מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור

mortis

New member
../images/Emo32.gif מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור

מי פה ראה את הסרט ג'נטלמנים מובחרים? ובכן דבר ראשון אני ממש אהבתי את הסרט הזה ותוך כדי צפיה ראיתי שני דברים מעניינים 1) סקינר (הבלתי נראה) ממש מזכיר את דאסטין רודס שהוא הגיע לWCW ב99 שהוא הגיע בתור SAVEN האם יש קשר בין השנים? 2) לעזעזל מיסטר הייד דומה שני טיפות מים לסניצ'קי!!!!!

N M E

New member
ראיתי את הסרט, ומסיבה לא ברורה

אני ממש ממש אוהב אותו.

The RKO Master

New member
מנצל"ש שאלת אוף

כתבתי הודעה בשרשור סמאקדאון והוא לא מוקפץ... למה זה קורה?

nizuq

New member
ראיתי אתמול סדנה לעצבים

סרט אדיר! תיקחו אותו בDVD או שתבקשו מהדודים. שילוב ענקי בין ג'ק ניקולסון לבין אדם סנדלר שיצר סרט מצחיק בטירוף.

שי מילר

New member
מנהל
סרט טוב

אהבתי אותו מאד. שון קונרי תותח על. אהבתי מאד את הקטע של ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד.

dannyb11

New member
תקטין את גודל הכתב

ע"י לחיצה על VIEW (ליד FILE) אח"כ TEXT SITE ואז מדיום.

Black Hawk B

New member
אם יש לך גלגלת בעכבר

תלחץ על CTRL ותגלגל את הגלגלת אליך (בזמן שקונטרול לחוץ). ככה אתה יכול להתאים את הכתב כפי רצונך.

שי מילר

New member
מנהל
נצל"ש: הגלקטיקוס או עגלקטיקוס?

עונת הכדורגל עוד לא התחילה, וכבר למכבי ת"א יש 3 הפסדים שמתוכם שניים היו די מביכים. האם אתם חושבים שמכבי ת"א ייראו אחרת בליגה או שצפויה להם התרסקות מוחלטת אחרי כל הרעש שהיה בפגרה עם החתמתם של ברקוביץ´, רוסו ונמני? האם זה נכון לבנות קבוצה שמבוססת על שחקנים מוכשרים אך מבוגרים כמוהם? אנא שרשרו לכאן דעות בנושא.

GOLDBRG

New member
חחחחחחח שי- OMG OMG

אחי הייתי בטוח שאתה לא אוהב כדורגל ואני שמח שאתה אוהב!!! ועגאלקטיקוס לצורך העניין... מכבי חיפה אימפריה

The RKO Master

New member
זה היה לי כל כך ברור

מהקיץ עוד אמרתי שמכבי יהיו קבוצה צמרת נמוכה-אמצע טבלה. הקבוצה לא מחוברת ולא בכושר. אין איזון... הם יהיו מקומות 4-6

Triple C

New member
גלקטיקוס

כולם מדברים עכשיו אבל שדוארטה יחזור הכל יהייה אחרת. מתחילת המשחק היום מכבי שיחקו בלי חלוץ אחרי ההרחקה של אבי יחיאל והפנדל הלא מוצדק השופט הזה הרס את המשחק למכבי והוציא את המוטיבציה של השחקנים לפני ההרחקה השליטה במשחק הייתה שליטה ברורה של מכבי מכבי יראו לכולם מה הם מסוגלים בליגה ובמיוחד שדוארטה אופיר חיים וציון כהן יחזרו

nWkobi

New member
חחחחח תרשה לי לענות לך בשיר קטן

ויפה.. אווו...ע-ג-ל-ק-ט-י-ק-ו-ס!!!

Alon316

New member
סרט רע

מהסיבה הפשוטה שהם היו כלכך עסוקים באסיפת דמויות מסיפורים שונים שהיו כלכך הרבה חורים בעלילה ובדמויות עצמן. לדעתי, הסרט הזה היה יכול להיות הרבה יותר טוב... וכן, שון קונרי ענק

למעלה