ללא נושא... השרשור שלי יוצא לדרך... :)
י ילדה בטראנס New member 10/6/04 #1 ../images/Emo32.gif ללא נושא...../images/Emo9.gif השרשור שלי יוצא לדרך...
M minimous New member 10/6/04 #2 נצל"ש מה ללבוש?? יש לי מסיבת סיום ביום שלישי ואני לו'דעת מה ללבוששש הלפ מי!!!
י ילדה בטראנס New member 10/6/04 #5 *בוריס המפורסם* אני אשים את מה שהסתדר, ואני אנסה לסדר את כל השאר תוך כדי תהנו...
י ילדה בטראנס New member 10/6/04 #7 שדים טאזמנים (דנדו בשבילך) אוסף בובות וליד --> דיוה, הכלב שבוריס קנה לי ליום הולדת 14.
י ילדה בטראנס New member 10/6/04 #14 עכשיו נושא קצת רגיש... הציפורן שלי, שטיפחתי חמישה חודשים - צלמתי אותה ושלושה ימים אחרי היא נשברה... *משיח*
עכשיו נושא קצת רגיש... הציפורן שלי, שטיפחתי חמישה חודשים - צלמתי אותה ושלושה ימים אחרי היא נשברה... *משיח*
י ילדה בטראנס New member 10/6/04 #16 הספריה שלי אגב מצד ימין הציור היפה זה של נילס המוכשר שצייר ציור במסגרת שיעור תנ"ך
ש שקדיה יפיופה New member 10/6/04 #17 נוגליק.... נעליים בנות זונות(את יודעת לאיזה אני מתכוונת) חדר יפה אווו חיפה היא זונה יום טוב נוג אוהבת אותך
נוגליק.... נעליים בנות זונות(את יודעת לאיזה אני מתכוונת) חדר יפה אווו חיפה היא זונה יום טוב נוג אוהבת אותך