מדברי

ThE RhythM

New member
רגע קטן של אושר

אתמול באמצע הלילה בעודי נכנס לחדר של אחי הקטן (13) אני שומע צלילים מוכרים...כשאני נכנס הבנתי שלא הזיתי: אחי וחבר שלו יושבים ומקשיבים לLayla and Other Assorted Love Songs שהם שדדו לי מהדיסקיה. האמנם? זה אולי נראה לכם עניין פעוט, אבל בשבילי זו התחלה! ידעתי שבסוף אני אצליח.

jazzis

New member
../images/Emo32.gif חדשים על המדף!

4 items added today: GLASS HAMMER ~ LIVE AT NEARFEST 9th album from 2004. Recorded live at Nearfest 2003 this is Glass Hammer`s first official live album. The splendid set includes material from Lex Rex (but much different from the recently released DVD) and a few earlier works. Rich Williams from Kansas guests on one song. Listening to this recording it is easy to understand why Glass Hammer is considered one of the hottest Prog groups on the scene today. NORLANDER, ERIC ~ INTO THE SUNSET New edition of Norlander`s 2000 album, which finds the keyboards wizard in a much `harder` environment then his Rocket Scientist group. With Arjen Anthony Lucassen on guitar and a host of guest singers including Glenn Hughes and Lana Lane, this is much rockier then anything else he`s done before and reminds closely the Ayeron projects. Definitely worth checking out! KARMAKANIC ~ ENTERING THE SPECTRA 1st album from 2002. Karmakanic are a Flower Kings off-shot band lead by their bass player Jonas Reingold. With a host of excellent musicians from The Flower Kings (Roine Stolt on guitar) and other bands, they produce an awsome sound with a hard driven rhythmic pulsations and energetic instrumental passages. Closer to Transatlantic then to Flower Kings, but fans of both groups love this stuff to death. BANDA ELASTICA ~ AI TENCARGO 1st album from 2003 by this new sensational Mexican Prog band, but recorded over en extended period betwenn 1999 and 2003. In contrast to other Mexican Prog bands (Cast, etc.), which play mainly Symphonic Prog, BE venture into much more advanced teritorry, bordering on free jazz, experimental music and RIO. Astonishing and most refreshing musical approach and some devilishly clever music! Have Fun! Adam Baruch Jazzis Web Shop https://www.jazzis.com/shop/

ThePiper

New member
קניתי בערך לפני שבוע וקצת...

את אכול אפרסק של האולמנים, ואת רד של ק"ק באיחור עצום!!

ThePiper

New member
ועוד תוספת קטנונית...

זה מה שקורה כשיש רק שני טאוואר רקורדס מסכנים בכל העיר, חסכים עצומים בתקליטיה...

jazzis

New member
בשביל זה יש...

את ג'אזיס, מה לא הבנת? לא צריל טאוור, ולא צריך לצאת מהבית, ובכלל - וגם באמת אין בשביל מה? הרי גם אם יש טאוור - המבחר בעייתי למדי. לצערי הרב, כשטאוור רקורדס פתחו את 3 הסניפים הראשונים בארץ - והם היו אז באת סניף של טאוור עולמית - הסיפור היה אחר לגמרי. בחנויות האלה היה מבחר עדיר, כמו בחו"ל ממש, אנשי מקצוע נהדרים, בקיצור יופי של מקום לבקר ולקנות בו. אבל מה, בארצנו אנו יושבים, והעיינים הגדולות גרמו להתפשתות של עשרות סניפים, רצון להשטלת על השוק נמקומי, ניהול כושו והתמותות. היום חנויות טאוור הם סניפים של חברת הד-ארצי, מוכרים שוקולד וקונדומים, רק כדי לשלם את החובות. ארצנו הקטנתונת... אדם

noamrap

New member
Lemmus Lemmus

LEMMUS LEMMUS - "Chameleon Mood Swing" =============================== ניתן להשיג את האלבום החדש של LEMMUS LEMMUS בכל החנויות המובחרות בארץ (חוץ מרשתות הטאואר רקורדס - בקרוב גם שם...). ניתן להשיגו גם ב"דיסק קלאב" באילת. "A SPLENDID PSYCHEDELIC TIME IS GUARANTEED FOR ALL ". [email protected]

