סתם כי בא לי

HaDaRoSh

New member
../images/Emo32.gif סתם כי בא לי ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מישהו ראה את האלופה ?

HaDaRoSh

New member
6 שקל ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

חחחחחחחח סתם סתם
אני פעמים אחד בהקרנה ואחד אתמול

RaZiK4

New member
../images/Emo207.gif>>

מה קורה אנשים? כמה זמן לא ביקרתי...
הדר את אדומה
למה לא אמרת לי
?
נתראה

x N O A M x

New member
הכל בסדר../images/Emo3.gif

וכן נכון שהדר עכשיו נייראית כמו עגבניה?
לאכול אותהXDD

i am sweat

New member
פתחתי קומונה !

פתחתי קומונה לחבורה המדהימה !!!!! כולם מוזמנים ! הכתובת http://communa.tapuz.co.il/william

HaDaRoSh

New member
רזוששש ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

לא רק אתה אדום
נה נה בננה
הכול טוב
אתה חוזר לכתוב פה ?

x N O A M x

New member
בעע שכחתי להוסיף תוכן../images/Emo6.gif

הקיצררר ישליי דיוידי של הבלאקיםםםם אעאהאעא
הלכתי היום לספר את הכלבה שלי עם אבא, ולוקח איזה שעה שעתיים עד שהוא מסיים..וליד המספרה יש קניון אז התחשק לנו ללכת לשם ברגל:] והייתה שם חנות צליל וסתם נכנסנו..אני חייבת לציין שהחנות הזו מושפעת מהבלאק
א. גם מונקי ביזנס הדיסק הראשון במדף הראשון שלהם, גם הם שמו ברקע את "דונט ליי" וגם יש שם דיוידי שלהם.. התחשק לי לקנות ת'דיוידי ובזאת אני רוצה לסיים ב: אעאהאעאהאעעאעאהאאא!!!!11111@#$#@$%#%

HaDaRoSh

New member
אומייגאד ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מה יש בדי וי די ???

x N O A M x

New member
אממ

כמה קליפים מאלפאנק כמו שאט אפ והיי מאמא וכמה קליפים שלהם בלי פרגי מהדיסקים הקודמים. ויש גם בונוסים כמו מאחורי הקלעים של שאט אפ, וואר איז דה לוב והיי מאמא ועוד כל מיני..ויש שם שתי הופעות חיות שלהם איפהשהו
זה כזה ררר

Effoliation

New member
צכה טובה!../images/Emo210.gif

אממ.. אני ממש צריכה עיצוב כלשהו לרקע של אתר.. אני אסביר לכם איך אני רוצה שזה יראה: הרקע יהיה שחור, ומצד שמאל למעלה באלכסון אני רוצה שיהיה כתוב בפונט יפה כזה BEP או בלאק אייד פיס בצבע אדום, עם כמה אפקטים. אני רוצה שכאילו המיקוד של כל הסיפור הזה יהיה בצד שמאל למעלה למרות שיהיה נחמד אם יהיה גם כמה דברים קטנים ולא בולטים על שאר הרקע.. בבקשה בבקשה תעזרו לי, אופק אני סומכת עלייך
אני ממש ממש צריכה את זה.. תכינו לי איזה כמה כל אחד.. פליזזזזזזזזזזזזז =[[[[ תודה

ofekgg

New member
איזה גודל??

לא לצרף תמונות?? רקע שחור-שחור או עם עוד קשקושים?? נוו טוב.. יש מסן

למעלה