סלט קוסקוס - מתכון

אילה40

New member
../images/Emo32.gif סלט קוסקוס - מתכון

סלט קוסקוס לערבב בקערת פיירקס: 4\3 כוס שמן רגיל 4\1 כוס חומץ בן יין לבן 1 כף עלי בזיליקום טרי קצוצים דק 1 כף אורגנו יבש 1 כפית גדושה חרדל 2 שיני שום כתושות 4\1 כפית פלפל שחור להוסיף לקערה: 2 כוסות מים רותחים 350 גרם קוסקוס לערבב. להכניס למיקרו – חום גבוה (מכוסה) ל – 2 דקות, להוציא ולערבב טוב, לפורר עם מזלג כך שלא יהיו גושים. להכניס למיקרו לעוד 3 דקות להוציא ולערבב\לפורר שוב עם מזלג. להוסיף לקערה: 1 כוס גרגירי חומוס מקופסא 2\1 כוס פלפל טרי אדום או צהוב קצוץ לקוביות 3\1 כוס זיתים שחורים קצוצים 3\1 כוס בצל סגול קצוץ דק 3 כפות נענע טרייה קצוצה 4\3 כוס גבינת פטה מפוררת 2 כפות שמן זית 2 כפות מיץ לימון טרי מלח לפי הטעם להשהות מכוסה במקרר ל – 24 שעות. לפני ההגשה רצוי לחמם בתנור או במיקרו.
 

זואי11

New member
אילה, סלט טעים מאוד. תודה.

מבטיחה לנסות להכין בעצמי בהזדמנות הראשונה.
 

lollla

New member
הבנתי באיחור שהתודה מיועדת לאילה

ולא לי או כמו שאומרת תומילי - קשה לטפס על עצים!!!!
 

carmitz

New member
לא אני הוא האיש../images/Emo150.gif../images/Emo79.gif

לא אני הוא האיש ביצוע: צביקה פיק מילים: אלכסנדר פן לחן: צביקה פיק לא אני הוא האיש לא אני אל שובו משכבר מצפה את את קורות נדודי הישנים לך הבאתי במקום טבעת. במט אל תצודי יגון הוא חלף אך לא מת עדיין התקרבי וראית בחלון על מצחי העייף אות קין. מה איכפת לך אני או הוא או אחר יתנבא ביער ובחצות תוך דממת הרהור לך ירקום אגדת סחר. והשחר בשחוק עת יקרא ויחרוק שן מבעד לדלת אז יופיע אחר ושירה לך ישיר משכימה ונבדלת. מכולם מנת חלקך תקחי בו יגון בו הצחוק בו הכח ובמותך לא ידעו למי את הקדשת את ליבך המנוח. אל תבכי תעבורנה שנים ואחר לך יביא טבעת ואני לא אני הוא האיש אל בואו משכבר מצפה את. © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולסכו"ם הכח"פ האלגנטי שאינו מחליד של דפי1
 

nadin74

New member
נשמע טעים מאוד והדפסתי

אבל איך אפשר לדעת מראש שהוא טעים? מערבבים את כל המרכיבים במחשבות?
 

זואי11

New member
ואם גבר במתכונים עסקינן, יש כאן

איזו בשלנית מצטיינת שמתבקשת לתת מתכון לפשטידת תרד. תותייייייייק!
 

tutik1

New member
איזה גבר קרא לי???

אז ככה. העתקתי את סלט הקוסקוס - לא זכיתי לטעום אבל המתכון נראה נהדר - תודה אילה!, ובתמורה, הנה מרשם למאפה תרד, להנאת הציבור: 1. לבשל כ-5 דקות במים רותחים תרד (כלי מהסופר מרקט, 1/2-1 ק"ג. לא נורא חשוב בדיוק כמה, כי בכל מקרה זה מצטמצם מאד אחרי הבישול) 2. לסחוט, לחתוך גס (כדאי לסחוט שובאחרי החיתוך). 3. להוסיף: * 3 בצים * 200 גר' גבינת פטה חתוכה לקוביות. * 2-3 שיני שום קצוצות * כ-100 מ"ל שמנת מתוקה (אפשר שמנת לבישול-פחות קלוריות...) * בצל קטן קצוץ (חי) או כ1/3 כרשה קצוצה. מלח, פלפל, אפשר אגוז מוסקט טחון. לפרוס בתבנית בצק עלים (כדאי להשאיר מעט בשוליים). לשפוך המילוי מעל. לאפות בחום בינוני כ-25 דקות - עד שמשחים מעט. בתאבון...
 

אילה40

New member
גבר? בסלט שלי???

איך, איך פספסתי אותו ככה כשעוד הייתי צעירה ויפה. עכשיו נשאר לי רק הסלט בלי הגבר להתנחם בו.אין ברירה! אצטרך לנחם את עצמי במאפה תרד!
 

lollla

New member
ויש בו גם אשפית שעושה סלט פסטה

שמאד ערב לחיכי!!!!!!!!!
אשמח לשרשרו הנה ולחיי!!
 
למעלה