moshel

New member
אני מבין שמרתון אגדות הרוק

בתגובה ל: ברוכים הבאים לאתר החדש שלי כדאי לקרוא - progrock producti ================================================ אני מבין שמרתון אגדות הרוק בכלל לא מעניין אותכם עושים לכם את הערב הכי טוב השנה ואתם בכלל לא מגיבים הולכים להקרין לכם את RAINBOW עם ההרכב הקלאסי בלקמור דיו וקוזי פאול באיכות דיגיטלית סאונד אחלה ותמונה פצצה אתם שמים זיין הולכים להקרין לכם את URIAH HEEP בהופעה ממשנת 1973 עם david byron וזה לא מזיז לכם את התחת כי חודש יולי כבר נגמר הולכים להקרין לכם את BLACK SABBATH עם OZZY במופע מפריז משנת 1970 ואתם אומרים מה איכפת לי מעטלפים אני אקרין את LED ZEPPELIN בהופעה מארלס קורט 1975 ואתם אומרים שישרף הזפלין העיקר שאני לא הייתי בו דופק לכם בדלת אדם חירש אילם עיוור ששמו טומי ואתם יושבים בבית מפצחים גרעינים ואמרים אנחנו לא תורמים לחרשים עיוורים ואילמים נוחת בלונדון חי-זר מהמאדים ששמו זיגי יחד עם עכבישים ואתם אומרים אין עבמי"ם ערפל ארגמני מתפשט מעל וודסטוק ואתם לא מצביעים עבור הנדריקס הדלתות לעולם הרוק ניפתחות בקליפורניה בשנת 1968 ואתם לא רוצים לעבור דרכן אתם יודעים מה ? אתם יודעים רק לעשות סקס לעשן סמים אבל בלי הרוק אנד רול ואם זה לא כך כנסו עכשו לאתר שלי WWW.PROGROCK.CO.IL כדי להצביע עבור שני המופעים שאני אקרין במרתון אגדות הרוק שיתקיים ב 13.9.04 שעה 24:00 בסינמטק תל אביב והזמינו כרטיס ב35 שקלים בלבד שלכם MosheL

jazzis

New member
הסגנון והמסר!

משה, אני מבין ללביך, בחיי אני מבין... אתה בטח זוכר את השיחה שלנו בחיפה בהופעה האחרונה - כי אני זוכר היטב. כל מי שעושה פאופן פעיל לקידום מוסיק בארץ הזו מקבל תמיד, אבל תמיד, נא בעין ונו באוזן. אז מה? זה חלק מהסיכון המקצועי - מי שלא מוכן לסיכון הזה שלא יופתע מחדש בכל פעם. אז אתה כואב ומאוכזב - ברור. יחד עם זאת אני, כאחד שאיכפת לו וחושב טובות על העבודה שלך מציע לך לא להשתמש בסיגנון שבו השתמשת בהודענ שלך, וזאת ממספר טעמים: 1. אתה רק נותן נימוקים נוספים לאלה שמתייחסים אליך בזלזול - עכשיו הם גם יכולים לאןמר כי אתה גס רוח. 2. מקצוען תמיד שומר על פאסדה - גם כשכואב לו בלב (או בכיס) הוא מחייך ואומר - יהיה בסדר. ימותו הקנאים! 3. דע את עמך - כי בקרב עמך אתה יושב. מה חדש? אז שוב - אני איתך - מכיר את זה ואומר לך - תעשה ותעזוב את הציבור - יש רק שתי אפשרויות: 1. בסוף כולם יבינו כמה חשוב מה שאתה עושה. 2. אף פעם לא יבינו. אז מה חדש תחת השמש? בידידות אדם

moshel

New member
אדם יקירי ההודעה ניכתבה בהומר

ההודעה ניכתבה כפירסומת הומוריסטית בלבד ומשחקי מילים ולא היתה בה אמירה של אכזבה אמיתית לחלוטין אם תיכנס לאתר שלי אתה תיראה שקרוב ל 210 איש כבר היצביעו עבור המופעים אבל קבל ממני חיבוק על התמיכה והפירגון אני בכול מקרה אמשיך בפועלי ובמסע הצלב הקדוש לשמר את הרוק בארצינו שלך MosheL

