משהו שממש לא קשור, שמתם לב שרבים מחברי הפורום פה הם ילידי מזל שור? מוזר, לא?
R romi67 New member 27/12/04 #1 ../images/Emo32.gif משהו שממש לא קשור, שמתם לב שרבים מחברי הפורום פה הם ילידי מזל שור? מוזר, לא?
R romi67 New member 27/12/04 #3 een ogenblik, odedee, white dragon raananh, שני קרניאל ואין לי כוח להמשיך לעבור על הכרטיסיות של כולם פה .
een ogenblik, odedee, white dragon raananh, שני קרניאל ואין לי כוח להמשיך לעבור על הכרטיסיות של כולם פה .
R romi67 New member 27/12/04 #4 een ogenblik, odedee, white dragon raananh, שני קרניאל ואין לי כוח להמשיך לעבור על הכרטיסיות של כולם פה .
een ogenblik, odedee, white dragon raananh, שני קרניאל ואין לי כוח להמשיך לעבור על הכרטיסיות של כולם פה .
O odedee New member 27/12/04 #5 אני ממש לא מזל שור. מטעמי שמירת פרטיות אני לא נוהג לציין באתרי אינטרנט את תאריך הולדתי, ותפוז לא מאפשרים לא למלא תאריך, אז הכנסתי משהו סתם...
אני ממש לא מזל שור. מטעמי שמירת פרטיות אני לא נוהג לציין באתרי אינטרנט את תאריך הולדתי, ותפוז לא מאפשרים לא למלא תאריך, אז הכנסתי משהו סתם...
R rupio007 New member 28/12/04 #6 היי לא חוקי../images/Emo105.gif ואתה מנהל הפורום.... בוש לך איש יקר אז מה המזל שלך???? אני מנחש מאזניים.... צדקתי???
היי לא חוקי../images/Emo105.gif ואתה מנהל הפורום.... בוש לך איש יקר אז מה המזל שלך???? אני מנחש מאזניים.... צדקתי???
R ronnl New member 28/12/04 #7 יש פה גם כמה תאומים חביבים יש פה גם כמה תאומים חביבים תודה רבה לא רק שוורים וכמה משקלות מאזניים
O odedee New member 28/12/04 #8 ../images/Emo3.gif לא, גם לא מאזניים. ואל תשאל אותי עכשיו על שאר עשרה המזלות...