ניצנים של כוכב (פרסומות) נולד

SoundmUn

New member
../images/Emo32.gifניצנים של כוכב (פרסומות) נולד

עיבוד מעולה של עברי לידר ל" סוף הסיפור" , אחלה ביצוע של הנגנים ועזרוני גם היה לא רע (קצת "ערסית" לא...?) לתת להראל מויאל לשיר את "נר על החלון" של פבלו, זה כמו לתת לנגן בוזוקי יווני לעשות את הסולו של slash ב- sweet child of mine . וסקעת? הביא אותה בשיחוק עם "הנני כאן" . מישהו מוכן להמר שהוא יזכה? אני אתן 1.001 ש"ח אל כל 1 ש"ח שתשקיעו :p .. . מתגעגעים לנינט , או לפחות לשרלילה, אה סליחה, שירלילילילו.

י.לוי

New member
לדעתי סקעת לוקח בגדול. דפק ביצוע

מדהים לשיר מהמם. יואב

SoundmUn

New member
יהיה קרוב בין סקעת לעדי

אבל אז בטח הגרופיות בגילאי הינקות של סקעת יתחילו לסמס בטירוף. מסכנים ההורים .

dophilus

New member
להערכתי סקעת לוקח אבל...

צביקה הדר חוזר ואומר שהקרב הפעם צמוד ביותר לאחד 1.5 מליון קולות. הייתי בטוח שסקעת יקח בהליכה... מענין.

SoundmUn

New member
אני הצבעתי לנינט../images/Emo3.gif

אגב, זה אני או שההיא שסיימה מקום 3 שנה שעברה שידרגה את הרמקולים הקדמיים שלה?

motir

New member
מגיע למויאל על ההסטוריה, אבל סקעת

היה פשוט ענק. ממי שלי...

Blackpanter1י

New member
בעעעע../images/Emo5.gif איך אתם רואים את החרא...

הזה, מה קרה נהייתם מתרוממים

motir

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo123.gif../images/Emo122.gifאני יורד מהארץ...

איך איך איך איך הוא זכה?? הוא זייף בלי גבולות. למרות שהראל סקעת הגזים לחלוטין עם הבחירה הגרועה שלו. כל הכבוד על התעוזה, אבל יש גבול... מי מקהל היעד מכיר את השיר הזה בכלל?? היה צריך ללכת על "חורשת האקליפטוס"..

SoundmUn

New member
באמת זייף...

בטח פאבלו מילמל לעצמו que mierda es esso... בכל מקרה הרמה ירדה לעומת שנה שעברה. כל אחד מהמתמודדים של שנה שעברה היה מאפיל על אלו של השנה.

לא עקבתי אחרי התוכנית...

כך שאין לי מושג מה אתה מגדיר כאכזבה. סה"כ, היה מותח ומהפך מדהים. הבחורצ'יק הביא גם קצת כבוד למעלה אדומים ששמה עלה כל פעם בעניין גדר ההפרדה/פשיעה.

אף אחד מהם לא התעלה בביצוע....

אבל מויאל בחר שיר נכון יותר לארוע, שילוב בין תפילה להמנון...שיר סוחף, ולכן זכה. תסמכו גם על בני כשריאל, ראש עיריית מעלה...פוליטיקאי מיומן שסגר דילים. הבחירה שלי השנה הייתה יעל שחר, ובשנה שעברה הייתה שירי מימון. למי ששמע אותה שרה היום נעמי שמר...יכול היה לגלות דיווה ישראלית אמיתית. בסה"כ אפשר "לרדת" על התכנית, ולבטח ימצאו הסנובים.. אבל זו העצמה שיש לתרבות פופולארית..אי אפשר לקחת או לזלזל בזה. מייצר הרבה משמעות להמון אנשים.

SoundmUn

New member
עכשיו כשאני חושב על זה

מדינה שבחרה לה במשך עשור שלם לסוע על סובארו ליאונה DL , מה הפלא שבחרה בהראל מויאל ( א-לה ריקי מרטין ) ככוכב הפירסומות והג'ינגלים הבא.

motir

New member
ככה בדיוק גם אני אמרתי בסוף העונה

שעברה... ונחש מה? ניסיתי, צפיתי, והתמכרתי. אין מה לעשות.. זה נמוך, זה עממי, זה לא אריסטוקרטי בכלל... אבל זה תופס.

Fkl0ster

New member
בהחלט! קרוב ל-400 תגובות ב-Ynet מאז

רגע הזכייה. אני מזדההה כמובן עם המשפט האחרון שלך ולא עם שאר תוכן ההודעה. אני לא צופה בזבל פופוליסטי מצוי...

למעלה