נולדה לי בת דודה!!!!!!!!

../images/Emo32.gifנולדה לי בת דודה!!!!!!!!../images/Emo13.gif

אחרי שבע נכדים,סוף כל סוף עוד בת! יששששששששששששש! דרושים: שמות שמתחילים בא',בת,מודרניים ולא כדוגמאת: אופל,אולגה וכו' (אין בעיה עם השמות שלא תבינו לא נכון...)

מממממזל טוב ../images/Emo140.gif איזה כיף ../images/Emo70.gif

שמות באות א'- אליה, אור, אפרת, אבישג, אירית, איה, אביה, אדוה, אושרי, אילנית, אלה, אנבל, אריאל, אושר, אוריה, אן, אגם, אביב, ארין, אופיר, אופק, אלמוג.... נגמר לי. והשם הכי הכי- אודטה
ושוב מזל טוב

ShirShir

New member
אבל אלוורה עושים מאלוורה../images/Emo9.gif

ככה נקרא הצמח - "אלוורה".

אחרי חיפושון קטן../images/Emo27.gif

גיליתי שאלוורה יש מס' שמות ואחד מהם זה "אלווה" אלוורה – מה זה? "הרבה אנשים מתייחסים לעציץ הזה כ"עציץ התרופתי" "עציץ הכוויות" עציץ עזרה ראשונה או "עציץ הפלא" השם הבוטני הוא: "אלו ברבאדניסיס, בספרדית קוראים לזה סביליה בשפות אחרות יש לעציץ הנפלא הזה שמות אחרים, משמעות "אלווה" בלטינית היא "אמיתי". זה לקוח מכאן http://www.alternativit.co.il/Elitzur.htm

שוושששש

New member
שמות..

אלמוג
אוסנת
אביה
אור
ארבל
אופק
אפרת
אליאור
אלינור נגמרו לי הרעיונות... מקווה שעזרתי.. =))

אממ

אביב אגם אוראל אלמוג איילה איילת אורית אסנת אדר(למרות שדי כותבים ב-ה') אוריאן אנה אור זה מה שיש לי בינתיים...

../images/Emo207.gif עברתי עכשיו על התיקיות במחשב

ותראו מה מצאתי... זה לקוח מאחד הפורומים בתפוז [אני לא זוכרת איזה. סורי...] אז כל הזכויות שמורות להם. מכתב מהילד שרק נולד הורים יקרים תחילה רצינו לברך אתכם בברכת מזל טוב ובהצלחה (אלוהים יודע כמה שאתם צריכים את זה) אנו, משרד הרישוי - החלטנו באופן רישמי, כי על כל הורה - ותיק, חדש או סתם פוטנציאלי לעבור מספר מבחנים ולענות על הדרישות והקריטריונים, לפניי הגיעו של הרך הנולד אנא קיראו את הוראות ההפעלה בתשומת לב מירבית ותחתמו בסוף המכתב וכאן בראשי תיבות _____________ הורה שלא יחתום ישלל ממנו הרישיון עד אשר יענה על הדרישות וההוראות הן כדילקמן: 1א.לא להפוך! ב. לא לנער ג. לא להכניס לפה ד. לא מומלץ לפניי גיל 18 |אזהרה| ה. לא להתעלל בשמות! (לא, תכלת זה לא שם מגניב!) 2 לפני הגיעו לעולם אנא בידקו כי ברשתוכם האביזרים הבאים: א. כמות בלתי מוגבלת של אהבה ב. סבלנות ג. תשומת לב ד. חוש הומור ה. ילדותיות ו. הבנה ז. הקשבה ח. והרבה מגע (חיבוקים, נשיקות בוודאי יתקבלו אצלו בשמחה) מילה מהילד היו לפניי הכל בני אדם היו טובים לעצמכם, אם תיהיו טובים לעצמכם תוכלו לתת לי את מלוא אהבתכם, אל תקדישו את חייכם לעבודה, היא לא תדאג שבבית אבות שלכם יהיה מגרש טניס, אני כן:) אל תמהרו איתי, אני מבטיח ללמוד - ללכת, לדבר, לקרוא בקצב שלי. לא נולדתי איינשטיין - אל תהפכו אותי לכזה, תאהבו אותי, כי מכם אלמד אהבה מהי השרו לי תחושת ביטחון, בלי זו לעד אתהלך מפוחד בעולם חבקו אותי, בבוא הזמן אתן לכם פי 2 תטעו, אך אל תדרשו ממני לשלם על טעויותכם תחלמו, אך אל תדרשו ממני לממש את חלומותיכם תרצו בשבילי, אך אל תצפו שארצה גם אני. תנו לי קצת להיות ילד - יהיה לי מספיק זמן ללמוד איך ליהיות מבוגר אל תלחצו אם התלכלכתי, תנסו גם אתם - זה כיף:) זה בסדר לתת לי לרוץ בגשם, עוד יותר בסדר לתת לי יד ולרוץ גם השפעת תעבור, הזיכרון ישאר חקוק בליבי תלמדו אותי שירים, אני מבטיח שאזכור לכם את זה לעד תספרו לי סיפורים, אבל בבקשה - לא מאה פעם כשאתם אומרים "כשאני הייתי בגילך...." אני רואה את זה כנוסטלגיה של אנשים זקנים ותו לא. אל תנסו לא להיות כמו ההורים שלכם - לא ילך לכם. תנו לי לטעות, העובדה שעשיתם את אותה הטעות לא תעזור לי ללמוד כישלון שלכם יכול בקלות להיות ניצחון בשבילי אל תהפכו אותי לכמוכתכם , זה יקרה לי בכל מקרה :) ועכשיו... עכשיו תמחקו את כל זה ופשוט תיהיו אתם אל תתאמצו יותר מידי אתם תעשו טעויות ותדפקו לי את החיים בלי שום קשר זה קורה במשפחות הכי טובות תיהיו שם בשבילי ותקשיבו לי, כל השאר יהיה מובן מאליו ובבקשה תחשבו 30000 פעם לפניי שאתם מביאים אותי לעולם אוהב תמיד אני חתימה:____________

