לוח מודעות חדש וגם על המפגש

אורית ג.

New member
../images/Emo32.gif לוח מודעות חדש וגם על המפגש

תאריך המפגש : 19 בינואר (לפני לא נוח לי ואחרי כבר שבת לפני טו בשבט וכולם יגידו שהם בנטיעות
) שאר הפרטים (שעה, מקום) - ינתנו באי-מייל/תפוז-חפוז למי שהתפקד. אז : הכינו את החיוכים ופנו את היום. מי שלא נוח לו אנא יקדים להתלונן כדי שאוכל לשנות. ללוח המודעות הזה אפשר לשרשר הודעות על פתיחת פורומים חדשים, הודעות אישיות וכל ה
האחרים

יופי, הגיע הזמן להיפגש../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אני רושמת את התאריך ביומן ומקווה שלא תתעוררנה בעיות מיוחדות... מחכה לקבל את שאר הפרטים במייל. שירלי.

אורית ג.

New member
לא תאמינו מה אני עושה בשבילכם ...

מזיזה ימי הולדת משנה את מזג האויר מנדנדת לשפים של מסעדות מעבירה לשעון קיץ ה-כ-ל!!! או בקיצור : ה-12 בינואר. נא לרשום ביומנים. מי שהתפקד או יתפקד כאן - יקבל מייל או מסר עם הפרטים (לייזער, אתה בא?)

_גלית_

New member
אנחנו ../images/Emo70.gif

אורית, תודה על המאמצים
אולי תוכלי לגרום לעוד כמה שינויים במדינה בעזרת כוחותיך המאגיים
... אנחנו נגיע, כמובן
עברנו דירה ואנחנו מפרקים את הארגזים
, אוספים את החתיכות וחוזרים לעניינים

דיאנה1

New member
אנחנו נגיע../images/Emo70.gif ואורית, אם תספרי לי

איך שינית את מזג האוויר אולי תוכלי לחסוך לי כמה ימי לימודים למבחן במטאורולוגיה

אורית ג.

New member
קלי קלות : פתק בכותל

וגם ביקשתי מבתי שתבקש מאלוהים (היא הודיעה לי שלפעמים היא דתיה. רק שלפי האמונה המיוחדת שלה ה´ כפוף לה ולא אחרת - אז היא מבקשת ממנו ואם הוא לא עושה ... אני לא מקנאה בו)

אורית ג.

New member
../images/Emo32.gif ואני חייבת לך גם תשובה על

עניין החולמנות המשפחתית שלך ושל הילדה... איפה את רוצה את זה ? פה או במסר
?

דיאנה1

New member
איפה שנוח לך, אפשר גם באימייל

ואת לא חייבת כלום כמובן, רק אם בא לך ויש לך מה להגיד... תודה

_גלית_

New member
אוי... יש לי הצגות ביום הזה..

רק אם המפגש יהיה אחה"צ, אז אולי, איכשהו...

אורית ג.

New member
אם יש לגלית הצגה .... אז גם אני לא

יכולה
(אם זן ההצגה לילדים) אז : מה עם ה-26? (שבוע אחר כך?) אחרי צהריים הם קצת חשוכים בעונה זו.

דיאנה1

New member
אני בנטיעות ../images/Emo8.gif

סתם, סתם. זה יוצא בדיוק פורים ואני לא יודעת מה קורה עם שון.

דיאנה1

New member
מה קורה לי? אני מעופפת לגמרי

הסתכלתי על פברואר במקום על ינואר. (תרוץ: אני מצוננת). שני התאריכים לא טובים לי כי יש לי מבחנים ב 21 וב 29 ואבלה את השבת חורשת במרץ קבורה תחת ערמות ספרים.

אורית ג.

New member
פברואר יהיה ממש לא טוב אני חוששת

כלומר זהו חודש נפלא - אבל ימי ההולדת והנסיונות להכין עוגות ולהזמין סבתות יהרגו אותך ואת שירלי. ויש גם סכנה שנצטרך לאכול את כל הנסיונות שלא יצליחו. אם לא תהיה ברירה - אני אנסה את ה-12 בינואר (יום הולדת חשוב של מישהו במשפחה - אבל אולי יזיזו לו ליום ו´ׂ) ומה יש לך ללמוד כל כך הרבה? בינתיים - המשיכו להתלונן - שנדע איפה אנחנו עומדים

_גלית_

New member
אורית, את מתכוונת ש.. ../images/Emo26.gif

שאת רוצה להגיע להצגה שלי? אני אשמח לארח אתכם, הבעיה היא שההצגות בירושלים ואת, אם זכור לי ממישור החוף.. (מצטערת על הבלגאן שאני עושה לכולם, דווקא אין לי עכשיו הרבה הצגות בשבת ופתאום נפלו לי שתיים בתאריך הזה..
... בכל מקרה - ה 12 בינואר מתאים לנו

גם לי סוף ינואר ופברואר לא טובים../images/Emo70.gif

כפי שאורית ציינה ימי הולדת רבים: שלי ב- 29 ביונואר, של אילן ב- 8 בפברואר ושל תומרון ב- 21 בפברואר (וכמובן שציינתי הכל כדי שלא תגידו לא ידענו ותדעו לברך בזמן
) שידרשו ממני כוחות רבים ובנוסף ב- 8 בפברואר נגמר הסמסטר ומתחילה תקופת המבחנים. כך שה- 12 בינואר וה- 19 בינואר הם דווקא טובים לי. אז באמת אורית, נסי לבדוק את ה- 12 בינואר... שירלי.

דיאנה1

New member
אני מקווה שהיומולדת שלך יעשה לי

מזל במבחן. אני בהחלט זקוקה לזה

אורית ג.

New member
מעופפת? דיאנה - לא אמרת את זה

פעם על הבת שלך? כנראה שמה שאמרו על התפוח והעץ - נכון

למעלה