יש ציונים למי שעוד לא יודע

ב י א ץ

New member
../images/Emo32.gifיש ציונים למי שעוד לא יודע

אוף.. איזו אכזבה!!!!! הסטוריה-רק 85 (חשבתי שקיבלתי בסביבות 95)
89 סופי מתמטיקה 006- 76
88 סופי אנגלית אי-96
94 סופי חקלאות-92
91 סופי מחשבים 2 יח"ל-95
96 סופי קיצר.. הסטוריה, מתמטיקה וכנראה אנגלית למועד חורף

הסטוריה בסדר!

אלא אם תהיה איזה......משו שקשור להיסטוריה(יש עבודות כאלה חוץ ממורה לזה???) תתקן מתמטיקה....אפילו אני קיבלתי יותר

ב י א ץ

New member
תעשה לי טובה..

החומר שאתה לומד במתמטיקה מסתכם אולי ב-2 שורות של סעיף מתרגיל מהבגרות של 006. אבל בלי קשר אני אשפר את זה כי אני רוצה 100 במתמטיקה
בואו נגיד שכבר מראש ידעתי שאני אצטרך לעשות חוזר כי ידעתי שאני אקבל מתחת ל-90 אבל בהסטוריה הכי התאכזבתי שבעולם! איך 85? אני הייתי בטוח שזה יהיה בכיוון ה-98. מי הבוחן הארור שבדק את זה?! שאר הציונים בסדר.. אולי אנגלית אני אעשה עוד פעם כדי לשפר מ-94 ל-96 אבל מזה אני יחסית דיי מרוצה

צביקה!!!!

היסטוריה ב' זאת הבגרות הכי קשה אחרי ספרות (במקצועות ההומניים). 85 זה ציון מעולה. אתה סתם דפוק אם אתה ניגש למועד ב'.

ב י א ץ

New member
טוב.. אל תירקו לי על הפצעים..

(ביטוי חדש שהמצאתי
) קיצר.. תחשוב שאתה במשך חודש שלם מסתגר בבית ורק חורש לבגרות מסויימת ואז בסוף מקבל 85?!? אני ממש לא רוצה להשוות את עצמי לאנשים אחרים, אבל סלח לי, עדי ורובי לא למדו ביחד חצי ממה שאני למדתי לבגרות הזו. חרשתי על זה לפחות איזה 100 שעות והכל בשביל ציון עלוב. חברים שלי התחילו ללמוד לזה 3 ימים לפני הבגרות ובטח הצליחו יותר ממני :( אני פשוט כישלון מהלך

למה אתה חושב ככה?

למה אתה חושב שעדי ורובי למדו פחות ממך? אתה פשוט החלט ללמוד גם את החומר של היסטוריה א' ובדקה האחרונה החלטת שאתה לא ניגש. זה לדעתי למה הלך לך פחות טוב משציפית. הם למדו אותו חומר לבגרות הזו, תחשוב על זה. ואתה יודע ש-100 שעות זה פחות משבוע
ושמע, בהיסטוריה אתה יכול לכתוב כמה שאתה רק רוצה, אבל יכול להיות שכתבת או דברים שלא צריך (וחשבת שצריך כי בלעדיהם זה היה נראה לך מעט) ובחלקם היו טעויות (וכאן מורידים נקודות) או שהחסרת פרטים. ושוב, 85 זה ציון מאוד יפה להיסטוריה ב' - במיוחד בגלל כמות החומר שיש בו. שאני הוצאתי 85 בשאלון 05 במועד א' וניגשתי עליו למועד ב' זה רק כי ידעתי בודאות שאני יכול יותר, והנה, העלתי ב-8 נקודות.

ב י א ץ

New member
זה לא נכון..

