כפר השרשורים

שאלה על אופניים ../images/Emo73.gif

זיו שלי מתלהב מאופניים של גדולים - הכוונה לאופניים עם גלגלי עזר ולא תלת אופן (יש לנו). הוא השאיל כאלה מחבר ולמד לדווש יפה. עכשיו הוא רוצה אופניים כאלה ואני מתלבטת מה לקנות לו. האבא של החבר, המליץ לי מניסיונו לקנות לזיו אופניים גדולות יותר משל הבן שלו, עם בלמים בדוושות וצמיגים שאפשר לנפח. לבן שלו יש את המידה הקטנה ביותר ובלי שיכלולים שעלו 150 ש"ח. מדובר בפעוטות בני שנתיים וחצי, החבר גוזלון וזיו ילד גבוה מאוד. מה דעתכם? מישהו עשה סקר בנושא ויודע לייעץ לי מה לחפש ואיפה?

iftach a

New member
חופשה חוויתית לכל המשפחה

הייתי בסדנאת חופשה הזו והיא פשוט שינתה לי את כל התפיסה לגבי עצמי ולגבי הילדים מומלץ בחום

../images/Emo32.gif סקר קטן- מה אפשר לעשות

ומה הייתם רוצים לעשות לקרציות ששמים פה לפחות כל יום מודעות של "הזדמנות שאין כדוגמתה", מהפכה בעולם העבודה" , "תראו את זה- ניסיתי ולא התאכזבתי". האם אפשר לחתוך אותם? או האם הנהלת תפוז מבסוטית מהפלטפורמה שהפורומים מהווים? האם אפשר להזהיר אותם על הטרדה? האם פשוט אפשר לבקש מההנהלה למחוק כל יום שמות משתמשים אחרים? האם רק אותי זה מעצבן? האם יותר קל להתעלם וזהו? האם סתם אני עושה הר מעכבר?

איזו חוצפה של מסעדה!

הכתבה כל כך הרגיזה אותי שאני מרשה לעצמי לעשות פרסומת שלילית למסעדה.

../images/Emo124.gifזקוקה להמלצות - מיקרוגל

המיקרוגל שלנו כנראה שבק חיים (האיש יוודא את זה סופית היום בערב). המיקרוגל הזה שירת אותנו יפה מאוד שבע שנים (ולפני שהתחתנו עוד שלוש שנים בערך את האיש). זקוקה להמלצות למיקרוגל טוב, הפעלה פשוטה והעיקר - חברות ידועות ואמינות.

../images/Emo32.gif../images/Emo124.gifירושלמיות../images/Emo70.gif

קיבלתי תאור של מלון בירושליים "שיש לו מרפסת שצופה להר הזיתים". למשהו יש רעיון איזה מלון זה ?

1efrat

New member
אם איזור ראשל"צ מתאים לך....

יש את צעצועי מורן מול השופאין יש להם מליון אופניים

הילהל

New member
לעקור להם את העיניים...

אתה צודק - זה מרתיח. הבנתי שמה שקורה הוא שכל פעם התפוז חוסם אותם, והם קופצים עם שם משתמש חדש. זו מלחמה אבודה למדי. אני נוקטת בשיטת ההתעלמות. חבל על העצבים.

נשמע שנקשרת אליו...

עברתם דרך ארוכה ביחד... מקווה בשבילך שלא הכל אבוד... בכל אופן- אני חלש בנושא. עוד לא יצרתי קשר משמעותי עם מקרוגל כך שאני לא מכיר את השוק. מה שכן- לגבי מדיחי כלים- זה כבר סיפור אחר. אני ממש קשור לבחור המוצק הזה...

kby

New member
ההוא שמעל הסינמטק?

צופה לעיר העתיקה אבל לא בדיוק להר הזיתים אולי האייט???? אפשר עוד רמז?

אין לי עוד רמזים.

אמא שלי זרקה פעם שזה המלון שהיא רוצה להיות בו,וזה הדבר היחיד שאחותי זוכרת שעלה בקשר לתאור של המלון. האייט כבר קצת ג'יפה, לא?

kby

New member
או. זה ליד הסינמטק

רק שהוא צופה על הר ציון ולא על הר הזיתים בדיוק...

אמברון

New member
והנוף ממנו יפהפה!

אם אני לא טועה, קושניר המליץ עליו באחת מהתכניות שלו. נראה אחלה. אבל יש טובים ממנו, עם נוף יפה יותר.

אמברון

New member
מלון 7 הקשתות צופה להר הזיתים

אבל לא הייתי מסתכנת בלהגיע לשם...

למעלה