רמה. או שתודיע מראש שאתה בצד זה או אחר. הריי מצפים ממך לנהל את הפורום בהגינות ובצורה אמינה. עופר.

אתר האגודה למצנחי רחיפה

שלום לכולם האגודה למצנחי רחיפה בישראל השיקה בימים האחרונים אתר חדש ומעניין. באתר גלריית תמונות ווידאו יפיפיה וכן מידע על פעילויות האגודה וקישורים לבתי ספר לרחיפה. מקוים שתהנו מגלישה לאתר WWW.PARAGLIDING.ORG.IL וועד האגודה למצנחי רחיפה

SaRgE

New member
שמתי לב שיש כאן דיי הרבה גיטריסטים

אז שתדעו... אפוקסי עובד טוב על גיטרות. יצא הצוואר של הגיטרה שלי והדבקתי אותו עם אפוקסי והוא מחזיק פצצה!!!!!!! אפשר לתקן לבד לא צריך ללכת לחנות לשלם מלא כסף ולחקות חודש שיחזירו לך את הגיטרה.. (אגב.. מי גיטריסט כאן? מה, זה כאילו קטע כזה שכל גיטריס הוא טיסנאי או להיפך?!)

גמני גיטריסט/קלידן

אגב לא כדאי להדביק צוואר של גיטרה אקוסטית או חשמלית עם אפוקסי. בגיטרה קלאסית הלחץ על הצוואר לא עד כדי כך חזק בגלל שהמיתרים פחות מתוחים וחזקים. בגיטרות אקוסטיות וחשמליות המיתרים ממתכת, מתוחים, וחזקים, לכן יש יותר לחץ על הצוואר. הגוף והצוואר של גיטרה אקוסטית מחוזקים, כדי לעמוד בלחץ הנוסף. כנ"ל לגבי חשמליות. בגלל זה גם אסור לשים מיתרי אקוסטית על קלאסית. סתם, לידיעתכם

אסף רוף

New member
בקשר לאפוקסי

אני באמת לא חושב שכדאי להדביק את הצוואר עם אפוקסי ועוד במיוחד עם זו חשמלית עם גשר צף כשאתה תמתח את המיתרים הצוואר פשוט יעוף לדעתי

איתי4073

New member
אני מאוד שמח לשמוע,

אבל אם לא שמת לב הוא שאל כבדרך אגב מי בפורום גיטריסט.

ran 15

New member
איפה אפשר להוריד את המשחק???

תחזיר תשובה בסמר אם בא לך...

ran 15

New member
ניסיתי ללמוד גיטרה לא כל כך הצלחתי

אבל אני נגן דיי טוב על קלידים (אני ממש ממש ממש אוהב לקרוע אותם) רציתי ללמוד גיטרה בס אבל שאני יהיה גדול אני כבר ילמד. כרגע אני ישאר עם קלידים

Ekrembo

New member
ובקיצור....

אם חיים יבין, יהורם גאון ואריק איינשטיין

Ekrembo

New member
קלידן לשעבר ?...וגיטריסט לעתיד...

או לפחות רוצה. ויפתח, אז למתי קבענו? 16? או ששיניתם מאז?

למעלה