אני החלטתי ללמוד את החומר של הסטוריה א' רק יום אחרי שסיימתי עם הסטוריה ב', כך שזה לא יכל להפריע לי בשום צורה. חוץ מזה, איך הסיכומים שלי לא היו טובים אם אני כתבתי אותם ביחד עם מורה פרטי שהוא בעצמו מורה להסטוריה שבודק בגרויות? מאיפה הפער הזה? ובהסטוריה, כמו שאתה יודע, לא מורידים טונות של נקודות על אותה שאלה.. מקסימום בממוצע איזו 1-2.. אז פשוט אין לי מושג איך זה ירד עד ל-85.

adii1201

New member
אבל זה לא קשור רק לכמה זמן אתה לומד

צריך גםן לקלוט את החומר וחוצמזה שאתה לא למדת יותר ממני.. אתה למדת חודש לפני הבגרות, אני למדתי כל השנה... ולהזכירך הוצאת יותר ממני... אבל אני מרוצה מהציון שלי כי אני יודעת שזה המקסימום שיכולתי להוציא...

ב י א ץ

New member
אני למדתי, הפנמתי, לעסתי ובלעתי

את החומר.. לא הייתי יכול להגיע יותר מוכן לבגרות הזו, ובכל זאת קיבלתי את הסטירת לחי הזו. אבל זה בסדר, אני כבר רגיל לגלות כל פעם מחדש איזה אפס אני. כבר התרגלתי, אז אל דאגה.. אני כבר אלמד לחיות עם זה

ב י א ץ

New member
ואם הייתי לומד את זה עם הכיתה..

הייתי מקיא את החומר חודש לפני הבגרות ובחיים לא מצליח להושיב את עצמי ללמוד לזה כמו שצריך. אני מעדיף ללמוד להומניים בעצמי, יותר קל לי

בלעת את החומר

השאלה היא האם הבנת אותו, וידעת מה לענות ואיפה?! תזכור בשאלון הזה ערבבו נושאים, הסעיפים בשאלות לא היו קשורים אחד לשני - זה מבלבל.

ב י א ץ

New member
אבל זהו ש..

בגלל שלמדתי 90% מהחומר אז עניתי על השאלות הכי פשוטות ובניסוחים שהכי הכרתי. וכן, הבנתי וזכרתי אותו מילה במילה (כולל הנוסחים) ואני לא רואה שום בעיה שהייתי מקבל 95 ומעלה בבגרות הזו. אני באמת אערער כמו שעדי אמרה, אבל השאלה היא איך עושים את זה ותוך כמה זמן זה לוקח..

רובע

New member
צביקה אתה לא עושה לעצמך טוב!

תפסיק לרחם על עצמך! יש לך ציונים מעולים! רק עצם זה שאתה מסוגל לשבת ולהשקיע את השעות בללמוד זה כבר מעולה! זה יותר ממה שאני יכולה להגיד על עצמי:$ אתה רק מזיק לעצמך כשאתה אומר שאתה אפס כי אתה מכניס את עצמך יותר לדיכאון ומחמיר את המצב! תאמין בעצמך! ברגע שתשנה את הגישה ותתחיל להאמין בזה שאתה יכול הציונים שלך ישתפרו [למרות שהם מעולים גם עכשיו כה?] תאמין לי שיש דברים הרבה יותר גרועים מאשר ציון במבחן..תהיה שמח שאתה בריא וחי ונושם ותאמץ לך גישה אופטימית ותראה שהכל ישתפר...חבל לבזבז את הזמן שיש לך בעולם הזה על להיות פסימי ועל לשקוע ברחמים עצמיים..ולזה בדיוק התכוונתי עם הפסיכו גם...תתמקד בטוב ולא ברע.. think positive dude..its the only way..

היי היי! אל תשמיץ!

אז מה אם אני לומד את מה שלמדת לפני 4 שנים?! שתדע לך שאני הייתי גם בקבוצה מתקדמת! ולמדתי עם אלגברה ב' בכיתה ז'! ננה בננה!

ב י א ץ

New member
למה יש הודעות כחולות שעוד לא קראתי?

אחותי נכנסה לי לכינוי או ש
השתגע

הציונים שלי:

(הסופיים) לשון: 96 היסטוריה א': 88 005 מתמטיקה: 90 006 מתמטיקה: 87 תולדות האומנות ב': 93 יסודות העיצוב: 92 ציונים טובים

למעלה