סליחה,כן? אבל מה ז"א-

../images/Emo32.gifסליחה,כן? אבל מה ז"א-

'מפענח DVD תואם אינו מותקן במחשב שלך' ? איך מתקינים כזה דבר?

שיינאלה

New member
אויש שונאתזה!

כל אתר שאתה נכנס אתה צריך להתקין משו חדש........ כל יום זה קורה.. קרציות.....

לא אתר,הכנסתי DVD

של סינדרלה,מצוייר(צחקו עליי חופשי,רק רציתי לראות אם יש בזה משהו מעניין.....),וזה מה שהמחשב כותב לי.... אז מה עושים?

דiסי דiס

New member
לא ממש מבין בזה..

מה שבטוח שאת צריכה להתקין תוכנת DVD‏ ‏שזה יעבוד.

תלוי בסוג הקובץ:

אם זה קובץ avi שרק נצרב על dvd אז חסרים מקודדים (klite codec החבילה המומלצת) אם זה באתר אינטרנט, חסר תוסף פלאש (בד"כ) אם זה dvd מקורי, אז יכול להיות שלא מותקנים הדרייברים של כרטיס המסך, ואם כן לא מותקן מפענח (בד"כ מותקן ביחד עם תוכנות כמו power dvd או אם יש את דיסק ההתקנה של הdvd.) בהצלחה

לא חשדנו שזה מקורי...

עניתי כבר תשובה שחלה גם על זה. עכשיו מה הבעיה? זה קובץ avi? תורידי ותתקיני מקודדים. ואם זה dvd (כשאת נכנסת לדיסק יש תיקיה שנקראת video_ts?)? תעבדי לפי מה שכתבתי. ממשיכה להסתבך? תשלמי לטכנאי 250 שקל כדי שהוא יגיד שצריך לשדרג את המחשב בעוד 500... (אלא אם כן הוא יודע משהו ואז הוא יעשה מה שכתבתי... ויקח רק 300.) בהצלחה

אוף!!! גול,את מוכנה

בבקשה לרדת רגע לרמה שלי? תודה רבה,דברי לאט-מה אני אמורה לעשות?! כן,מופיע הדבר הזה בתיקיה,מה עכשיו? מה אני עושה? שלב אחרי שלב,שגם אבין....

זה נראה שאתלא מתעסקת כבד במחשבים

אז תבקשי ממישהו שאת מכירה שיתקין לך power dvd או משהוא כזה... (פשוט זה תוכנה שהיא לא חינמית אז תצטרכי למצוא אותה להורדה ואז לפרוץ אותה... מדי מסובך בשבילך נכון....)

למעלה