כנראה שבישראל כדאי להיות פורץ

ofir_y

New member
../images/Emo32.gif כנראה שבישראל כדאי להיות פורץ

אסור לפגוע בפורצים.

iec

New member
../images/Emo32.gifנשבר שיא העולם לבנית האסלה הגדולה בעולם

הערבים רק צריכים לשבת בצד ולראות איך הממשלה והרשות השופטת מחסלות את המדינה.

menyroth1

New member
אני חושב שקפצת למסקנה פזיזה קצת

לפי מה ששמעתי (לא ממקור מוסמך ) , היה שם בידוי ראיות . והביאו הוכחות לכך במשפטו במחוזי . בכל מקרה לפי מה שכתוב בעיתון , לא הייתה לו סמכות ירי . לא הייתה סכנה לחייו , אלא הוא הרגיש בלחץ בגלל שהחשוד ניסה לנסוע . ישנם שתי סיבות שבהם ניתן לירות א. סכנת חיים מוחשית (ולא היה סיטואציה כזו ) ב. לצורך ביצוע מעצר של חשוד בפשע חמור (מעל 10 שנות מאסר ) וגניבת רכב היא לא פשע חמור (7 שנים ) . זה עסק מסובך , אל תקפוץ מהר מידי למסקנות לפני שהעשן יתבהר ויתבררו עוד כל מיני עובדות חשובות .

h a j b i

New member
מוזר שמשליך הדיקט לא ישב יום אחד בכלא

גם שם לא היתה סכנת חיים (עד שזרק את הדיקט וגרם למוות של שני אנשים. המעצר הצפוי לא היה פשע חמור (מהירות? אי ציות לשוטר?) יכול מאוד להיות שהשוטר טעה שיקול דעת, אולי אפילו טעה מאוד אבל מדוע דווקא במקרה הזה החליטו להחמיר כל כך?

jony stekino

New member
כי בבתי המשפט יושבים כוסיות שמלאניות

שמחבבות את זועבי הנחמדה

h a j b i

New member
לא בדיוק, יושבים שם סתם ליצנים ../images/Emo32.gif

הייתי משתמש במילים חריפות יותר אבל אז עוד יאשימו אותי בהעלבת עובדי ציבור (קרה פה כבר). הנה בדיוק עכשיו אייטם בטלוויזיה. איזו פוסטמה פגשה ערבי, נתן לה בראש באיזה גג והשאיר אותה שם. היום הוא הולך לכלא לשנה וחצי על עונש. למה? כי הוא התחזה ליהודי רווק בעוד הוא ערבי נשוי. ממש פשע, מסתבר שחילול כבודה של בת הגזע הארי היא עבירה מאוד חמורה במדינה שלנו, אשכרה חוקי נירנבג סטייל גרמניה הנאצית. מסתבר שהיום כבר לא צריך עלילת אונס, מספיק שלא רצית להתחתן איתה אחרי. י אז לא, לא שמאלנים ולא ימנים. סתם טיפשים. אני תכל'ס, איבדתי את האמון במערכת המשפט אחרי פסקי הדין האחרונים שראיתי. מסתבר שכל מה שאתה צריך זה הרבה כסף ועו"ד דין כדי לצאת טוב מכל האשמה, אחרת תמצא עצמך בכלא, צודק או לא.

h a j b i

New member
ואת זה אני כותב בתור אחד

שלא ידוע כחובב ערבים במיוחד (יש לי בעיה עם הדת והתרבות שלהם, מודה והכרתי מספיק).

מפתחSoul

New member
בתור נקבה

הרשה לי להאיר את עיניך... הדת שלנו אוסרת לקיים יחסי מין עם עם שהוא לא יהודי. ובהנחה ומדובר ביהודיה שהייתה נמנעת בשל קירבתה לדת (או שקר כלשהו) מקיום היחסים הללו (לא חובה להיות דתיה\חרדית) - הוא אכן פשע בלהציג את עצמו כפי שהוא באמת. למה קבעת שהיא פוסטמה, דרך אגב?

h a j b i

New member
הדת שלך אולי

הדת שלי לא גזענית. וחוקי הדת אינם חוקי המדינה (עדיין לא). אז לפי החוקים שלנו, של המדינה זה לא פשע. למה פוסטמה? היית רואה את הנאשם והיית מבינה. פגשה מישהו, לא זיהתה שהוא ערבי (לטענתה), עלתה איתו לאיזה גג (יכול להיות אפילו באותו יום וגם אם לא , הובהר שזה היה בסמיכות ממש קרובה להיכרות) והזדיינה איתו וכל זה בגלל שהוא הבטיח לה שהוא "מחפש קשר רציני?" WTF? את יודעת מה, צודקת. היא לא פוסטמה, היא פושעת ושקרנית. חכי, עוד מעט תגיעה גם התביעה האזרחית. בטח היא תרצה מיליונים על חילול הגזע שנעשה בה.

h a j b i

New member
וכמובן, ברח לי מהראש

הדת הזאת גם אוסרת יחסי מין לפני החתונה, אז?

h a j b i

New member
אני יהודי מבחינת לאום

ואתיאיסט מבחינת אמונה, לא יודע מה איתך. "הדת" שלי זה בסך הכל אוסף של עקרונות, ערכים ודעות. הנחתי שזה מובן.

פ ו כ י

New member
מאוד מומלץ שתחזור לשעור הראשון באזרחות

רק בת.ז. ישראלית כתוב יהודי או מוסלמי בתור לאום בת.ז. ולא ישראלי ללא ספק ישראל היא המדינה הכי גזענית ביקום. אפילו יותר דרא"פ כבר לא נמצאת שם

orliraz

New member
הלאום בוטל אבל עוד מוזכר בתעודה בעקיפין

הבדל היחיד בין תעודת זהות של תושב יהודי לתושב שאינו יהודי הוא בציון תאריך הלידה העברי, בצד הלועזי, לתושבים בני הלאום היהודי.

למעלה