נמאס לי מבית ספרXD

../images/Emo32.gifנמאס לי מבית ספרXD

אנחנו בסך הכל חודש וחצי~ אחרי השביתה..וכבר....|:|: כמה לחץ! שבוע הבא בגרות במתמטיקה... היום הייתה לי מתכונת שניה ! ואמן היא תהיה יותר מוצלחת מהקודמת =\ (83... |: לא באשמתיXD). כפי שאתם שמים לב,אין לי זמן להיות פה....כ"כ...|: אני מצטערת!!! אני מקווה שאתם סולחים לי. מחר אני לומדת עד 19:00 מחרתיים עד16:00 ואז יש פיצוח קול, יום רביעי גם עם 16:00 יום חמישי עד 13וחצי ואז מ16 עד 19. |:|: ואז יום שישי....... ואני צריכה לצלם סקר...ואז לערוך....ואז ואז ואז,,המון שעות עבודה. יום שני בגרות....ביום ראשון אינשאללה אני נוסעת לת"א עם חברתי להרגע קצת. שבוע אחרי מבחן ענק בהיסטוריה....ואז אחרי עוד שבוע בתנך,על איזה 20 פרקים. יאפ...אני בן אדם עסוק =]

תקופת לחץ של מבחנים זה בהחלט אחד

הדברים היותר מבאסים. אבל אין כמו בית-ספר, אני יודעת שזה מעצבן שאומרים את זה, אבל- תעריכו!
הגעגועים לשטויות שהלכו שם. שיהיה לך בהצלחה

123SimSit

New member
לפחות לך הייתה שביתה ../images/Emo10.gif

והאחים שלך לא חייכו אלייך כל יום שחזרת מבצפר ושואלים : "איך היה היום בצפר?"

../images/Emo201.gif ../images/Emo38.gif

יעבור.. הכול יהה בסדר.. אם אחותי המפגרת עברה את זה .. אז גם את
יש לך פיצוח קול?
XDDD סתם סתם.. XD הבנתי שזה פיתוח קול XD

מורקי111

New member
../images/Emo142.gifמשתתפת בצערך ../images/Emo201.gif ../images/Emo3.gif..איזה כיף

שהמורים שבתו,דווקא כשאני בכתה ח',וללא כשאני בכתות י'+... חחח.. אנחנו קיבלנו עכשיו לוח מבחנים, עם כל המבחנים מהשביתה.. והרי, אנחנו לא שבתנו מלא.חלקית. אז. זה יוצא..שאמורים היו להיות לי 4 מבחנים..בצרפתית,תנ"ך,אלגברה והנדסה..(זה מבחנים מהטכניון,זה הם הפרידו ביניהם..) אבבל.. בסוף יוחצא שיש לי רק 2..בצרפתית ותנ"ך.. :] זה בגלל.. שהמבחנים שלנו במתמטיקה הם מהטכניון (מצוינות
)חח..והרי המבחנים של הטכניון הם מבחנים אחידים,לכל כיתות המצוינות בארץ..ובגלל השביתה,אז לא כולם נמצאים באותה רמה..אז הם ביטלו את המבחנים :] אבל בגלל השביתה ה#%$# הזאת, כנראה יום שישי אנחנו מתחילים בשעת 0, ויום שלישי אני מסיימת ללמוד בשלוש!!! (אני יודעת שיש ימים שאת מסיימת הרבה יותר מאוחר, חח..אבל תתחשבי בי.אני רק כתה ח'
) פיו.חפירה

מורקי111

New member
../images/Emo142.gifלצערי.סתם..חח..אחלה מקצוע,חרא מורה.

ושתבינו. בחיים לא אמרתי דבר כזה על מורה. אני חוולה כמעט על כל המורות. חח. היטא פשוט..בן אדם רע!!!

איזה באסה לגמור ימי שישי ב-3 ../images/Emo201.gif

כן אני יודעת שזה לא מנחם אז תסתפקי בזה שאני חולהלך על הצוורהה @#$%
את במצוינות ? פשש..

מורקי111

New member
../images/Emo142.gifחח אהבלה,יום שלישי בשלוש!!!יום שישי ב

11:40
לא מנחם :| חח סתםם ניישמוות .

אני גם לומדת צרפתית.:)

זה ממש קל.. וכייף.. =] ודווקא המורה שלי מזה חמודה והיא ניראה כמו בובה היא ממש יפה.. חחח... באיזה ספר אתם לומדים ?

אניxD

New member
../images/Emo85.gifאוקי, נשמע מלחיץ ...

איזה מזל שאני רק בכיתה ח' ><

קיבלתי 97 במתכונת במתמטיקהD:D:D:!!!

ויפי!! במתכונת הראשונה קיבלתי 83...כן זה רע יחסית,אבל!!! ביום חמישי המורה עושה עוד מתכונת...ואם אקבל 100 =] בעז"ה אז יהיה לי מגן 100!!! =] אמור להיות לי 98.5 אבל היא תהיה נחמדה ותעגל לי ל100 D:

ורק שתדעו

למרות שזה רק 3 יח"ל למדתי חומר של יותר מחצי שנה תוך חודש וחצי(שנה שעברה לא למדתי בקבוצה הזו) ונדרש ממני המון מאמצים להגיע לציון כזה
אז אני ממש גאה ביD:.

3gerard3

New member
וואו!! כל הכבוד!!../images/Emo112.gif

סחתיקה
שיחקת אותה
מקווה בשבילך למגן גבוה, ומי ייתן - 100

למעלה