יה! יה! אני מופיע בעמוד הזה הראשי של הפורום הזה שמלפני שנכנסים לפורום פה בקיצור -בחרו אותי
S Sפיידי New member 9/8/02 #1 ../images/Emo32.gif יה! יה! אני מופיע בעמוד הזה הראשי של הפורום הזה שמלפני שנכנסים לפורום פה בקיצור -בחרו אותי
../images/Emo32.gif יה! יה! אני מופיע בעמוד הזה הראשי של הפורום הזה שמלפני שנכנסים לפורום פה בקיצור -בחרו אותי
א איליה. New member 9/8/02 #2 ../images/Emo32.gif זה נבחר רנדומלית ../images/Emo13.gif נכתב ע"י Sפיידי: יה! אני מופיע בעמוד הזה הראשי של הפורום הזה שמלפני שנכנסים לפורום פה בקיצור -בחרו אותי לחץ כדי להרחיב... זה נבחר רנדומלית כנראה שאתה החבר היחיד שיש לו תמונה בכרטיס
../images/Emo32.gif זה נבחר רנדומלית ../images/Emo13.gif נכתב ע"י Sפיידי: יה! אני מופיע בעמוד הזה הראשי של הפורום הזה שמלפני שנכנסים לפורום פה בקיצור -בחרו אותי לחץ כדי להרחיב... זה נבחר רנדומלית כנראה שאתה החבר היחיד שיש לו תמונה בכרטיס
S Sפיידי New member 9/8/02 #3 ../images/Emo32.gifאך, הרסת! -חחח-סתם ../images/Emo13.gif נכתב ע"י איליה.: זה נבחר רנדומלית כנראה שאתה החבר היחיד שיש לו תמונה בכרטיס לחץ כדי להרחיב... אך, הרסת! -חחח-סתם
../images/Emo32.gifאך, הרסת! -חחח-סתם ../images/Emo13.gif נכתב ע"י איליה.: זה נבחר רנדומלית כנראה שאתה החבר היחיד שיש לו תמונה בכרטיס לחץ כדי להרחיב... אך, הרסת! -חחח-סתם
S Sפיידי New member 11/8/02 #4 ../images/Emo32.gif בגלל שזה איכשהו שרשור אופים נכתב ע"י Sפיידי: יה! אני מופיע בעמוד הזה הראשי של הפורום הזה שמלפני שנכנסים לפורום פה בקיצור -בחרו אותי לחץ כדי להרחיב... בגלל שזה איכשהו שרשור אופים אז, רציתי להציע שבעמוד הזה של הקהילה של הפורום () יהיה עוד דברים כמו שעשו בפורומים אחרים, כמו הודעות מומלצות כל מני מאמרים מעניינים וכו´ ------זו רק הצעה! ככה שאם אי אפשר או שהרבה עבודה, זה לא כ"כ משנה-----
../images/Emo32.gif בגלל שזה איכשהו שרשור אופים נכתב ע"י Sפיידי: יה! אני מופיע בעמוד הזה הראשי של הפורום הזה שמלפני שנכנסים לפורום פה בקיצור -בחרו אותי לחץ כדי להרחיב... בגלל שזה איכשהו שרשור אופים אז, רציתי להציע שבעמוד הזה של הקהילה של הפורום () יהיה עוד דברים כמו שעשו בפורומים אחרים, כמו הודעות מומלצות כל מני מאמרים מעניינים וכו´ ------זו רק הצעה! ככה שאם אי אפשר או שהרבה עבודה, זה לא כ"כ משנה-----