עוד מכתב ../images/Emo27.gif

גם זה מאחד הפורום [ושוב אני לא זוכרת איזה...] לכל ההורים בעולם, שלום: אז סוף סוף מיוצר דגם חדש שלנו, התינוקות, שבא עם הוראות הפעלה (כלולה תוספת במחיר). ההוראות באות בכמה שפות, עם תרגום למבוגרית וג'יבריש, אז נא לקרוא ולהפנים! 1. אל תקראו לנו הראל או אגם. עוד שנה שנתיים זה כבר יהיה ממש לא אופנתי, אתם תצאו מטומטמים ואנחנו נסבול כל החיים שלנו. 2. גרבר זה לא אוכל! במבה זה אוכל, גם שוקולד, אבל לא גרבר! זה בכלל בכלל לא טעים לנו. זה שאנחנו לא יודעים לדבר זה לא אומר שאנחנו אוהבים את זה! 3. בייבי מוצארט זה פויה. זה בכלל לא עושה אותנו חכמים יותר, זה סתם עושה לנו חור בראש. 4. בבקשה בבקשה, מכל הבקשות של הלב, אל תדברו אלינו בשפה תינוקית כזאת כאילו שאנחנו מפגרים. זה גם עושה חור בראש. 5. אל תגידו לנו שעד שנהיה בני 18 יהיה שלום ואף אחד לא יילך לצבא. אם אתם רוצים שלא נלך לצבא תעזבו את הארץ וזהו, למה לגרום לנו לפתח תקוות שווא על מסיבות קולג' פרועות בגיל 18, כשמה שנעשה באמת יהיה תורנות מטבח באיזה בט"ר? 6. אל תחשבו שאתם יודעים הכל. כשנגדל קצת (גיל 3-4) אנחנו כבר נהיה יותר חכמים מכם, נדע איך באים ילדים לעולם, נדבר 3 שפות ונעשה 10 יחידות מחשבים. אז אל תנסו אפילו. 7. אל תתחילו כל משפט ב"כשאני הייתי בגילך..." כי כשאתם הייתם בגילי, הטלויזיה עוד היתה בשחור לבן, לא היו כבלים ומחשב היה בגודל של חדר. וגם לא היתה לכם ילדות עשוקה, ההורים שלכם אהבו אתכם מאוד (רק שאותנו הם אוהבים יותר עכשיו) והם לא נתנו לכם מכות בטוסיק כמו שאתם מאיימים לעשות לנו (אנחנו יודעים הכל, סבתא סיפרה לנו). 8. אל תכריחו אותנו לנגן על פסנתר. לא לכולנו יש שמיעה מוזיקלית, וזה שאתם תמיד רציתם לנגן ולא יצא לכם- לא אומר שאנחנו גם נרצה! כמו שאמרנו קודם, מוצארט עושה לנו חור בראש! רוב הסיכויים שנהיה ממש גרועים בזה, נשנא את זה, נזייף, והשכנים גם ישנאו אותנו על הרעש בין 2 ל-4. אותו כנ"ל לחוג בלט, שח מט, וכל חוג אחר שיהפוך אותנו לילדי כאפות. 9. אל תשוו אותנו לילדים במדינות אחרות. אז מה אם בערב הסעודית בגילנו (לא משנה אם זה גיל 3 או 18), הבנות כבר אמהות ל-5 ילדים ומשרתות את ההורים של הבעל שלהן. זה סתם מעצבן אותנו וגורם לנו לעשות דווקא, ולא לסדר את החדר אפילו אם קודם כן התכוונו לעשות את זה. 10. תעשו לנו עוד אחים. לא נעמוד בלהיות ילד יחיד, במילא התשומת לב שלכם קצת חונקת לפעמים. אז שיהיו עוד אחים להתחלק איתם בנטל, זה יעזור מאוד, תודה. 11. אנחנו לא שפני נסיונות. ניסוי וטעייה זה אולי מגניב כשאתה בן שנה ולומד ללכת וליפול, לא כשאתה הורה, אז תרגיעו בבקשה- אל תחליפו לנו את האוכל כל יומיים, אל תחנכו אותנו ב-20 שיטות שונות שכתובות בספר, ואף פעם אל תקשיבו לסבתא. 12. בסופו של דבר אנחנו נגדל ונעזוב את הקן (ולא בגיל 40, אמא!), אז אל תנסו לגונן עלינו מפני העולם החיצון, אל תנסו לפתור לנו את כל הבעיות, אנחנו יכולים גם להסתדר לבד לפעמים. אל תדאגו לנו יותר מדי, אנחנו נהיה בסדר, ויום אחד- גם אנחנו כנראה נהיה הורים. תגדלו אותנו, תאהבו אותנו, תנו לנו את הכלים- ואנחנו נפרוש כנפיים ונעוף לנו (אמא, אל תבכי, עוד לא נולדנו בכלל, אנחנו עוד לא עוזבים אותך..)

