יום חמישי יום חופש למרות שגם ככה הוא עמוס.
ש שלומיתת New member 6/9/07 #2 יום טוב../images/Emo13.gif ואיזה מגניב!ב30 החודש יש הופעה בביט של הלהקה מניו סאונד!
ר רונקיפליצית New member 6/9/07 #5 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifלילה טוב..../images/Emo29.gif
י יוני יוני היחיד New member 6/9/07 #7 בוקר טוב ../images/Emo13.gif היום הולך להיות לי כיף יחי יואב ונדב
S shilgiah New member 6/9/07 #9 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב!../images/Emo140.gif [+לילה טוב..] כן.. אני מאחרת.. בגלל זה אני פה ב8+... אני אלך לשעה השניה אומשו ואז המורה לאנגלית תרצח אותי.. היום אני לא אוכל לכתוב פה עוד.. אחרי בי"ס אני יוצאת ואז שוב יוצאת וחוזרת ממש מאוחר אז... גם לילה טוב..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב!../images/Emo140.gif [+לילה טוב..] כן.. אני מאחרת.. בגלל זה אני פה ב8+... אני אלך לשעה השניה אומשו ואז המורה לאנגלית תרצח אותי.. היום אני לא אוכל לכתוב פה עוד.. אחרי בי"ס אני יוצאת ואז שוב יוצאת וחוזרת ממש מאוחר אז... גם לילה טוב..
ה ה 1 והיחיד New member 6/9/07 #10 בוקר טוב../images/Emo42.gif אחותי בת השנה העירה אותי ב9 משהו כזה.. בגלל שאני והיא בחופש היא תמיד עושה את זה, רק שהפעם באמת התעוררתי ולא חזרתי לישון.
בוקר טוב../images/Emo42.gif אחותי בת השנה העירה אותי ב9 משהו כזה.. בגלל שאני והיא בחופש היא תמיד עושה את זה, רק שהפעם באמת התעוררתי ולא חזרתי לישון.
N niro levi New member 6/9/07 #13 ../images/Emo216.gifאיזה כיף ללמוד עד 10 וחצי מחר יום חופשי איזה כיףףףף אנשים אל תעצרו טרמפים שאתם לא מכירים.. הם לא יקחו אותכם לאן שאתם רוצים ותצטרכו ללכת הרבהה[ ] ברגללל...
../images/Emo216.gifאיזה כיף ללמוד עד 10 וחצי מחר יום חופשי איזה כיףףףף אנשים אל תעצרו טרמפים שאתם לא מכירים.. הם לא יקחו אותכם לאן שאתם רוצים ותצטרכו ללכת הרבהה[ ] ברגללל...
ז זוהרוש15 New member 6/9/07 #18 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifיום טוב../images/Emo13.gif...שיעורים../images/Emo10.gif
ר רונקיפליצית New member 6/9/07 #20 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gif3 שעות היסטוריה זה מרדים../images/Emo199.gif הלכתי לישון, לילה טוב
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gif3 שעות היסטוריה זה מרדים../images/Emo199.gif הלכתי לישון, לילה טוב