ליום חמישי

נוופריי

New member
אא שהוא לא היה כאן היא ישבה בחדר שלו

= \ ...... הייתי צריכה לעשות איתה איזה משהו D ==

../images/Emo135.gif"ורררררק איתך אני מרגיש שזה מושלם

להיות עוד חלק בעולם שלך באהבה שלך ." אחחחחחחח
אני ידעתי . DDDDD = אוראלללללל ? , ירווווווווווווווווווווק !! D = [ ולא , זה לא מי שאת חושבת חחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, זאת חולצה
]
עזבי . "איך אותך אני חולם כל לילה במגע שמלטף אותי וגורם לי להרגיש עוד חלום אחד קטן ודי לך להיות שלי לעולמים לחיות איתך כל החיים . " להלהלהלהללהלהלהלהלהלהלהללהלהלהלה ..................... , DDDDDDDDD =

../images/Emo135.gifויש לי חשק לפעמים ,לצעוק חזק אל העולם

על מי את בשבילי ומה שאת נותנת , ויש לך כוח של צבא שלם אך את נגד כול זה עושה אותך למה שאת - לווווווחמת . " (((((:)

../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רשמתי את זה ברגע מאושר , ואח"כ בכלל הייתי מאושרת .

../images/Emo142.gifיפפות שללי...

ואאי וואאי כמה זמן אל הייתי פה! אני מרגישה ששנים ! האמת שיום ראשון נסעתי לטיול מבצפר וישנו שמה ! והיה ממש כיףף ואז יום שלישיי הייתי עייפה ועד עכשיו לא היה לי זמן להיכנס סוורי אז הנה אני כאן רציתי להגיד לכןן שאנני אוהבת אותכן וכמה ימים שאני אל רושמת אתן רואות שאני לא מסוגלת וכבר מיתגעגעת אז על זה שלא הייתי פה אני יספר לכן משהו כאילו לפצות מקווה שתישמחו בישבילי :. יש לי חברר ! אאהאהאאה חחחח :] כפפרה עליו מקווה שזה יחזיק מעעמד . טוב אז יאלה אני כאן ולא עוזבבת ! מואאעעעאאעה :-*

חח ואי תודה אהובתי....

חח כן האיסי שלי נידפק הוא כזה ששולחים לי הודעות לא מראה רק אם אני מיסתכלת ברשימה

יאאי , שמחה בשבילך :)

את חסרה כאן , מתגעגעת מלללא :) ובהצלחה עם החבריקו , מיז ה ? איך קוראים לו ? בן כמה ? מאיפה ? אני יתן לך פרטים על שלי באיסי D: אווהבת מללא נשיקות 3>

נוופריי

New member
קטנטונת שליייייחבררר ?!!?

חחחחחחחחחח כפרה עליךך מי זה ולא סיפפפרת לי? התגעגעתי מצללא מתי תבואי שוב? חח בהצלחה שחפובנה שלי אוהבת אותךך

../images/Emo210.gif יאאאא שחפווונייי התגעגעתי אלייך : [

מקוה שנהנית בטיול :] . וגם אניי התגעגעתי מאווווד ותתחדשי על החבר D = בהצלחההה ;]] אוווהבת אוותך :} : ****

../images/Emo108.gifשחףף:]]התגעגעתיי אלייךךך..

שמחה בישבילך=] ובהצלחה עם החברר.. אוהבתת אותךך3>

למעלה