ו-2 אחרונים ../images/Emo9.gif

הראשון
הורים יקרים... אני לא אפנה אליכם בהומור פשוט כי הייתי רוצה שתתיחסו אלינו ברצינות.... בשנים האחרונות הפכתם את נושא ההורות לבדיחה הפכתם תפקידים ונתתם לנו להתמודד עם העולם המעוות שלכם... לפני שאתם בוחרים להביא אותנו לעולם תעצרו שנייה ותבדקו מה הסיבה האמיתית ... א-לחץ משפחתי? ב-לחץ חברתי? ג-אתם באמת רוצים מכל הנשמה ומוכנים לקראת האתגר של חייכם ? אם התשובה שלכם היא ג' המשיכו אם התשובה א' או ב' תחזרו עוד כמה שנים או חודשים לנסיון נוסף... האם אתם מוכנים ובשלים לקחת אחריות עלינו לכל החיים? האם אתם מוכנים להתחייב לאהבה ללא תנאי גם אחרי גיל 5 כשאנחנו פחות מתוקים? ונוחים? האם אתם מוכנים להיות שם בכל מחיר? בלי לשפוט? האם אתם תיהיו מסוגלים לשמור עלינו? (לשים גבולות כשנחוץ ולשחרר כשצריך ) לדעת לתת לנו את הכלים להם אנו זקוקים על מנת לגדול ולהיות עצמאיים ואחראים לחיינו? האם תדעו לעשות הפרדה בין החיים שלכם לשלנו? החלומות שלכם השאיפות האכזבות התקוות,האם תדעו להבחין שכל זה הוא שלכם ולא תתנו לנו משימה להגשים עבורכם את מה שלא הגשמתם אתם? האם תיהיו מסוגלים לאפשר לנו להצמיח כנפיים ולעוף לכוון שלנו גם אם זה אומר להתרסק? האם אתם מסוגלים להתחייב שלא חשוב מה יקרה לעולם אבל לעולם לא תיהיו אלימים כלפינו? לא תשתמשו בכוח שלכם הפיזי והמילולי על מנת להקניט אותנו בשביל שתרגישו כמה אתם חזקים ושולטים? האם אתם מוכנים קצת לוותר על קרירה בחיפוש אחרי הכסף ותשקיעו בנו?לא במותגים אלא בבילוי משותף בטבע, בשיחות, משחקים-תתקשרו איתנו מעבר לסיפור לילה טוב לפני השינה? האם תאהבו אותנו גם אם אנחנו לא מושלמים על פי ראות עינכם?גם אם תיהיה לנו לקות למידה או חס ושלום מחלה או נכות? האם אז אחרי הלידה עדיין תרצו בנו תאהבו אותנו? האם תיהיו מסוגלים לוותר על פנטזיה של הילד המושלם? זכרו:"ילדכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם באים המה דרככם אך לא מכם חיים עמכם אך אינם שיכים לכם תנו לילדיכם את אהבתכם אך לא את מחשבותיכם, לי להם הגיגיהם..." ג'ובראן חליל. והשני