moshel

New member
ההודעה משופצת ומתוקנת לקרוא עכשו

אתם יודעים מה??? נשבר לי מזה שמרתון אגדות הרוק בכלל לא מעניין אותכם. עושים לכם את אחד הערבים הכי טובים השנה ואתם בכלל לא מגיבים !!! הולכים להקרין לכם את RAINBOW עם ההרכב הקלאסי בלקמור דיו וקוזי פאול באיכות דיגיטלית סאונד אחלה ותמונה פצצה ואתם משתינים על הערב בקשת הולכים להקרין לכם את URIAH HEEP בהופעה ממשנת 1973 עם david byron שמבצע את JULY MORNING וזה לא מזיז לכם כי חודש יולי כבר נגמר והאירוע מתקיים באוגוסט הולכים להקרין לכם את BLACK SABBATH עם OZZY במופע מפריז משנת 1970 ואתם אומרים מה איכפת לי אני לא נוסע בשבת אני אקרין את LED ZEPPELIN בהופעה מארלס קורט 1975 ואתם אומרים שישרף הזפלין העיקר שאני לא הייתי בו מנגנת להקה לפני 600000 איש בשנת 1970 ועל הבמה עומד נער חירש אילם עיוור בשם טומי ואתם יושבים בבית מפצחים גרעינים ואמרים תודה אבל אנחנו לא תורמים לחרשים עיוורים ואילמים מי הבא בתור ? ב1973 נוחת בלונדון חי-זר מהמאדים ששמו זיגי יחד עם חיות המחמד שלו העכבישים ואתם אומרים אנחנו לא מאמינים בעבמי"ם לוקחים מרסס מרססים ומסרסים ערפל ארגמני מתפשט מעל וודסטוק ואתם אומרים אהה זה שום דבר בסך הכול העשן שיוצא מהג`וינט של הנדריקס ואני לא לוקח לראות בין כה וכה הדלתות לעולם הרוק ניפתחות בקליפורניה בשנת 1968 ואתם לא רוצים לעבור דרכן ??? מה קורה כאן? אתם יודעים רק לעשות סקס לעשן סמים אבל בלי הרוק אנד רול? אז אם זה לא כך כנסו עכשו לאתר שלי www.progrock.co.il כדי להצביע עבור שני המופעים שאני אקרין במרתון אגדות הרוק מתוך השמונה שסיפרתי לכן עליהם כאן. וחוץ מזה יתארחו בערב עוד כמה וכמה אגדות רוק נוספות כגון DEEP PURPLE JANIS JOPLIN T.REX JEFFRSON AIRPLANE ועוד נוספים הערב יתקיים ב 13.9.04 שעה 24:00 בסינמטק תל אביב ימשך ארבע שעות ועלות הכרטיס היא 35 שקלים בלבד שלכם MosheL

melancholy man

New member
מושל ../images/Emo13.gif

אמרתי לך פעם במסר נדמה לי, שהערבים שאתה עושה הם עבודת קודש ממש ולפי מה שאני שומע ורואה, מתרחשים בהם מיני מפגשי פורום של הפורום הזה. טוב לדעת שיש מי ששומר על הגחלת גם בפינה הנידחת הזו של הציווילזציה!

moshel

New member
אם כך אז מדוע שהאירוע

אם כך אז מדוע שהאירוע הזה לא יהפוך למפגש פורום רישמי?? אתם חושבים שתוכלו למצוא אירוע יותר הולם לפורום מאשר אירוע זה ששמו מרתון אגדות רוק על שם הפורום הזה? יש באירוע הזה את כל התנאים למפגש פורום מוצלח יש את הסינמטק בתל אביב שיש בתוכו גם בית קפה שתוכלו לשבת לפני ההקרנות יש את ההקרנות שכולן מבוססות על אגדות הרוק המחיר שווה שלכול נפש 35 שקלים בלבד לכול ארבע השעות שהמרתון הזה מתקיים אין הגבלת גיל כל אחד יכול לבוא ולהיכנס אם אתם צעירים מדי למרתון של ארבע שעות שמתחיל בשעה 24:00 אני בטוח שאחד ההורים שלכם ישמח להתלוות אליכם כי הם בוודאי גדלו על המוסיקה הזאת ויהנו מהערב באותה מידה בכלל הערב הזה יכול להיות גשר אדיר בין הדורות אני חושב שהנהלת הפורום תשקול את הרעיון שלי ברצינות ותיתן לערב את הגיבוי לכך שהאירוע הזה ישמש למפגש הפורום שכולם מחכים לו כבר הרבה זמן שלכם MosheL

Kostanza

New member
דרוש זמר

להקת קאברים מחפשת זמר עם ניסיון בימתי ומנעד קולי גבוה+ יכולת להחזיק גיטרת קצב, להופעות.לפרטים נוספים: מיטל 058944984

Chocoholic

New member
יכולת להחזיק גיטרת קצב ../images/Emo12.gif

די, עכשיו הגזמתם... ניסיון על הבמה ומנעד גבוה, את אלה אני עוד יכול איכשהו לגרד. אבל להחזיק גיטרה? עד כאן.

slowhand1

New member
אני מקווה שאתה צוחק

להחזיק גיטרת קצב ולשיר זה לא דבר פשוט

למעלה