מוזר.

vampire girl1

New member
חח... ../images/Emo6.gif

יש לנו ילד בכיתה שדומה בול לג'ספר! מאז צאת הסרט כולם קוראים לו ג'ספר, אבל הוא דווקא אוהב את זה.

Fall Out Liel

New member
יש לך פייסבוק? D:../images/Emo168.gif

צריך לעשות רשימת פייסבוק או משהו XP

orw93

New member
אם הם לא מחזירים אותו לקודם ../images/Emo205.gif

לא יהיה לי פייסבוק
אני לא מוצאת את עצמי שם. והוא מכוער. והכל מעורבב. והוא זונה

Cindy Campbell

New member
לגמרי.

[סליחה על ההידחפות, פשוט הפייסבוק החדש ממש דוחה>< למה הם חייבים לשנות את זה כל הזמן? ביצ'ס-_-"]

דינדש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איכסה. ><"

Fall Out Liel

New member
../images/Emo207.gif איזה ספר/סטייל את?../images/Emo168.gif

קראו לי משועממת [למרות שבאמתבאמת מצאתי את הבחנים האלו במקריות, כמו רוב הדברים, דבר שמוזר למדי
] אבל מצאתי עוד שני בחנים, אחד הוא איזה ספר מהסאגה את [יצא לי ניו מון >< XD] והשני הוא what's your twilight style? [יצא לי ערפד
חח] http://www.4tnz.com/content/which-twilight-book-are-you http://www.4tnz.com/node/25796

vampire girl1

New member
אימצנו גמרני! ../images/Emo6.gif

הבית ספר של אחותי עשה פרויקט כזה שמביאים משלחת גמרנית [באותו הגילאים של אחותי וחבריה, זה אומר 16\27] וכל ילד אצל משפחה אחרת. אז אנחנו קיבלנו את סבסטיאן
והוא ממש חמוד וכאלה. הוא יהיה אצלינו שבוע ואז יחזור. הוא גם הביא לנו מתנות מגרמניה, הוא הביא לי עכבר-בובה שיש לו צעיף ועל הצעיף הסמל הגרמני
אני רוצה לקנות לו גם מתנה, שאני אתן לו כמתנת פרידה כשיחזור, מה כדאי לי לתת לו שגם יהיה חמוד וגם יזכיר את ישראל? תנו רעיונות

Orange Sky

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif אוווווףף

ביום ראשון התרמת דם בבצפר ואני רוצה לתרום אבל לא יכולה כי יש לי חוסר ברזל ובכלליות אני רוצה לתרום ורציתי בגיל 18 לתרום כשאני לא צריכה אישור הורים שהם לא רוצים להביא לי בכלל ועכשיו אני לא יכולה במילא לתרום יואו זה ממש מדכא

shaharory

New member
../images/Emo221.gif לא נורא, יצא לך מתישהו, ויש עוד דרכים

לעזור בדברים כאלה.. אבל יאוו חוסר בברזל! היום היה לי על זה מבחן! עם ההמוגלובין והכל ><

Orange Sky

New member
תודה../images/Emo9.gif

כן אני מניחה..
חחח בביולוגיה? באלי גם ללמוד על זה>< חבל שפרשתי בתחילת י'

Orange Sky

New member
כן בחטיבה למדנו...

והרחבתי את זה גם בכיתה י' אבל אז התחילו בנושא שלא הבנתי בכלל, הרגשתי שזה מסובך לי ברמות ופרשתי קצת אחרי תחילת השנה><

Cindy Campbell

New member
אעעע אני מתחרפנת!

סיימתי את הספר הראשון לפני בערך שבוע, בינתיים הלכתי לספרייה לחפש את השני אבל היה רק את השלישי והרביעי, אז לקחית את השלישי. אמא קנתה לי את הרביעי, ואת השני לא יהיה בשום חנות במשך בערך שבוע כי כולם קנו אותו (יש לי תחושה שהפורום הזה אשם בזה
). בקיצור, יש לי את כל הסאגה חוץ מהספר שאני צריכה, ואני ככה קרובה לקרוא ישר את השלישי ולהרוס לעצמי הכל-_-". *כדורי הרגעה יתקבלו בברכה* סליחה, אני אובססיבית משהוXDD

Orange Sky

New member
חחח לא! תקראי קודם את ניו מון!!

את לא יכולה לקרוא את אקליפס קודם! כל אקליפס מונע ממה שקורה בניו מון, פשוט תנסי להשיג את הספר
אה בעצם יש לי על המחשב את הספר אם באלךXDD

למעלה