הורים יקרים, אם אתם קוראים שורות אלה, סביר להניח שחככתם בדעתכם להביא אותי לעולם. אנא מכם, הקדישו עוד מספר דקות וקיראו את מה שכתוב ותשקלו אם ההחלטה עומדת בעינה. כמה עובדות שאולי לא ידעתם (או שהעדפתם שלא לזכור): 1. אנחנו לא נולדים בני 18, אם תרצו או לא תרצו ויש לזה השלכות... 2. כן, אנחנו מתעוררים כל שעתיים בלילה (תנסו אתם להחזיק מעמד על חלב ) 3.אנחנו קטנים אבל גם לנו יש חילוף חומרים (אפילו די מהיר) וזה לא בריח ורדים מה שיוצא לנו משם. 4.יש לנו נטייה להוציא מעצמנו את מה שאכלנו 15 דקות לפני כן וזה ממש לא אכפת לנו שכבר התלבשתם לעבודה,חתונה, ארוע או מה שזה לא יהיה. 5. מגיע גיל שכל דבר מסקרן אותנו והבית עולה קומה , גם אם זה פחות נוח לקחת את הסרוויז נירוסטה בעזרת סולם. 6.לא כל עווית שלנו זה חיוך , יש לנו גזים וזה גורם לנו לעוות את הפנים. ועכשיו כמה דרישות : 1.תעשו טובה לאנושות (ובמיוחד לי) ואל תקשקשו מעליי בליל של שטויות/תעשו פרצופים. יש לכם נטייה לעשות את זה ממרחק אפס וזה די מבהיל (מה גם שיש לכם ריח נוראי מהפה על הבוקר) 2.אל תתנו לדודות לצבוט לי את הלחיים או לשבח את השומנים בירכיים שלי, זה גורם לי תסביכים בדימוי העצמי 3. אל תנסו להיות מקוריים. דן ,יובל, מיכל ויעל הם בהחלט שמות נהדרים לילד. 4.קחו בחשבון שלמרות שאני לא מדבר אני מבין , אז אל תעבדו על אח/אחות חדשים כשאני לידכם. יבוא גיל שאני אשאל לבד איך הם באים לעולם. 5.תשקיעו בי ותיקנו לי בגדים משלי, גם אם נולדתי אחרי 3 אחים וגם אם דודה רוחמה חושבת שמה שהיא הלבישה לבן שלה לפני 10 שנים עדיין "נראה כמו חדש" 6.אני יודע שלאמא יש סבבה של חלב , אז תחסכו ממני את התחליפים המלאכותיים. 7. כשאני ישן, תמנעו מלצלם עם פלאש. ובכלל, אין טעם שתצלמו אותי כל שנייה בוידאו, במילא אף אחד לא מסתכל על זה(תחשבו כמה פעמים ראיתם את סרט החתונה שלכם). והדבר האחרון והכי חשוב: אל תבטיחו הבטחות שאתם לא יכולים לקיים (כמו שכשאני אהיה בן 18 כבר יהיה שלום ולא אצטרך ללכת לצבא). אז אם קראתם את כל זה ואתם עדיין משוכנעים שתוכלו לעמוד בכל הדרישות ובכל התנאים, אתם מוזמנים לחתום ואני מוכן להגיע. שלכם, העובר שטרם נולד

ShirShir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

שמות לבנות שמתחילים בא': אורית איילת אורלי אוריין אורטל אביטל אביבית אוסנת אורי אירית אלונה ארגמן אורנה אריאלה

ShirShir

New member
ואם בא לך לעצב לתינוקת החדשה ברכה

הנה מסגרת יפה שמצאתי

למעלה