לשבוע החדש

אמממאאא

New member
אז אנחנו גמולים (ולא מהנקה..)

נגמלנו מטיטולים! לא צוק (למרות שפה זה במודה) אלא קטנונה. איך? ביום שישי קניתי תחתונים חדשים,אחרי שבועיים של שטיפות מח עם "בלי חיתולים "(הקלטת בבית הדיסק באוטו ובגן...) הורדנו. יום שישי מ4 אחה"צ היא גמולה! כולל לילה...
אני כ"כ מאושרת שחיכיתי שזה ירגיש לי שהיגיע הזמן. אז ברור לי שאולי עוד יהיו פיספוסים אבל אני מאושרת לראות אותה מאושרת שהיא עברה לקבוצה של הגדולים בבית! (והערת אגב בכל זאת בשם ההנקה התכנסנו פה... היא יונקת כאילו מעולם לא נגמלה,מזל שלמדתי פה את השיטה של לספור עד עשר...)

חבל"ז - כמה אני אוהבת ש"נגמלנו" פה

זה לא בהכרח מיניקה - כמה מקסים שקודם נגמלים מחיתולים ואח"כ מיניקה.

כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אולי גם אנחנו ננסה את שיטת שטיפת המוח
. לא נראה שתום בכלל בכיוון... (האמת היא שלי זה לא מפריע, אבל אני מודה בבושה שנמאס לי מהנדנודים של הסבתות).

tonti

New member
אנחנו והדולפינים../images/Emo19.gif

אני מזהירה מראש שזה סיפור על הומאופטיה, אז למי שאין כח לקרוא שלא תקרא
. משהו קרה לפשפש הגמדי שלי (בן שנתיים ורבע). במשך 10 ימים הוא נדבק אלי באופן טוטאלי. לכל אחד יש תקופות כאלה פה ושם, אבל אצלנו זה היה מלווה בחוסר שקט, הוא היה עצבני, לא ידע מה הוא רוצה, כן לינוק/לא לינוק/, על הידיים/לא על הידיים, כל דבר עיצבן אותו, הוא רעב ואני מציעה אוכל - הוא כועס, הוא לא רצה לצאת מהבית ולא להיות בבית, לא לפגוש חברים. פשוט סיוט. שנינו היינו אומללים. ניסיתי להיות שם בשבילו טוטאלית כי היה לי ברור שזה מה זהוא צריך אבל גם הרגשתי שהנוכחות שלי מרגיזה אותו. איזה הרגשה נוראית
. עומר היה בא בערב, מוצא אותי בוכה וברגע שהוא נכנס הביתה הפושטק הקטן שינה עורו ונהיה מותק של ילד כהרגלו. כמובן שהאשמתי את עצמי, הרי רק איתי הוא ככה. המטפלת מספרת שהוא מתוק כרגיל, שובב אבל אין שינוי בהתנהגות. כשעומר בבית הוא מקסים, אם אני משאירה אותו רגע אצל שכנה הוא מקסים אבל איך שאני באזור רע לו. פשוט רע. אצנו רצנו להומאופטית שניסתה להבין על מה אני מדברת אך ללא הצלחה כי הוא היה פשוט מקסים. שלחתי את עומר החוצה והוא מיד הדגים לה כמה רע לו איתי לבד. זה היה ממש נראה כאילו הגעגועים לאבא הורגים אותו.... לצערי, כמה שהיא תומכת הנקה היה לה כמובן מה לומר. שזה מוגזם, שזה יותר מדי בשבילו, ששנינו סובלים בגלל זה. הומאופת לא אמור להביע דיעה, רק להקשיב ולנסות לעזור. ביקשתי ממנה שתעזוב את זה. אני לא מתכוונת להפסיק ואם יש משהו שהציל אותי בימים הקשים האלה זאת ההנקה. קיבלנו רמדי מחלב דולפינה. הדולפינים מאוד משפחתיים, מגוננים ותלותים. (ברור שההתנהגות שלו קשורה גם אלי, אני רק לא יודעת לומר מה השתנה בי). כשנתתי לו את התרופה חשבתי לעצמי "איזה כיף, יש לי עוד יום קשה אחד לעבור ומחר הוא יחזור לעצמו". היה לי ברור שזה יעבוד, תמיד זה עובד אצלנו. אחרי שעה הפשפש נהיה כמו חדש. אני לא מגזימה ויודעת שזה נשמע הזוי לגמרי אבל ככה זה היה. אנחנו כבר כמה ימים אחרי והילד מאושר
.

ענתש

New member
תמר מקסימה שלי - שמחה שעזר לכם.

את יודעת את דעתי על דברים כאלו... אבל העיקר שזה משפיע. וזה לא משנה אם זה באמת השפיע עליו, או בתת מודע עלייך. אוף, הם כאלו רגישים לכל מצב רוח שלנו, הם קולטים את זה כאילו מהאויר. שולחת חבוקים חמים והמון אהבה לך ולפישפש הדולפיני. נ.ב דולפינה יקרה, אני מתרשמת עמוקות שעכשיו את לא תורמת חלב אם רק לנשים אחרות שצריכות אלא גם לכלל ענף הרפואה האלטרנטיבית
כל הכבוד.

tonti

New member
תאמיני לי,

שכשאני מתחילה לחשוב על איך זה עובד אני מתחרפנת לגמרי
, עדיף לא לחשוב. וגם לדעתי יש לדולפינתנו האהובה יד בדבר (אם כי לפני ההומאופטית שלנו נלקח חלב רק מדולפינה אחת בעולם והמיצוי שלו משמש את כולם).

אמממאאא

New member
שמחה שהכל מאחוריך

אותי לא צריך לשכנע שזה עובד. רק מוזר לי,אצלינו אף פעם אני לא יודעת באיזו רמדי מדובר.

She Dolphin

New member
מה כאלה אנחנו../images/Emo35.gif

"משפחתיים, מגוננים ותלותים"? כשבחרתי את הניק חשבתי על "אינטיליגנטים, אנושיים, מצחיקים וחברותיים". נו, טוף גם התוספות החדשות לא רעות (תלותים לא משהו, אבל מילא). בכל פעם שהומיאופתיה עובדת זה פשוט מדהים בעיני! ההודעה היתה נראית טוב יותר עם כל האייקונים המשעשעים שלצערי לא עולים כרגע...

tonti

New member
מה רע?

משפחתיים-זה נכון עליך, לא? מגוננים-יש בזה משהו יפה, לא כמו בע"ח שמיד אחרי המלטה/הטלה זונחים את הצאצאים. תלותיים-זה הגוזלים שלנו, הם תלותיים, לא?

niritcat

New member
נשמע יופי!!! איזה סיפור אופטימי!

טוב שזה עבר לכם ובקלות יחסית. חבל רק שנאלצת להקשיב להצקות של ההומאופטית על ההנקה...

odeia

New member
אפשר לקבל קצת? אצלנו הבעיה היא

עם אודיה, שהיא ילדה מקסימה בחוץ ומוציאה את הילד הרע שנכנס בה פתאום בבית. שמחה שזה עזר לכם, ונכון שהומיאופת לא אמור להביע דיעה אלא רק להקשיב ולטפל.

למעלה