ספרי מיקוד לבגרויות קיץ 2005

Hawk 17

New member
../images/Emo32.gif ספרי מיקוד לבגרויות קיץ 2005

היי חבר'ה זה אולי קצת רחוק מכם אבל אוטוטו יפורסמו המיקודים במקצועות השונים ואז יחל הגל השנתי של קניית ספרי המיקודים. ראיתי מבצע לא רע של אתר המיקודים: אם נרשמים עד ה31/3 (כשבועיים מהיום) מקבלים הנחה של 10 שקלים (שזה בין 15 ל20 אחוז הנחה - תלוי איזה ספר אתם קונים) ובנוסף יש מבצעים של חבר מביא חבר שבו אתם מקבלים 2 שקל על כל חבר שאתם מפנים (ניתן להפנות עד 20 חברים). בכל מקרה, לעצלנים שביננו, הרשמה עד ה31/3 תיתן 10 שקלים הנחה על המקום וזה אחלה של דבר. ועוד טיפ אם כבר חסכנו בכסף - ניתן להזמין מהם בקנייה מרוכזת ולקבל הנחות. תוכלו כמה חברים לקנות ביחד ולהנות מהנחה משותפת. כדי לקבל את ההנחה של 10 השקלים יש להירשם לאתר, בלינק הזה. אם יש שאלות אפשר לשרשר כאן או לשאול אותי

Gal isr

New member
אנחנו קיבלנו חוברת של אנקורי

עם כל המיקודים שלהם. אני מחכה רק למדעי המחשב ב 3.4...

Hawk 17

New member
לא ניסיתי את אנקורי

אבל אני שנתיים עם "רכס", כלומר עם המיקודית ויכול להגיד לך שאני מאוד מרוצה מהתוצאות..! אני מתכוון לקנות השנה מיקוד בספרות ואני עוד מתלבט אם לקנות באזרחות..

The Guardian17

New member
מנסיון עם אזרחות ../images/Emo62.gif

קניתי את של רכס של בשנה שעברה. מאוד מפורט וטוב, יש שם שאלות טובות (בסוף יש 2 בחינות מתכונת לדוגמא). בגדול - אחלה דבר. ניסוחים קצת מעורפלים...רק מה, הם שחטו את האנשים. 70 ש"ח ספר על 100 עמ'. התחלנו פשוט לצלם... אני יותר מחכה למיקודית בהיסטוריה. נראה איך הוא יהיה...

כיח

New member
שאלה

האם ההנחה הזאת מהווה גם ב-חנויות הספרים, שמהם אקנה? כלומר, כאשר אציג לו את דף ההנחה, האם הוא יאשר ויתן לי את ההנחה בחנות או שלא? תודה.

Hawk 17

New member
הנחה נוספת + תשובה לשאלה

ההנחה תקפה רק לקנייה מהאתר. בכל מקרה עד כמה שידוע לי המחיר באתר זהה למחירים בחנויות. ציטוט:"זכרו, ההנחות נצברות לכם בחשבון האישי באתר מיקודים וניתנות למימוש ברכישה באתר בלבד" בנוסף, גיליתי הנחה נוספת: אם מזמינים דרך האתר עד ה5/4 (החמישי לאפריל), יקבל עוד 10 שקלים לחשבונו, כלומר הנחה של 20 שקלים. ציטוט:"כל מי שמחליט להזמין את ספרי מיקוד 2005 דרך האתר ברכישה מוקדמת, כלומר, עד ה- 5.4.05 – יזכה לתוספת של 10 ש"ח לחשבונו על כל הזמנה שכזו. הספרים ישלחו אליכם ללא תוספת תשלום, מיידית עם יציאתם לאור. "

The Guardian17

New member
מממ אבל ../images/Emo62.gif

עד כמה שזכור לי, ומנסיון של כולנו משנים קודמות - לא כל המיקודונים האלה טובים. חלקם ממש מסבירים את החומר נכון ומסרבלים. לא כדאי לחכות קצת לפני ההזמנה ? לשאול אנשים שכבר רכשו ולבדוק ?

Hawk 17

New member
דעתי

שמע בגדול מה שהמיקודים עושים זה "מבריק" - הם מבקשים מהמורים סיכומים על כל חומר הלימוד, ואחרי המיקודים הם מורידים את הסיכומים והנושאים שהם לא צריכים והם פשוט מפרסמים את הספר עם הסיכומים הרלוונטיים. מידי פעם יש שינויים כחלק ממנגנון טבעי של היצע ומשוב, ואני מאמין שיש שינויים קלים בכל שנה. יש פידבקים טובים בפורום על הספרים של רכס. חלקם טובים וחלקם לא.. הרוב טובים לדעתי, אתה מוזמן לשאול כאלה שניסו את רכס. אני באופן אישי אעשה הזמנה מוקדמת כי אני יודע שאני בכל מקרה אזמין ספרי מיקוד השנה.

Gal isr

New member
אותי אנקורי איכזבו בהיסטוריה

השנה אני קונה את "רכס"...המליצו לי עליהם שנה שעברה, ואני מבין למה

למעלה