מתנת יומולדת והמלצה לאיש מזגנים

יולי 7

New member
../images/Emo32.gif מתנת יומולדת והמלצה לאיש מזגנים ../images/Emo92.gif

מישהי מכירה ויכולה להמליץ לי על איש מזגנים מקצועי ואמין באזור המרכז?
הוזמנו ליומולדת שנתיים של חברה מהמעון - מה אוהבות בנות בגיל הזה? ובכלל באיזה טווח מחירים פחות או יותר אתן קונות מתנות לימי הולדת לחברים מהגן?

tutik1

New member
לגבי מתנה-

אפשר להוציא 20 ש'ח ולמצוא משהו חמוד-איזו בובה למשל. לפני מספר שבועות קניתי לילדה גדולה יותר-בת 4- ב-25 ש,ח ערכת יצירה ממש נחמדה...

אמאנחל

Member
מנהל
אני נותנת לפי מה שמתאים לי

כי אין לי שום כוונה להרשים אמא של בת שנתיים מהגן של הילדים בעזרת המתנה שלי, ממילא בתוך ערימת המתנות מי יזכור מי נתן מה. והילדה תשמח באותה מידה עם מתנה של 10 ש"ח. אני עשיתי ימי הולדת בגיל הזה רק בגן כך שאני זו שנתנה את ההפתעות והמתנות ולא קיבלתי דבר. מי שרוצה להזמין הביתה יתכבד ויממן את החגיגה. אין כאן עניין, כמו בחתונות נניח, שבהן מקובל לכסות בערך את מחיר המנה.

tutik1

New member
לא הבנתי-אצלינו לפחות רוב רובם של ימי ההולדת

הם בבית (את לא מדברת על החגיגה בגן, נכון? כי אז לא מביאים מתנות...), ובכל מקרה אני לא עושה אבחנה אם זה בבית, או בבאולינג למשל.

Koru

New member
אצלנו כן מביאים מתנות בגן

באמת אני כל הזמן שומעת שזה לא מקובל. לא יודעת למה אצלנו נהיה מנהג כזה...

יולי 7

New member
אצלנו קונים מתנה משותפת מכספי הועד

שאספנו בתחילת השנה וילד היומולדת מחלק הפתעה קטנה לכולם

אמאנחל

Member
מנהל
אצלנו

בגיל שנתיים היו רק חגיגות יום הולדת בגן ולא בבתים. בגיל שלוש מתוך כעשרים ילדי גן רק שניים ערכו מסיבה בביתם או במקום ארוע וכל השאר הסתפקו בחגיגה בגן. בגיל ארבע בינתיים הוזמנו רק ליום הולדת אחד. נכון שכיף לנו? מבחינתי שימשך כך כמה שיותר.

יולי 7

New member
יום הולדת הזה הולך להיות

במקום שווה ומיוחד בשכונה שלנו כך שבטח יהיה כיף לילדים (וגם להורים) וזו אכן סנונית ראשונה של חגיגה מחוץ למעון...

nina L

New member
מה אוהבות בנות ואמותיהן גם...

מדבקות גדולות יחסית ומחברת יפה (גם זולה עם דמות יפה בחזית עובדת מעולה), עם ערכת צבעים/ טושים מחיקים-היטב ולא רעילים. אני מעדיפה צבעים. טושים מלכלכים נורא ולא תמיד יורדים. יש לנו צבעים גדולים שלא נשברים ומותאמים לאחיזת הקטנים - קניתי בעולם הצעצועים. בצק לא רעיל צבעוני עם ערכה + מערוך, תבניות. יש כל מיני בטווחי מחירים שונים. לשים לב שלא יהיו חלקים קטנים ושלא יהיה מאלה שמתפרקים מהר מדי ולחלקים קטנים. מחיר: עד 50.

nina L

New member
חנויות: בביאליק קצת אחרי אלרם, עולם הצעצועים

באלרם זול ונחמד, בהרצל בדרך לככר אורדע מימין יש חנויות "בשקל" (איציק סטוק חדש ונחמד) - אפשר לבנות שם ערכה/ חלק ממנה (יש שם מדבקות זולות. חלקן טובות. חלקן לא תמיד נדבק; המנעי מהשקופות (לא תמיד נדבק וקשה לקטנים) והבחיני בין מדבקה לטאטו. אל תקני שם צמיד/שרשרת-נקרע מהר מ-א-ד לחרוזים). יאללה, אני רצה לעבוד..

זואילי

New member
איש מזגנים

הוא נמצא בעירי. תבררי איתו אם מגיע לאיזורך. תגידי שקיבלת את הטלפון ממני... יינון - 050-2255429

אמאנחל

Member
מנהל
איש המזגנים שלי:

אבנר מנצור גבעתיים אבל הגיע גם ליהוד. 052-2726568 הוא מאוד אמין בעיניי.

יולי 7

New member
../images/Emo51.gif ובאופן מפתיע

המזגן היום עובד כרגיל... מה שבטח יצריך (באיזשהו שלב) מישהו אמין במיוחד אז תודה על ההמלצות וגם בענייני המתנות כמובן

neta2

New member
../images/Emo130.gifסדנאות בצעד ראשון ללא תשלום!!

נפתחת ביום א' סדנא לגילאי 3- 6 חודשים ללא תשלום. וכן נפתחות סדנאות לגילאי 6-9 חודשים ו- 0-3 בחצי מחיר או ללא תשלום (תלוי...) פרטים במסר. יום טוב נטע [email protected]

יערה36

New member
איש מזגנים מומלץ ביותר

מ. פרידמן מיזוג אוויר. מאוד מאוד אוהב ילדים חד הוריים ואימהות יחידניות מבחירה בעיקר משום שהוא... אבא שלי! אם את רוצה כתבי לי מסרון ואתן לך את הנייד שלו.

למעלה