עוד שבועיים אני מארחת 12 מבוגרים אצלי

פשטידה טעימה זכתה בפרס

פשטידת גבינה ותרד בשני צבעים זכה בין 7 המתכונים של חג שבועות, פורסם ב"סגנון" שיצא ב-2003. עפרה בראון החומרים לבצק 400 גרם בצק עלים החומרים לתערובת הגבינה פירה משני תפוחי אדמה בינוניים 250 גרם גבינה קוטג 5% 250 גרם גבינה לבנה 5% 4 ביצים כפית שטוחה מלח חצי כפית פלפל לבן 3 כפות קונפלור החומרים לתערובת התרד 400 גרם תרד קצוץ ( עדיף טרי) 2 שיני שום קצוצים 2 ביצים 150 גרם גבינה בולגרית או צפתית רבע כפית פלפל לבן 2 כפות קונפלור להקרמה: 200 גרם גבינה צהובה מגורדת אופן ההכנה לרדד את הבצק עם שולים במגש עגול או קפיצי, ולאפות 10 דקות עם חום גבוה. לערבב היטב את חומרי הגבינות. לערבב היטב את חומרי התרד- עדיף ביד להוציא את התבנית מהתנור להניח קודם את תערובת התרד באמצע המגש ולאחר מכן את תערובת הגבינה מסביב. לאפות שעה ורבע על חום בינוני להוציא מהתנור ולפזר את 200 גרם גבינה צהובה מלמעלה. להכניס לתנור לעוד רבע שעה. אם רוצים אפשר לעשות במגש גדול ולשים עוד שכבת בצק עלים מלמעלה
 
איזה יופי - כל הכבדו על הזכיה.

שמרתי - אם לא לארוח, לפען אחרת. (מתה על תרד בפשטידות וגבינות והקרמות......)
 
למעלה